Η playlist της εβδομάδας: Η Σtella διαλέγει Gal Costa, Στέλιο Καζαντζίδη και Beyoncé

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Gazarte για την παρουσίαση του νέου της δίσκου, η Σtella μοιράζεται με τους αναγνώστες του "α" μια προσωπική playlist – ένα ηχητικό ταξίδι στον κόσμο του Adagio.

Σtella © Dimitra Tzanou

Το Σάββατο 14 Ιουνίου, η Σtella ανεβαίνει στο stage του Gazarte για να παρουσιάσει το "Adagio", που κυκλοφόρησε από τη Sub Pop. Πρόκειται για έναν δίσκο που γεννήθηκε μέσα από μια πενταετία δημιουργικής εξερεύνησης και ηχογραφήθηκε από την Αθήνα μέχρι το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Γεμάτο λεπτοδουλεμένες παραγωγές και pop ευαισθησία το "Adagio" είναι μια ανακουφιστική υπενθύμιση του χρόνου που κυλά αργά, αλλά σταθερά.

Διαβάστε Επίσης

Με αφορμή αυτή τη ζωντανή εμφάνιση, η Σtella μοιράζεται με τους αναγνώστες του "α" μια προσωπική mixtape-πρόσκληση στον κόσμο της. Από τον Prince και την Gal Costa μέχρι τον Francis Bebey, τους Unknown Mortal Orchestra, τον Στέλιο Καζαντζίδη και τη Beyoncé, η playlist της ισορροπεί ανάμεσα σε ρυθμούς που ταξιδεύουν και μελωδίες που μένουν.

Πάτα play εδώ:

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Tyga έρχεται για το απόλυτο urban show της χρονιάς

Ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της hip-hop σκηνής στο Telekom Center Athens.

23/10/2025

Τα International Opera Awards για πρώτη φορά στη Λυρική

Η Εθνική Λυρική Σκηνή θα φιλοξενήσει την τελετή για τη μεγάλη διεθνή γιορτή της όπερας.

Moby: Ο Αμερικανός superstar της ηλεκτρονικής μουσικής στο Release Athens 2026

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει τo Σάββατο 25 Οκτωβρίου.

Μουσική των καφενείων της Πόλης στο Ov Off Studio

Çağlar Fidan, Νίκος Παπαγεωργίου και Erhan Bayram μάς μεταφέρουν στην Οθωμανική Κωνσταντινούπολη με τη μουσική των σεμαΐ καφενείων και των kıraathane.

Ο Δημήτρης Μπάκουλης επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου

Δύο φθινοπωρινές βραδιές γεμάτες συναίσθημα, ρυθμό και τις αγαπημένες του μελωδίες.

Τα τραγούδια και οι ταινίες χωρίς τα οποία ο Σαββόπουλος δεν θα ήταν ο ίδιος

Λίγοι Έλληνες δημιουργοί κατάφεραν να συνδέσουν τόσο αρμονικά τη μουσική, τη σκέψη και τον κινηματογράφο όσο ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Οι prog/power metallers Suburst επιστρέφουν για μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα

Special guests στη συναυλία στο "Κύτταρο" θα είναι οι Oria και Corrupted Symmetry.