
Η Ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη υποδέχεται το καλοκαίρι πιο ανανεωμένη από ποτέ με αγαπημένους καλλιτέχνες για να δροσίσουν τις βραδιές του καλοκαιριού από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο σε συνδυασμό με ένα παγωμένο κοκτέιλ απ' το μπαρ και με θέα όλη την Αθήνα. Παρακάτω σου παραθέτουμε το πολυποίκιλο πρόγραμμα του θεάτρου για να κλείσεις τα εισιτήρια σου.
Μελίνα Ασλανίδου
Κυριακή 1 Ιουνίου & Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου

Η μοναδική Μελίνα Ασλανίδου εγκαινιάζει την καλοκαιρινή σεζόν στην ταράτσα του Λαμπέτη την Κυριακή 1 Ιουνίου. Η πολυαγαπημένη ερμηνεύτρια μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό μουσικό βράδυ που υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστο – γεμάτο συναίσθημα, νοσταλγία και τραγούδια που αγαπήσαμε. Με τη χαρακτηριστική, βαθιά φωνή της και τη γεμάτη πάθος σκηνική παρουσία, η Μελίνα μας ταξιδεύει με τις μεγάλες της επιτυχίες, διαχρονικά λαϊκά κομμάτια και επιλεγμένες ερμηνείες που θα αγγίξουν κάθε καρδιά. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με αγάπη και αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι. Από τις πιο ευαίσθητες μπαλάντες μέχρι τα δυναμικά λαϊκά, το πρόγραμμα της Μελίνας είναι ένα μουσικό μωσαϊκό που ενώνει γενιές και αναμνήσεις.
Και για να κλείσει όμορφα το καλοκαίρι, επιστρέφει και την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνοντας με τον πιο γλυκό τρόπο μια σεζόν γεμάτη μουσική, ζεστά χαμόγελα και αξέχαστες στιγμές κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό. Μαζί της, ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών που πλαισιώνουν μοναδικά τη φωνή και την ερμηνεία της, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις και συγκίνηση.
Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com
15 50 & Νικολέττα Καρρά
Σάββατο 14, 21 & 28 Ιουνίου

Τα Σάββατα 14, 21 & 28 Ιουνίου γεμίζουν ρυθμό, χιούμορ και ανατροπές στην Ταράτσα του Λαμπέτη σε ένα μουσικό πάρτι με το αγαπημένο ροκ συγκρότημα 15 50 και την εκρηκτική Νικολέττα Καρρά. Τρία ξεχωριστά guest, υπόσχονται αξέχαστες μουσικές βραδιές γεμάτες ενέργεια, ανατροπές και αληθινό συναίσθημα.
Το αθηναϊκό ροκ συγκρότημα 15 50, με 26 χρόνια δυναμικής παρουσίας και αμέτρητες επιτυχίες, επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ. Μαζί τους η Νικολέττα Καρρά, σε μια αναπάντεχη μουσική σύμπραξη, με τραγούδια από τις δεκαετίες του ’80 και ’90, δικά τους κομμάτια, αλλά και ανατρεπτικές διασκευές. Ιδιαίτερο ρόλο στη βραδιά έχουν οι σκηνικές "εκρήξεις" του frontman Μηνά Τσίγκου, η καθηλωτική σκηνική ενέργεια του Captain Ρουσσέτου Δημητρόγλου στην κιθάρα – που μεταφορικά και κυριολεκτικά βγάζει φωτιές – και όλη η δυνατή μπάντα που απογειώνει κάθε εμφάνιση. Το συγκρότημα ολοκληρώνουν ο Χάρης Γρυπαίος στα τύμπανα και στα φωνητικά, ο Κώστας Μαραγκός στο μπάσο, ο Τάσος Σταύρακας στα πλήκτρα και το πιάνο και στο ακορντεόν και τα φωνητικά ο Νίκος Σπανός.
Η Νικολέττα Καρρά είναι μια γυναίκα της σκηνής που ενώνει το χιούμορ, την έκφραση και την αισθητική με τη φωνή της, δίνοντας στις παραστάσεις μια διαφορετική διάσταση. Ανεβαίνει στη σκηνή με έναν ρόλο διαφορετικό από εκείνους που την έχουμε αγαπήσει στο θέατρο και την τηλεόραση. Με φωνητική ωριμότητα, θεατρικότητα και μοναδική παρουσία, μπλέκει το τραγούδι με το συναίσθημα και την αφήγηση, φέρνοντας μια νέα ενέργεια στις ζωντανές εμφανίσεις του σχήματος.
Τα guest κάθε Σαββάτου θα είναι διαφορετικά, με την αυλαία να ανοίγει ο Δημήτρης Σταρόβας το Σάββατο 14/6 σε μια εμφάνιση γεμάτη γέλιο, αυτοσχεδιασμό, πρόζες και ασταμάτητο πείραγμα. Στις 21/6, ο Γιάννης Σαββιδάκης με τα αυθεντικά, μελωδικά και δυναμικά του τραγούδια και με το ανατρεπτικό του χιούμορ. Το πρόγραμμα κλείνει στις 28/6 με τον σπουδαίο Λάκη Παπαδόπουλο, με τις αμέτρητες επιτυχίες που συνόδευσαν τις ζωές και τα καλοκαίρια μας.
Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com
Κώστας Μακεδόνας
Πέμπτη 12 Ιουνίου

