The Cure: Τι ισχύει με τα εισιτήρια της μεγάλης μέρας του Ejekt 2026

Αυτή θα είναι η πρώτη συναυλία των The Cure στη χώρα μας έπειτα από 7 χρόνια.

The Cure

Το EJEKT Festival 2026 υποδέχεται τους The Cure, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026 στο Telekom Center Athens το κορυφαίο συγκρότημα της σύγχρονης μουσικής θα επιστρέψει στην Ελλάδα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής περιοδείας του. Αυτή θα είναι η πρώτη συναυλία των The Cure στη χώρα μας έπειτα από 7 χρόνια, όταν εμφανίστηκαν στο EJEKT 2019 μπροστά σε πάνω από 30.000 θεατές.

Το εκπληκτικό με τους The Cure είναι ότι ενώ διανύουν την 5η δεκαετία της απίθανα επιτυχημένης καριέρας τους, βρίσκονται σήμερα σε πραγματικά έξοχη κατάσταση. Ο τελευταίος δίσκος τους "Songs Of A Lost World” ήταν - χωρίς υπερβολή - ο καλύτερος δίσκος του 2024 και βρέθηκε στις κορυφές σε όλες τις σοβαρές λίστες εκείνης της χρονιάς. Αυτό είναι κάτι που απλά δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της μουσικής: ένα τόσο μεγάλο συγκρότημα να βγάζει νέο δίσκο μετά από 16 χρόνια και να αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.
 

Διαβάστε Επίσης

Σε συνδυασμό με τις απίστευτα καλές live εμφανίσεις τους, όπου η μαγική φωνή του Robert Smith ακούγεται ακριβώς όπως στους δίσκους, οι The Cure είναι μια εξαίρεση. Ένα συγκρότημα που δεν είχε ποτέ όμοιό του και που παραμένει τόσο ξεχωριστό ως σήμερα.

Αυτό το μοναδικό κράμα goth-rock-pop που κατόρθωσε να αποτυπώσει τόσο τέλεια το τι ακριβώς ήταν τα 80ς και τα 90ς. Η τόσο χαρακτηριστική περσόνα του Robert Smith (με αυτό το κούρεμα, το μεικ-απ, το κόκκινο κραγιόν, τα μαύρα ρούχα), οι στίχοι που ανατέμνουν την πολυπλοκότητα της εποχής (από την ειρωνεία ως το angst αλλά και τα ξεσπάσματα χαράς) και η σαγηνευτικά βρετανική φωνή του, έγιναν ένα σημείο αναφοράς για 3 γενιές ως σήμερα.

Ο κατάλογός τους μιλάει από μόνος του: "Friday I’m In Love”, "Just Like Heaven”, "Pictures of you”, "A Letter To Elise”, "Boys Don’t Cry”, "Lovesong”, "Never Enough”, "High”, "Lullaby”, "Killing An Arab”, "Fascination Street”, "In Between Days”, "Close To Me”, "Fire In Cairo”, "A Strange Day”, "A Night Like This”, "Burn”, "To Wish Impossible Things”, "Close To Me”.

Η εμφάνισή τους στο EJEKT Festival 2026 θα έχει διάρκεια πάνω από 2 ώρες και θα περιλαμβάνει υλικό από ολόκληρη την τεράστια καριέρα τους. Επίσης, θα είναι η πρώτη φορά που θα ακούσουμε ζωντανά το "Songs Of A Lost World”, αλλά και πολύ πιθανόν το νέο άλμπουμ τους που ο Robert Smith έχει πει ότι είναι σχεδόν έτοιμο. Περισσότερες πληροφορίες και συγκροτήματα από το EJEKT Festival 2026 θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Αρένα G/A Zone B

Early bird: 85 Ευρώ
Α΄ φάση προπώλησης: 90 Ευρώ
Β’ φάση προπώλησης: 95 Ευρώ

Zone A

Early bird: 135 Ευρώ
Α΄ φάση προπώλησης: 160 Ευρώ

VIP

Early bird: 225 Ευρώ
Α΄ φάση προπώλησης: 250 Ευρώ

Εισιτήρια για ΑμεΑ

70 Ευρώ
* Για τα ΑμεΑ έχει προβλεφθεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος. Για πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων για ΑμεΑ, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με email στο info@ejekt.gr ή  τηλεφωνικά στο 210 9636489, Δε-Πα 10:00 – 17:00.

Εισιτήρια για παιδία

Δεν απαιτείται εισιτήριο για τα παιδιά έως και 7 ετών.
Για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπονται παιδιά έως και 10 ετών στην Ζώνη Α (Front Of Stage) και στην ζώνη VIP.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.more.gr, τα Public και το υπόλοιπο δίκτυο του more. Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιο τους. Τα VIP εισιτήρια αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με ξεχωριστή είσοδο, bar και τουαλέτες.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Δώρος Δημοσθένους κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά τραγουδώντας Elvis Presley

Ο Δώρος Δημοσθένους κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά τραγουδώντας Elvis Presley από την Παρασκευή 2 έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/12/2025

Ο David Guetta έχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ στο Spotify

Το μοναδικό επίτευγμά του, θέλει τέσσερα διαφορετικά τραγούδια του να συγκεντρώνουν κάποια δισεκατομμύρια streams.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδάει Σαββόπουλο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσιάζει τη θρυλική "Θαλασσογραφία" του Διονύση Σαββόπουλου μέσα από το δικό του καλλιτεχνικό πρίσμα.

Γιατί θα έπρεπε να τιμούμε τα 100 χρόνια του Κώστα Καρίπη

Κανείς δεν ξέρει τι απέγινε, όμως μας άφησε κάποια τραγούδια διονυσιακής μαγκιάς, ενώ η απουσία του υπήρξε τόσο ηχηρή, ώστε ανάγκασε τον Βασίλη Τσιτσάνη ν' αλλάξει τον τρόπο με τον οποίον έπαιζε μπουζούκι.

Ο Apon σπάει τα κοντέρ

Ο Apon συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων χρόνων κατακτώντας το ετήσιο Top 50 του Spotify με 6 σόλο τραγούδια του.

Half Note Jazz Club : Η jazz πλευρά των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Από την Emma Smith στους Jive Aces: γιορτινές νύχτες γεμάτες μουσική.