"Εκ βαθέων": Σαββέρια Μαργιολά και Παντελής Κυραμαργιός παρουσιάζουν τον νέο δίσκο τους στον Σταυρό του Νότου Plus

Η Σαββέρια Μαργιολά ως ερμηνεύτρια και ο Παντελής Κυραμαργιός ως δημιουργός, παρουσιάζουν το καινούργιο τους άλμπουμ που... μοιάζει να βγήκε από κάποιο χρονοντούλαπο.

Παντελής Κυραμαργιός, Σαββέρια Μαργιολά © Yannis Margetousakis Photography

Η Σαββέρια Μαργιολά ως ερμηνεύτρια και ο Παντελής Κυραμαργιός ως δημιουργός, παρουσιάζουν το καινούργιο τους άλμπουμ με τίτλο "Εκ βαθέων" την Τρίτη 8 Απριλίου στον Σταυρό του Νότου Plus. Ένα άλμπουμ που μοιάζει να βγήκε από κάποιο χρονοντούλαπο και ήρθε να μας θυμίσει την αξία και την αναγκαιότητα των ολοκληρωμένων μουσικών έργων που ολοένα και ξεχνιούνται στην εποχή της αποσπασματικής ακρόασης, του βιαστικού σκρολαρίσματος και των μεμονωμένων singles.

Η ιστορία μια ηλιαχτίδας που αποφασίζει ένα σούρουπο να ξεφύγει από το κουβάρι του ηλίου και να κατέβει στα βαθύτερα βάθη του βυθού της θάλασσας, εκεί που ποτέ δεν έφτασε το φως. Δέκα τραγούδια αυτοτελή αλλά και κομμάτια ενός παζλ στα οποία ξεδιπλώνεται στην ολότητά του το μουσικό σύμπαν του Παντελή με εναλλασσόμενα έντεχνα, παραδοσιακά και λαϊκά ηχοχρώματα με τη ζεστασιά της φωνής της Σαββέριας και τις ερμηνευτικές της μεταμορφώσεις.

Κείμενα - μουσική - στίχοι: Παντελής Κυραμαργιός
Ερμηνεία: Σαββέρια Μαργιολά 
Εικαστικά: Creatures

Παίζουν οι μουσικοί: Θάνος Μιχαηλίδης (ντραμς), Γιάννης Γρυπαίος (μπάσο), Νίκος Πασσαλίδης (έγχορδα), Ευριπίδης Ζεμενίδης (κιθάρες), Καλογιάννης Βεράνης (βιολί) και Θανάσης Μάντζαρης (πλήκτρα). Επιμέλεια ήχου ο Κυριάκος Κυριακού. Στο ρόλο της αφηγήτριας η Δήμητρα Κόχιλα.

Ώρα έναρξης 21:00
Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: 210 9226975

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σταυρός του Νότου +Plus

Φραντζή & Θαρύπου, Νέος Κόσμος
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Βορεινές αναμνήσεις": Μια συναυλία γεμάτη λάμψη, φως και αισιοδοξία

Οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν, ήδη η Αθήνα άρχισε να στολίζεται και να ετοιμάζεται για την πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα: εξερευνώντας τη μουσική του 18ου αιώνα "των μεταβάσεων"

Το πολύτιμο Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής που παρουσιάζεται κάθε Νοέμβρη σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αποτελεί πλέον τη σημαντικότερη διοργάνωση παλαιάς μουσικής στη χώρα μας, κάτι που επιβεβαίωσε, πέραν της αδιαμφισβήτητης ποιότητάς του, και η τεράστια προσέλευση του κοινού.

Η Νένα Βενετσάνου δεν ήταν έτοιμη για τις "Ρεμπέτισσες Ψυχές"

Η σπουδαία ερμηνεύτρια σε μια εξομολογητική συνέντευξη για τις γυναίκες του ρεμπέτικου, τη δημιουργία της παράστασης και όσα ανακάλυψε μέσα από αυτές.

4 συναυλίες και παραστάσεις τον Δεκέμβριο για μικρούς και μεγάλους λάτρεις της μουσικής

Από το γκαλά όπερας με έργα του Τζουζέπε Βέρντι ως το κλασικό παραμύθι των Χριστουγέννων "Ο Καρυοθραύστης" το πρόγραμμα του θεάτρου Ολύμπια είναι σίγουρα ενδιαφέρον.

Οι Onirama στο απόλυτο Χριστουγεννιάτικο τριήμερο πάρτι

Έρχονται στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ, στις 23, 24 & 25 Δεκεμβρίου 2025.

Όλα όσα σε περιμένουν τις γιορτές στο Half Note Jazz Club

Η πόλη γιορτάζει στον αγαπημένο της jazz προορισμό και, μεταξύ άλλων, κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με Emma Smith και Jive Aces.