Η playlist της εβδομάδας από τους Cosmonuts

Λίγο πριν αναχωρήσουν για το tour τους που θα διασχίσει την Ελλάδα οι Cosmonuts μάς δίνουν μια γεύση απ' όσα παίζουν στα ακουστικά τους τις τελευταίες μέρες.

Cosmonuts

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του debut album, "Cosmic Anthology" και την εκρηκτική live παρουσίαση στην Αρχιτεκτονική, οι Cosmonuts ξεκινούν το tour τους και κάνουν στάση σε 6 πόλεις της Ελλάδας για να παρουσιάσουν ένα κολάζ από εμπειρίες και συναισθήματα φωτισμένα από μια εποχή που δεν έζησαν ποτέ. To "Cosmic Anthology" χάραξε ένα καινούργιο κεφάλαιο στη δισκογραφία τους με γνώριμους ροκ ήχους μέσω του χαρακτηριστικού ψυχεδελικού ύφους τους. Ένα ανθολόγιο από ιδέες ποτισμένο με αστρικά ταξίδια μέσα από τη δική τους πραγματικότητα.

Οι Δημήτρης Καπουράνης (vocals), Χρήστος Κλαριδόπουλος (bass), Γιάννης Πανηγυράκης (lead guitar), Πέτρος Πανηγυράκης (rhythm guitar) και Αλέξανδρος Σταθάκης (drums) δίνουν στους αναγνώστες του "α" μια γεύση απ' όσα παίζουν στα ακουστικά τους τις τελευταίες μέρες σε μια περιεκτική playlist. Enjoy!

H playlist των Cosmonuts για το αθηνόραμα


Cosmonuts' Tour Dates

28/02 - Αθήνα, "Under Athens"
1/3 - Καλαμάτα, TBA
4/3 - Βόλος, "Cafe Santan"
5/3 - Θεσσαλονίκη, "Rover Bar"
6/3 - Λάρισα, "Skyland"
7/3 - Κοζάνη, "101 Rock Bar"

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Τόσκα"

Η περίφημη όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία Νίκου Σ. Πετρόπουλου, επιστρέφει μετά τα συνεχόμενα sold out.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/11/2025

Επιτυχημένος Κόρνγκολντ, ατελέστατος Μάλερ σε πρόσφατη συναυλία της ΚΟΑ υπό τον Γουώρνερ – Θαυμάσιος Χάυντν από Giardino Armonico / Αντονίνι στη Ροτόντα Θεσσαλονίκης

Η ατελής εκτέλεση της 5ης Συμφωνίας του Μάλερ σκίασε την πρόσφατη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ το ιστορικό σύνολο οργάνων εποχής "Il Giardino armonico" έκανε το καθυστερημένο πλην ερεθιστικό ελληνικό ντεμπούτο του με συμφωνίες του Χάυντν στη Ροτόντα της Θεσσαλονίκης

Η Αναστασία Κότσαλη και ο Μιχάλης Καλκάνης συνομιλούν με την ανεικονική γεωμετρία της Όπυς Ζούνη

Παρουσιάζουν το νέο του μουσικό εγχείρημα "Περγαμόντο" στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη.

"Μομφή": Μια μουσική performance της Μαρίκας Κλαμπατσέα και του Λεονάρδου Βαλεστσαίν

Το έργο εμπνέεται από τη ρήση του Bertolt Brecht: "Στους σκοτεινούς καιρούς θα υπάρχει και τραγούδι; Ναι, θα υπάρχει και τραγούδι. Για τους σκοτεινούς καιρούς".

Το συναυλιακό πρόγραμμα του ΠΣΚ

Rap, techno, world music αλλά και metal και pop· αυτό το τριήμερο στην Αθήνα έχει τα πάντα.

The Dream Syndicate: Η μεγάλη επιστροφή μιας θρυλικής μπάντας

Ένα από τα πιο επιδραστικά και αγαπημένα συγκροτήματα της αμερικανικής alternative σκηνής επιστρέφει επιτέλους στην Ελλάδα.

Κανάλι στο YouTube μετατρέπει διάσημα ελληνικά τραγούδια σε soul κομμάτια των 50s

Το YouTube κανάλι που συνδυάζει διάσημα ελληνικά κομμάτια με soul ήχο των ’50s, δημιουργώντας μέσω τεχνητής νοημοσύνης έναν ρετρό, ατμοσφαιρικό κόσμο που ξεχωρίζει στο ελληνικό ίντερνετ.