"Ηχο-Δράσεις" και αυτοσχεδιασμοί από τον δεξιοτέχνη των κρουστών Νίκο Τουλιάτο

Μαζί του στη σκηνή του Theatre of the No ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος (πιάνο) και η Χρυσηίδα (φωνή).

Νίκος Τουλιάτος

Το Theatre of the No, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, φιλοξενεί τον διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα μουσικό και δεξιοτέχνη των κρουστών Νίκο Τουλιάτο σε μια ξεχωριστή συναυλία αυτοσχεδιαζόµενης  µουσικής με τίτλο "Ηχο-Δράσεις". Την Παρασκευή 11 Απριλίου στις 10.30 μ.μ.

Μαζί του στη σκηνή, δυο σπουδαίοι μουσικοί ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος (πιάνο) και η Χρυσηίδα (φωνή), θα ταξιδέψουν το κοινό από την παράδοση στη σύγχρονη μουσική, από τον κλασικό ήχο στην ένταση της καθημερινότητας, από το τραγούδι στην κραυγή, από την απόγνωση στην ελπίδα, από τη σιωπή στον θόρυβο. Μαζί τους ο Γιώργος Σπυρίδης -  Σολαχίδης (κιθάρα).

Χρυσηίδα

Ο Νίκος Τουλιάτος είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς στον χώρο της τζαζ και της σύγχρονης αυτοσχεδιαστικής μουσικής. Έχει συνεργαστεί με εικαστικούς, χορευτές, ηθοποιούς και σκηνοθέτες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ έχει συμμετάσχει σε διεθνή φεστιβάλ και παραγωγές. Διαθέτει πλούσια δισκογραφία με πάνω από 20 άλμπουμ, ενώ έχει γράψει 6 βιβλία. Είναι ο δημιουργός της ομάδας κρουστών ΗΧΟΔΡΑΣΗ και έχει πρωτοπορήσει στη χρήση καθημερινών αντικειμένων ως μουσικών οργάνων. Το 2004 συμμετείχε στις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας με τη σκηνοθετημένη χρήση κρουστών από αντικείμενα των αθλητών.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Νίκος Τουλιάτος

  • Αυτοσχεδιασμοί

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος δεξιοτέχνης των κρουστών σε μια ξεχωριστή συναυλία αυτοσχεδιαστικής µουσικής με τίτλο «Ηχο-Δράσεις». Μαζί του οι Ανδρέας Συμβουλόπουλος (πιάνο) και Χρυσηίδα (φωνή). Ο Νίκος Τουλιάτος είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς στον χώρο της τζαζ και της σύγχρονης αυτοσχεδιαστικής μουσικής. Έχει συνεργαστεί με εικαστικούς, χορευτές, ηθοποιούς και σκηνοθέτες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ έχει συμμετάσχει σε διεθνή φεστιβάλ και παραγωγές. Διαθέτει πλούσια δισκογραφία με πάνω από 20 άλμπουμ, ενώ έχει γράψει 6 βιβλία. Είναι ο δημιουργός της ομάδας κρουστών ΗΧΟΔΡΑΣΗ και έχει πρωτοπορήσει στη χρήση καθημερινών αντικειμένων ως μουσικών οργάνων. Το 2004 συμμετείχε στις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας με τη σκηνοθετημένη χρήση κρουστών από αντικείμενα των αθλητών.

Theatre Of The No

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 3, Κέντρο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Μελίνα Κανά μας καλεί σε μια έντεχνη βραδιά τον Γενάρη στο Κύτταρο

Μαζί με τον Αλέξανδρο Δάικο θα τραγουδήσει επί σκηνής στις 15/1, αγαπημένα τραγούδια, αλλά και από τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/01/2026

"Seathrough": Η Σαβίνα Γιαννάτου σε έναν αυτοσχεδιαστικό διάλογο με τον Σπύρο Μάνεση

Μια συναυλία με τραγούδια της Μεσογείου σε διάφορες γλώσσες και ιδιώματα και συνθέσεις Ελλήνων δημιουργών, όπως η Λένα Πλάτωνος.

Τρεις ξεχωριστές συναυλίες προσεχώς στο Half Note Jazz Club

Τρεις κόσμοι συναντιούνται στην σκηνή του Half Note, που γίνεται τόπος ιστορίας και δημιουργίας, τη δεύτερη εβδομάδα του νέου έτους.

Τι μας χτύπησε πιο δυνατά και μουσικά μέσα στο 2025

Πολλά ήρθαν κι έφυγαν αλλά σήμερα λέω να σταθούμε σε ότι μας χτύπησε πιο δυνατά μέσα στο 2025. Δισκογραφία, παλιοί και νέοι ήρωες, πρωταγωνιστές και νέες τάσεις. Όλες οι κινήσεις που χαρακτήρισαν τη μουσική χρονιά είναι εδώ.

Τι είναι το μεταλακανικό πρωτοπάνκ του Θέμου Σκανδάμη και πότε το ακούμε live στο Baumstrasse

Ο Θέμος Σκανδάμης και η μπάντα του θα τραγουδήσουν τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ του "Χρυσάνθη" και όχι μόνο την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου.

Η "Δηιδάμεια" του Χαίντελ διά χειρός Γιώργου Πέτρου εντυπωσιάζει στο φετινό Φεστιβάλ Όπερας του Γουέξφορντ – "Πεπίτα Χιμένεθ" στη Μαδρίτη

Από το Γουέξφορντ μέχρι τη Μαδρίτη, σπάνιες όπερες, διεθνείς πρωταγωνιστές και μαγευτικές σκηνικές αφηγήσεις που εντυπωσίασαν.

Το Jazzèt Music Hall δίνει ρυθμό στη νέα χρονιά

Συναυλίες, DJ sets, αυτοσχεδιασμοί και εικαστικές παρεμβάσεις σηματοδοτούν την αρχή του 2026.