Ο Κώστας Μακεδόνας, ένας από τους σημαντικότερους και πιο αγαπητούς ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται την Πέμπτη 12 Ιουνίου στην Ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη, για μία μοναδική βραδιά γεμάτη συναίσθημα, ενέργεια και τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε. Με αφετηρία μια σπουδαία πορεία που μετρά πάνω από 35 χρόνια, ο Κώστας Μακεδόνας έχει συνεργαστεί με κορυφαίους συνθέτες και στιχουργούς, ενώ η ερμηνευτική του συνέπεια, η σεμνότητα και το καλλιτεχνικό του ήθος τον έχουν καταξιώσει ως μία διαχρονική αξία στο ελληνικό τραγούδι.
Μετά την επιτυχημένη περσινή του περιοδεία, ο δημοφιλής καλλιτέχνης επιστρέφει με ένα ανανεωμένο, πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο αγαπημένες λαϊκές επιτυχίες και διαχρονικά κομμάτια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία. Μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα, η συναυλία θα πλαισιωθεί από εξαιρετικούς μουσικούς προσφέροντας στον κόσμο μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία.
Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com
Τα Swing του Μανώλη Χιώτη
Κυριακή 15 Ιουνίου & Πέμπτη 3 Ιουλίου

Η Λίνα Νικολακοπούλου, με τη βαθιά καλλιτεχνική της ευαισθησία, επιμελείται μια ξεχωριστή μουσική παράσταση αφιερωμένη στον πρωτοπόρο του λαϊκού τραγουδιού, τον αξεπέραστο Μανώλη Χιώτη.
Ο Χιώτης, με την επαναστατική του προσθήκη της τέταρτης χορδής στο μπουζούκι, άνοιξε νέους μουσικούς ορίζοντες και έδωσε πνοή σε ρυθμούς που μέχρι τότε ανήκαν μόνο στα ξένα σαλόνια: swing, mambo, bolero και άλλες λάτιν μελωδίες που στροβιλίζονταν στους πιο θρυλικούς χώρους διασκέδασης, δίπλα στη μαγική φωνή της Μαίρης Λίντα.
Σε αυτό το καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι, οι Μανώλης Καραντίνης (δεξιοτέχνης του μπουζουκιού), Γεράσιμος Ανδρεάτος και Ασπασία Στρατηγού ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναβιώσουν τις πιο φωτεινές στιγμές της μουσικής διαδρομής του Χιώτη.
Μαζί τους τέσσερις σπουδαίοι μουσικοί, ο Χρήστος Θεοδώρου στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις, ο Πέτρος Κρεμυζάκης στο μπάσο, ο Διονύσης Κοκόλης στη τρομπέτα και ο Νίκος Σκομόπουλος στα ντραμς.
Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com
Γιώτα Νέγκα
Πέμπτη 26 Ιουνίου

Η χαρισματική Γιώτα Νέγκα συναντά ξανά το κοινό της επί σκηνής, σε μια ξεχωριστή παράσταση με έντονο συναισθηματικό φορτίο και υψηλή καλλιτεχνική αισθητική. Με τη βαθιά και αυθεντική φωνή της, η σπουδαία ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που ισορροπεί ανάμεσα στο διαχρονικό λαϊκό τραγούδι και στο σύγχρονο έντεχνο ρεπερτόριο.
Με τους Νίκο Κατσίκη στο μπουζούκι, τον Κώστα Νικολόπουλο στις ενορχηστρώσεις, τον Γιάννη Αγγελόπουλο στα τύμπανα, τον Κώστα Πατσιώτη στο μπάσο, τον Γιώργο Δούστο στα πνευστά και τον Ντίνο Χατζιορδάνου στο ακορντεόν, η Γιώτα Νέγκα προσεγγίζει με σεβασμό και προσωπικό ύφος, αλλά πάντα εκφραστική, τα τραγούδια που έχει επιλέξει για το πρόγραμμα. 'Ετσι θα δημιουργήσει μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία, συναίσθημα και λαϊκό κέφι με επιλογές από την προσωπική της δισκογραφία, σε συνεργασίες με σημαντικούς δημιουργούς όπως ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Νίκος Καλαντζόπουλος, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Άρης Μωραΐτης και άλλοι, καθώς και τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει κορυφαίες μορφές του ελληνικού τραγουδιού.
Η σκηνική της παρουσία, ο ηλεκτρισμός που δημιουργεί στο χώρο, το ζεστό χαμόγελο και η αβίαστη ερμηνεία της κλείνουν το μουσικό πρόγραμμα της Ταράτσας του θεάτρου Λαμπέτη.
Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com
Περισσότερες πληροφορίες
Μελίνα Ασλανίδου
Προτείνει το «Καλοκαίρι αλλιώς» με ένα πρόγραμμα που ενώνει γενιές και αναμνήσεις, από τις πιο ευαίσθητες μπαλάντες μέχρι τα δυναμικά λαϊκά. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό μουσικό βράδυ που υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστο – γεμάτο συναίσθημα, νοσταλγία και καθιερωμένα τραγούδια. Με τη χαρακτηριστική, βαθιά φωνή της και τη γεμάτη πάθος σκηνική παρουσία, η Μελίνα μας ταξιδεύει με τις μεγάλες της επιτυχίες, διαχρονικά λαϊκά κομμάτια και επιλεγμένες ερμηνείες που θα αγγίξουν κάθε καρδιά. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με αγάπη και αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι.