Ο Γιάννης Χαρούλης συναντά το κοινό της Αθήνας

Ο Γιάννης Χαρούλης "ταξιδεύει" την Ελλάδα κάνοντας στάσεις σε Ιωάννινα, Λάρισα, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Λασίθι κ.α.

Γιάννης Χαρούλης

Ο Γιάννης Χαρούλης θα μας παρασύρει και φέτος σε ένα γλέντι που μόνο εκείνος ξέρει να στήνει την Τετάρτη 25 Ιουνίου στο Γήπεδο της Ριζούπολης στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του συναυλίας για το 2025. Ανένταχτος σε οποιαδήποτε μουσική ταμπέλα, πρωτεργάτης μίας διονυσιακής βραδιάς που θα θυμόμαστε, μαζί του θα ξεσηκωθεί το μέσα μας και κάθε ανάγκη για φευγιό από αυτά που μας πικραίνουν.

Ο Χαρούλης τραγουδά για εκείνους που αγαπούν τη μουσική, τρελαίνονται να χορεύουν, να αγκαλιάζονται, να συγκινούνται. Εκείνους που περιμένουν τις συναυλίες για να νιώσουν την ένταση και τον παλμό. Φέτος, ταξιδεύει σε Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Αθήνα, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Πιερία, Ρόδο και Λασίθι. Μαζί με τους Λευτέρη Ανδριώτη (λύρα), τον Γιώργο Δούσο (πνευστά), τον Σωτήρη Μαυρονάσιο (τύμπανα), τον Αλέκο Βουλγαράκη (κιθάρα), τον Χρήστο Σπηλιόπουλο (τρομπόνι) και τον Τάσο Βαλκάνη (τρομπέτα), με την επιμέλεια ήχου από τους Παναγιώτη Ριζόπουλο και Χάρη Κρεμμύδα και τους φωτισμούς του Περικλή Μαθιέλλη.

Το πρόγραμμα της περιοδείας 

4/6 Πάτρα, Γήπεδο Παναχαϊκής 
6/6 Ιωάννινα, T62 
13/6 Λάρισα, Μύλος του Παππά
25/6 Αθήνα, Γήπεδο Γεώργιος Καμάρας - Ριζούπολη
2/7 Βόλος, Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης
7/7 Θεσσαλονίκη, Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς
6/8 Κοζάνη, Ανοιχτό Θέατρο Ποντοκώμης "Μ.Θεοδωράκης"
12/8 Κεφαλονιά, Δημοτικό Στάδιο Ανδρέας Βεργιώτης 
14/8 Κέρκυρα, Παλαιό Φρούριο - Κάστρο
20/8 Πιερία, Αρχαίο Θέατρο Δίου 
23/8 Ρόδος, Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας
25/8 Λασίθι, Περιβάλλον Χώρος - Ιεράπετρα

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τι μας χτύπησε πιο δυνατά και μουσικά μέσα στο 2025

Πολλά ήρθαν κι έφυγαν αλλά σήμερα λέω να σταθούμε σε ότι μας χτύπησε πιο δυνατά μέσα στο 2025. Δισκογραφία, παλιοί και νέοι ήρωες, πρωταγωνιστές και νέες τάσεις. Όλες οι κινήσεις που χαρακτήρισαν τη μουσική χρονιά είναι εδώ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
30/12/2025

Τι είναι το μεταλακανικό πρωτοπάνκ του Θέμου Σκανδάμη και πότε το ακούμε live στο Baumstrasse

Ο Θέμος Σκανδάμης και η μπάντα του θα τραγουδήσουν τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ του "Χρυσάνθη" και όχι μόνο την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου.

Η "Δηιδάμεια" του Χαίντελ διά χειρός Γιώργου Πέτρου εντυπωσιάζει στο φετινό Φεστιβάλ Όπερας του Γουέξφορντ – "Πεπίτα Χιμένεθ" στη Μαδρίτη

Από το Γουέξφορντ μέχρι τη Μαδρίτη, σπάνιες όπερες, διεθνείς πρωταγωνιστές και μαγευτικές σκηνικές αφηγήσεις που εντυπωσίασαν.

Το Jazzèt Music Hall δίνει ρυθμό στη νέα χρονιά

Συναυλίες, DJ sets, αυτοσχεδιασμοί και εικαστικές παρεμβάσεις σηματοδοτούν την αρχή του 2026.

30 ελληνικοί δίσκοι που κρατάμε από το 2025

Το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι το είχε η Άννα Βίσση, ενώ στο Spotify σάρωσε ο Toquel, παραμένοντας μεγάλο αστέρι στις νεότερες ηλικίες. Πέρα από τη λαμπερή βιτρίνα μαζικής δημοφιλίας, όμως, συμβαίνουν πολλά πράγματα, άσχετα με την προβολή που (δεν) λαμβάνουν.

H Μελίνα Κανά μας περιμένει στο Κύτταρο

Μελίνα Κανά: Θα τραγουδήσει στο Κύτταρο παλιές επιτυχίες από την πλούσια δισκογραφία της, αλλά και από τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

O Haig Yazdjian, ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της world music, live στην Αθήνα

O Haig Yazdjian, ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της world music, live στην Αθήνα στη σκηνή του Theatre of the NO στις 3 Ιανουαρίου.