Μια τελευταία συναυλία με την Αλέκα Κανελλίδου στο Άλσος

Η εμβληματική μορφή της δεκαετίας του '70 ολοκληρώνει τον κύκλο των συναυλιών της με καλεσμένο τον Γιάννη Γιαννουσάκη.

Αλέκα Κανελλίδου

Με επιτυχία ολοκληρώνονται την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου οι παραστάσεις της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού Αλέκας Κανελλίδου στο Θέατρο Άλσος. Η Αλέκα Κανελλίδου με την τρυφερή, αισθαντική φωνή της, έχοντας δίπλα της για πρώτη φορά τον γιο της, Γιάννη Γιαννουσάκη, έδωσε μοναδικές στιγμές στο κοινό. Γιατί η Αλέκα Κανελλίδου, εμβληματική μορφή της δεκαετίας του '70, έφτιαξε ένα πρόγραμμα με ντουέτα έκπληξη και τραγούδια που ερωτευτήκαμε και που σημάδεψαν στιγμές και φάσεις της ζωής μας.

Οι συντελεστές

Τάκης Βασιλείου, τύμπανα
Κώστας Γιαξόγλου, πιάνο
Δημήτρης Τσεκούρας, μπάσο
Βαγγέλης Τούντας, βιολί, κιθάρα, φωνή
Ντίνος Χατζηϊορδάνου, ακορντεόν
Ηλίας Κουρούμπαλης, επιμέλεια ήχου

Μουσική επιμέλεια/ενορχηστρώσεις: Βαγγέλης Τούντας

Προπώληση στο more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Αλέκα Κανελλίδου

  • Ελληνική

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού και εμβληματική μορφή της δεκαετίας του '70, με μοναδικά αισθαντική φωνή και διακριτική σκηνική παρουσία, σε μια συναυλία μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς και την εκλεκτή παρέα του Γιάννη Κότσιρα. Η Αλέκα Κανελλίδου θα ερμηνεύσει τραγούδια που ερωτευτήκαμε, τραγούδια που σημάδεψαν στιγμές και φάσεις της ζωής μας και θα αποδείξει για ακόμη μία φορά τη μοναδική της θέση στην ελληνική δισκογραφία και τις καρδιές μας.

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Μελίνα Μαβίδου ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή της Αθήνας

Η ανερχόμενη μουσικός ξεσηκώνει "το Πατάρι" μ' ένα εκρηκτικό live στις 12 Δεκεμβρίου.

Greg Foat: "Το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ, είναι ότι έγινα πατέρας"

Πολυγραφότατος και συζητημένος πιανίστας στο βρετανικό τζαζ στερέωμα, έρχεται για συναυλία στην Αθήνα (Παρασκευή 12/12, στο "Gazarte"). Με την ευκαιρία, λοιπόν, μας ξεναγεί στον δημιουργικό του κόσμο, ενώ μας ανακοινώνει κι έναν καινούριο δίσκο, ηχογραφημένο στη Σάμο.

Patti Smith Quartet: Η ιέρεια της ροκ στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Ο ζωντανός θρύλος της Νέας Υόρκης επιστρέφει στην Αθήνα για μια μοναδική βραδιά.

Δισκοκριτική: Ο Διονύσης Σαββόπουλος απέναντι στο "Ροκ Του Μέλλοντός Μας"

Ο Ορέστης Πλακίδης δίνει μικρόφωνο στην Klavdia, στον Φώτη Σιώτα, στον Πάνο Μουζουράκη (και σε αρκετούς ακόμα) και προσπαθεί να φανταστεί τη σπουδαία κληρονομιά του Θεσσαλονικιού τραγουδοποιού με όρους του σήμερα και του αύριο. Όμως η μάχη αποδεικνύεται πολύ δύσκολη.