Οι Erreway για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το θρυλικό συγκρότημα που γεννήθηκε μέσα από την επιτυχημένη σειρά "Rebelde Way" επιστρέφει στη σκηνή μετά από 15 χρόνια απουσίας, με την περιοδεία "Juntos Otra Vez Tour 2025".

Erreway

Την Τετάρτη 9 Ιουλίου, το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Erreway, το θρυλικό συγκρότημα που γεννήθηκε μέσα από την επιτυχημένη σειρά "Rebelde Way" και κατέκτησε τις καρδιές εκατομμυρίων θαυμαστών παγκοσμίως κάνοντας αδιανόητη επιτυχία στη χώρα μας.

Οι Erreway, αποτελούμενοι από τους Καμίλα Μπορντονάμπα, Φελίπε Κολόμπο και Μπενχαμίν Ρόχας, επιστρέφουν στη σκηνή μετά από 15 χρόνια απουσίας, με την περιοδεία "Juntos Otra Vez Tour 2025". Η περιοδεία αυτή σηματοδοτεί την επανένωση του συγκροτήματος, που γνώρισε τεράστια επιτυχία στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με τραγούδια όπως τα "Bonita de más", "Será porque te quiero" και "Sweet Baby". 


Η ιστορία των Erreway ξεκίνησε το 2002, όταν οι τέσσερις πρωταγωνιστές της σειράς "Rebelde Way" – Καμίλα Μπορντονάμπα, Φελίπε Κολόμπο, Μπενχαμίν Ρόχας και Λουισάνα Λοπιλάτο – αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα μουσικό συγκρότημα. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους, "Señales", κυκλοφόρησε τον ίδιο χρόνο και έγινε πενταπλά πλατινένιο στην Αργεντινή, με επιτυχίες όπως το "Sweet Baby" να κατακτούν την κορυφή των charts. 

Ακολούθησαν τα άλμπουμ "Tiempo" το 2003 και "Memoria" το 2004, με το συγκρότημα να πραγματοποιεί sold-out συναυλίες σε Λατινική Αμερική, Ισπανία και Ισραήλ. Ωστόσο, το 2004, μετά την κυκλοφορία της ταινίας "Erreway: 4 caminos", το συγκρότημα διαλύθηκε, με τα μέλη του να ακολουθούν ξεχωριστές καριέρες. 

Διαβάστε Επίσης

Η επανένωση των Erreway ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2024, με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι Ρόχας και Κολόμπο επισκέπτονται την Μπορντονάμπα, προαναγγέλλοντας την επιστροφή τους στη σκηνή. 

Η συναυλία στην Αθήνα, στις 9 Ιουλίου, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους Έλληνες θαυμαστές να ζήσουν από κοντά την ενέργεια και το πάθος των Erreway. Το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, με την εκπληκτική θέα της πόλης, θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο πάρτι, όπου οι νοσταλγοί των '00s και οι νέοι φίλοι του συγκροτήματος θα ενώσουν τις φωνές τους σε αγαπημένα τραγούδια.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσειτην Πέμπτη 13 Μαρτίου στις 12 μ.μ.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τα πανηγύρια της πόλης γι' αυτούς που ξέμειναν στην Αθήνα

Τα πανηγύρια δεν είναι μονάχα υπόθεση των νησιών και των χωριών, αλλά και της πρωτεύουσας. Αν ψάχνετε πού θα διονυσιαστείτε στην Αθήνα, we've got you covered!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/08/2026

Ο Δημήτρης Μαραμής παρουσιάζει σε πανελλήνια πρεμιέρα τη rock όπερα "Ηρακλής Μαινόμενος"

Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής παρουσιάζει στις 21 Σεπτεμβρίου σε πανελλήνια πρεμιέρα τη rock όπερα του στη γενέτειρα πόλη του μυθικού ήρωα, τη Θήβα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλο αυτό που του συμβαίνει

Ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει στο Κατράκειο Δημοτικό Θέατρο Νίκαιας για μία μοναδική συναυλία, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2026.

Όταν μια φρέσκια διανομή ανανεώνει το ενδιαφέρον μιας παραδοσιακής, συμβατικής παραγωγής: για την πρόσφατη αναβίωση της "Τραβιάτας" του Πετρόπουλου στη Λυρική

Με την παραγωγή εγκαινιάσθηκε (κατόπιν του κλεισίματος του Ηρωδείου) μια νέα εποχή καλοκαιρινών παραστάσεων όπερας στις ιδανικές συνθήκες μιας κλιματιζόμενης αίθουσας.

Οι Ρεβάνς επιστρέφουν με ένα ακόμη ψαγμένο παραμύθι που έγινε τραγούδι

Η "Συνέλευση των Νάνων" αποτελεί μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του άλμπουμ "Τι συνέβη;", όπου οι Ρεβάνς συνεχίζουν να εξερευνούν τον ιδιαίτερο μουσικό τους κόσμο,

Η Μάρθα Φριντζήλα έρχεται με τα "Καλογεράκια" και… δεν φοβάται τα κύματα

Το The Kubara Project σε μια εκρηκτική μουσική βραδιά στα Λεύκτρα Βοιωτίας με αγαπημένα τραγούδια, αυτοσχεδιασμούς και ιστορίες για την αγάπη, τον έρωτα και τη ζωή.

Η Μαρία Παπαγεωργίου κλείνει το καλοκαίρι με ένα δυνατό ραντεβού στη Θεσαλλονίκη

Η Μαρία Παπαγεωργίου ανεβαίνει στη σκηνή της Ακτής Αρετσούς Καλαμαριάς την Δευτέρα 31 Αυγούστου με μια γεμάτη μουσική βραδιά.