Three Days Grace: Μια από τις υπερδυνάμεις του σύγχρονου alternative metal στο Release Athens 2026

Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα του φεστιβάλ θα ανακοινωθούν σύντομα.

Three Days Grace

Το Release Athens 2026 υποδέχεται τους Three Days Grace, την Κυριακή 28 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Οι Καναδοί, μια από τις υπερδυνάμεις του σύγχρονου alternative metal/rock, επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα, έτοιμοι να προσφέρουν ένα από τα πιο εκρηκτικά και συναισθηματικά φορτισμένα shows του ερχόμενου καλοκαιριού. Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι Three Days Grace σχηματίστηκαν το 1997 ως μετεξέλιξη των Groundswell. Το 2003 κυκλοφορούν το ομώνυμο ντεμπούτο τους, το οποίο γνωρίζει άμεσα μεγάλη επιτυχία, κυρίως χάρη στο τεράστιο hit "I Hate Everything About You”, οδηγώντας τη μπάντα σε τρία χρόνια συνεχούς περιοδείας. Όταν επέστρεψαν στο στούντιο, αξιοποίησαν τις αντιφατικές εμπειρίες αυτής της περιόδου, καθώς και τις προσωπικές μάχες του τραγουδιστή τους Adam Gontier με τον εθισμό, για να δημιουργήσουν το "One-X” (2006), ένα από τα πιο εμβληματικά και αγαπημένα άλμπουμ τους, που σφράγισε τον ήχο και τη θεματική τους ταυτότητα.

Η επιτυχία συνεχίστηκε με τα "Life Starts Now” (2009) και "Transit of Venus” (2012), όμως η – προσωρινή, όπως αποδείχθηκε – αποχώρηση του Gontier το 2013 και η προσθήκη του Matt Walst στη θέση του, σηματοδότησαν μια νέα δημιουργική περίοδο για τη μπάντα. Αυτή αποτυπώθηκε στα "Human” (2015), "Outsider” (2018) και "Explosions” (2022), κυκλοφορίες που ανέδειξαν την ικανότητά τους να εξελίσσονται διατηρώντας παράλληλα τον χαρακτηριστικό, δυναμικό και βαθιά φορτισμένο ήχο τους.

Με τον Gontier να επιστρέφει το 2024 και τον Walst να παραμένει ως συν-τραγουδιστής, οι Three Days Grace κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες το "Alienation”, ένα άλμπουμ που επιβεβαίωσε πως παραμένουν ένα από τα πλέον επιδραστικά ονόματα του alternative metal/rock. Τα τελευταία χρόνια, η μπάντα έχει προσελκύσει και ένα νέο, νεανικό κύμα οπαδών, χάρη στη διαχρονικότητα των θεμάτων της και την ακαταμάχητη ενέργεια των live εμφανίσεών της, αποδεικνύοντας ότι παραμένουν επίκαιροι και συναρπαστικοί για όλες τις γενιές.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου, θα τους υποδεχτούμε με μεγάλη χαρά για να τραγουδήσουμε παρέα ύμνους όπως τα "I Hate Everything About You", "Pain", "Animal I Have Become" και "Never Too Late".

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, στις 12:00, προς 50€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, με πρώτη τιμή τα 100€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, ξεχωριστή πύλη εισόδου, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη μια ειδική προσφορά για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του φεστιβάλ, επωφελούμενοι από μία σημαντική έκπτωση: Three Days Grace & more TBA (28/6, Πλατεία Νερού) + Limp Bizkit & more TBA (15/6, Πλατεία Νερού) προς 110€ (όφελος 20€)

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

> Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Υποδεχόμαστε το καρναβάλι με την "Πρέσβειρα" της Βραζιλιάνικης μουσικής στην Ελλάδα

Η Μιράντα Βερούλη και το γκρουπ της παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και δημοφιλή παραδοσιακά κομμάτια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/01/2026

"That’s Amore": Μια μουσική βραδιά με άρωμα Ιταλίας έρχεται στο Παλλάς

Οι The Italian Tenors — Evans Tonon, Luca Sala και Bruno Almeida — φέρνουν στη σκηνή το αυθεντικό ιταλικό πάθος, σε μια συναυλία γεμάτη ρομαντισμό και αγαπημένες μελωδίες.

Η ανοιξιάτικη περιοδεία των dälek ευτυχώς κάνει στάση στην Αθήνα

Με το νέο τους δίσκο "Brilliance of a Falling Moon" στις αποσκευές τους οι εκπρόσωποι του experimental hip-hop από το Νιου Τζέρσεϊ έρχονται για μια δυνατή συναυλία με ηχηρό μήνυμα.

Ο Μίνως Μάτσας μοιράζεται "δικά του ή δανεικά" τραγούδια σε δύο μοναδικές παραστάσεις

Δύο Δευτέρες του Μαρτίου ο συνθέτης παρουσιάζει τραγούδια από τη δισκογραφία του, αλλά και κομμάτια άλλων που αγαπά και τον καθόρισαν μουσικά.

Οι Senser έρχονται στην Αθήνα για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια

Η μπάντα που αψηφά τα όρια από το 1989, στηρίζοντας επάξια την ταμπέλα του underground, επιστρέφει στην Αθήνα για ένα καταιγιστικό live.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν ο Τζίμης Πανούσης κυκλοφορούσε τον δίσκο "Ρομπέν των Xαζών"

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

All Star Winter Jazz Party στο Theatre of the NO

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στην τζαζ, με τη συμμετοχή κορυφαίων διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα πολυδιάστατο αφιέρωμα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ενός από τα πιο επιδραστικά μουσικά είδη.