Η Νεφέλη Φασούλη αποχαιρετά το καλοκαίρι στο Κηποθέατρο Παπάγου

Καλό αποκαλόκαιρο; Καλό φθινόπωρο; 'Ή καλό χειμώνα; Αν δεν σε αφορά καθόλου να απαντήσεις στα παραπάνω, έλα στο live της Νεφέλης Φασούλη και της πενταμελούς μπάντας της.

Νεφέλη Φασουλη © Stephie Grape

Το καλοκαίρι τελειώνει, αλλά η Νεφέλη Φασούλη δεν αφήνει την πιο φωτεινή εποχή του χρόνου να φύγει έτσι απλά. Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, η ξεχωριστή ερμηνεύτρια επιστρέφει στην Αθήνα, στο Κηποθέατρο Παπάγου, μαζί με την πενταμελή μπάντα της, για μια μουσική βραδιά που υπόσχεται να είναι ιεροτελεστία αποχαιρετισμού στο καλοκαίρι - με wyrd ύφος και ψυχεδέλεια στα κόκκινα.

Αφού περιπλανήθηκαν σε βουνά και νησιά, συλλέγοντας εικόνες, ιστορίες και μελωδίες, η Νεφέλη και οι συνεργάτες της έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα που θα κρατήσει ζωντανή την καλοκαιρινή αύρα, όσο κι αν οι πρώτες φθινοπωρινές νύχτες αρχίζουν να κρυώνουν.

Νεφέλη Φασούλη
© Stephie Grape

Με χαρακτηριστικό πάθος στη σκηνή, η Φασούλη καλεί το κοινό να "βάλει τα λαμπερά του" και να παραδοθεί στη μουσική: τραγούδια με φαντασία, χρώμα και συναίσθημα, που θα μας κάνουν να νιώσουμε ότι το καλοκαίρι μπορεί να παρατείνεται μέσα μας. 

Μαζί της οι: Κατερίνα Λιάκη (πλήκτρα), Γιώργος Κωνσταντίνου (μπάσο), Παναγιώτης Κωστόπουλος (τύμπανα), Γιάννης Πατάκας (κιθάρα), Νίκος Παπαϊωάννου (τσέλο-σάζι).

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α". 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Κηποθέατρο Παπάγου

Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου)
  • Βινιέτες Μουσικής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Μάρθα Φριντζήλα & το Kubara Project στην Ελευσίνα με ελεύθερη είσοδο

Παραδοσιακά τραγούδια, ρεμπέτικα και σύγχρονες μουσικές συναντιούνται σε μια ξεχωριστή βραδιά του Attica Roots Festival αφιερωμένη στις μουσικές ρίζες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/07/2026

Αγαπητέ Moby, γιατί μας το έκανες αυτό;

Πήγαμε στο live του Moby στο Release Athens και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας.

8 συναυλίες στην Τεχνόπολη που ίσως δεν πρέπει να χάσεις

Τα μουσικά ραντεβού του καλοκαιριού έχουν δωθεί, ο Ιούλιος θα μας βρει στο Γκάζι

Όλα όσα θα δούμε τον Ιούλιο στην Τεχνόπολη

Η Τεχνόπολη φιλοξενεί ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο συναυλίες, φεστιβάλ και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς τη δουλειά της

Η Παυλίνα Βουλγαράκη εμφανίζεται στην Ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη (την Παρασκευή 10 Ιουλίου), έχοντας ετοιμάσει μια γιορτή με μουσική και φως. Πριν από αυτό, μιλά στο 'α'.

Μegadeth & Sepultura: Αποχαιρετισμός στα χέβι μέταλ όπλα

Το ενθουσιώδες πλήθος με τα πολλά νεανικά πρόσωπα που γέμισε την Πλατεία Νερού ήταν το καλύτερο δώρο για τις αποχαιρετιστήριες συναυλίες των δύο ιστορικών συγκροτημάτων, με τον Dave Mustaine και την παρέα του να τιμούν ιδιαιτέρως την περίσταση, εξαπολύοντας ασταμάτητους κιθαριστικούς κεραυνούς.

Η ατμόσφαιρα των ντίσκο από τα ’80s ζωντανεύει στην Κυψέλη

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης υποδέχεται τον Ιούλιο με ένα τετραήμερο αφιερωμένο στη χρυσή εποχή της disco, γεμάτο μουσική, χορό και retro vibes.