Μάριος Στρόφαλης και Roman Gomez: Δυο μαέστροι του nuevo tango συνομιλούν

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι μαέστροι βαδίζουν σε Tango και Jazz μονοπάτια.

roman gomez

Ο Μάριος Στρόφαλης, σολίστ-συνθέτης κινηματογράφου, και ο Roman Gomez, ο σημαντικότερος εκπρόσωπος της Λατινο-Αμερικάνικης jazz στην Ελλάδα, συναντιούνται στο Concerto Cafe Artistic και παρουσιάζουν, την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, τις συνθέσεις τους με tango & jazz classics. Υπόσχονται ένα ρομαντικό μουσικό ταξίδι σε πανέμορφους "ιμπρεσιονιστικούς" προορισμούς από την Μεσόγειο ως την Λατινική Αμερική.  

Marios Strofalis

Πιάνο, ακορντεόν και φωνή: Mάριος Στρόφαλης
Κιθάρα, bandoneon, πιάνο και φωνή: Roman Gomez 

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Μια συναυλία για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS στο Κατράκειο

Πάνω από 30 καλλιτέχνες, τραγουδιστές και ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με δύο χορωδίες για έναν κοινό σκοπό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2026

Η Karol G τα σπάει με το νέο album της

Η βραβευμένη με GRAMMY και 8 Latin GRAMMY® Awards παγκόσμια superstar επιστρέφει με ένα album 14 τραγουδιών.

Ο Ηλίας Βρεττός μοιράζει πρόστιμα και κλήσεις

Το "Πρόστιμο", έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από τις καλοκαιρινές live εμφανίσεις του Ηλία Βρεττού και έχει γίνει viral στα social media.

Μια ξεχωριστή συναυλία με ελεύθερη είσοδο στο Ραδιομεγάρο της ΕΡΤ

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, υπό τη μουσική διεύθυνση του Μιχάλη Οικονόμου, παρουσιάζει κορυφαία έργα του παγκόσμιου και του εγχώριου ρεπερτορίου.

Kαι το πρωί ξυπνήσαμε απ' όνειρο που ζήσαμε με Αγγελάκα - Βελιώτη στο Φ Fill

Τα θλιμμένα σύννεφα δεν ξέσπασαν με βροχές στο Θέατρο "Δόρα Στράτου" αλλά ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης μαζί με την Καλλιόπη Μητροπούλου στο βιολί ηλέκτρισαν τη βραδιά με το κοινό να φωνάζει "μας έχεις λείψει".

Μητέρα Φάλαινα Τυφλή, τι σημαίνει 20 χρόνια αναδύσεις;

Η εορταστική επέτειος ξανασμίγει την πολυπρόσωπη παρέα (Σάββατο 19/9, "Κύτταρο") κι εμείς ρωτήσαμε τον Διαμαντή Διαμαντίδη για τον Brian Eno, για τη βραδιά τους με τον Chris Eckman, για το λησμονημένο MySpace και για το πώς, τελικά, στήνεις μια "Ορχήστρα στον Βυθό".

Οι Nightstalker γιορτάζουν τα γενέθλιά τους με ένα live

Οι Nightstalker επιστρέφουν στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, για μια μοναδική επετειακή βραδιά αφιερωμένη στα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού "USE".