Ο Γιώργος Μαργαρίτης φέρνει το αυθεντικό λαϊκό στον Λυκαβηττό

Ο πηγαίος ερμηνευτής θα δώσει μία μοναδική συναυλία το καλοκαίρι, όπου θα δούμε -μεταξύ άλλων- τους: Θέμη Αδαμαντίδη, Ρία Ελληνίδου, Χρήστο Μενιδιάτη, Δημήτρη Σταρόβα.

Γιώργος Μαργαρίτης

Ο πηγαίος ερμηνευτής Γιώργος Μαργαρίτης θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο του Λυκαβηττού, τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025, με τίτλο "Μιλάει η καρδιά". Ο Γιώργος Μαργαρίτης, πλαισιωμένος από ξεχωριστούς συναδέλφους του, θα ανατρέξει στις μεγάλες στιγμές της προσωπικής του δισκογραφίας.

Η ιδιαιτερότητα του Μαργαρίτη όταν ερμηνεύει, πέρα από την τέχνη και τεχνική του, είναι ότι μιλάει πάντα η καρδιά του. Αυτή η αλήθεια και η αυθεντικότητά του, μαζί με την ταπεινότητα και την ανθρωπιά του, είναι τα στοιχεία που ο κόσμος εκτιμά και αναγνωρίζει στον Μαργαρίτη. Δεν είναι τυχαίο πως συνεχίζει να εμπλουτίζει το ακροατήριο του με νέους φίλους και θαυμαστές που τον θεωρούν "δικό τους" καλλιτέχνη. 

Τον Γιώργο Μαργαρίτη θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι: 

Θέμης Αδαμαντίδης
Χάρης Βαρθακούρης
Ηλίας Βρεττός
Χριστιάνα Γαλιάτσου
Νέλλη Γκίνη
Ρία Ελληνίδου
Κωνσταντίνος Μαργαρίτης
Χρήστος Μενιδιάτης
Μαριάννα Παπαμακαρίου
Δημήτρης Σταρόβας 

Μαζί τους μια ορχήστρα δεξιοτεχνών μουσικών με μαέστρο τον Νίκο Στρατηγό

Προλογίζουν: Κώστας Μπαλαχούτης, Μαρία Μάρκου

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

H Loreen τα σπάει με τη νέα δισκογραφική της δουλειά

Το "Set Me Free" είναι το νέο κομμάτι της Loreen που γίνεται παντού viral κι έρχεται δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της WILDFIRE.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
12/06/2026

Μουντιάλ χωρίς Σακίρα γίνεται; Δεν γίνεται.

Το Μουντιάλ 2026 άνοιξε αυλαία χθες, Πέμπτη 11 Ιουνίου, με μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης και η Σακίρα απέδειξε ξανά γιατί θεωρείται η ιέρεια των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Αναβάλλεται η συναυλία του Theodore στη ΣΤΟΑ Culture

Η συναυλία μεταφέρεται για τις 10 Οκτωβρίου, καθώς υπήρξαν τεχνικά προβλήματα στον χώρο διεξαγωγής της, ενώ τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Υψηλών πτήσεων συνέχεια για την ΚΟΘ: Εξαιρετικά προγράμματα και έγκυροι Ούγγροι σολίστ (Λανγκ, Συτς) σε συναυλίες υπό έναν εμπνευσμένο μόνιμο αρχιμουσικό (ΜακΦωλ)

Δύο ακόμη εξαιρετικές συναυλίες της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης υπό τον Βρετανό μόνιμο αρχιμουσικό της Λήο ΜακΦωλ επιβεβαίωσαν την πανηγυρική επιστροφή του συνόλου στην εμπροσθογραμμή των μουσικών μας πραγμάτων.

Στην πισίνα των Αστεριών, τα Κυριακάτικα πάρτι αντανακλούν κομψότητα

Τα ιστορικά Asteria στη Γλυφάδα διοργανώνουν djs party δίπλα στην πισίνα και υπόσχονται ειδυλλιακά απογεύματα Κυριακής με μουσική που ξεχωρίζει.

Γιατί δεν πρέπει να χάσεις τα Υπόγεια Ρεύματα στην Τεχνόπολη

Το θρυλικό συγκρότημα εμφανίζεται στη σκηνή της Τεχνόπολης στις 13 Ιουνίου σε μία τόσο ιδιαίτερη βραδιά που θα τη θυμόμαστε για καιρό.

Τα καλύτερα lives του ΠΣΚ στην πόλη (12-14/06)

Αυτό είναι το σαββατοκύριακο από το οποίο ξεκινάει ο καλοκαιρινός, συναυλιακός πυρετός. Και ευτυχώς, είμαστε πανέτοιμοι.