Οι Cosmonuts έρχονται στην "Αρχιτεκτονική"

Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά, για πρώτη φορά, το ντεμπούτο άλμπουμ του "Cosmic Anthology", μέσα από μια performance γεμάτη ρυθμό, ψυχεδέλεια και αστρικές μελωδίες.

Cosmonuts

Στις 19 Δεκεμβρίου, οι Cosmonuts επιστρέφουν στη ζωντανή σκηνή της Αθήνας, συγκεκριμένα στην "Αρχιτεκτονική Live Stage", για την πολυαναμενόμενη παρουσίαση του πρώτου τους άλμπουμ, με τίτλο "Cosmic Anthology". Το συγκρότημα, που κέρδισε τις εντυπώσεις με το πρόσφατο single τους "Menace", ετοιμάζει ένα live για να γιορτάσει το επόμενο κεφάλαιο στη μουσική τους πορεία.

Το άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα στις 6 Δεκεμβρίου, συνδυάζει τους χαρακτηριστικούς ροκ ήχους του συγκροτήματος με το ψυχεδελικό τους ύφος. Πρόκειται για ένα πολυεπίπεδο "ανθολόγιο" από ιδέες, συναισθήματα και εμπειρίες, διαποτισμένα με αστρικές περιπλανήσεις που φέρνουν στο μυαλό μια εποχή που οι Cosmonuts ποτέ δεν έζησαν, αλλά αναβιώνουν μέσα από τη μουσική τους.

Οι Cosmonuts αποτελούνται από μια δυναμική σύνθεση μουσικών: Δημήτρης Καπουράνης (φωνητικά), Χρήστος Κλαριδόπουλος (μπάσο), Γιάννης Πανηγυράκης (lead κιθάρα), Πέτρος Πανηγυράκης (ρυθμική κιθάρα), Αλέξανδρος Σταθάκης (τύμπανα).

Η προπώληση (10€) για τη συναυλία έχει ήδη ξεκινήσει 

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

H Φένια Παπαδόδημα επιστρέφει στο "Half Note"

Παρουσιάζει τη συναυλία "Women’s Prayers – Redemption" έχοντας πάντα σαν οδηγό γυναικείες φωνές που άφησαν εποχή.

08/11/2025

Για την DJ Pitsouni δεν υπάρχει ωραιότερο κοπλιμέντο από το "έχεις ωραία αισθητική"

Λίγες μέρες πριν το live των Las Ninyas Del Corro στο "Arch" (22/11), η δραστήρια DJ μιλά για τον ρόλο της πίσω από τα decks και την εξέλιξη της ελληνικής ραπ σκηνής, ενώ παράλληλα μοιράζεται με τους αναγνώστες του "α" μια προσωπική playlist.

Grammys 2026: Όλες οι υποψηφιότητες

Φέτος, το hip hop και η pop βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο, η latin μουσική αποκτά επιτέλους τη θέση που της αξίζει, και η νέα γενιά δοκιμάζει τις δυνάμεις της απέναντι σε καλλιτέχνες που έχουν ήδη γράψει ιστορία.

"Τόσκα"

Η περίφημη όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία Νίκου Σ. Πετρόπουλου, επιστρέφει μετά τα συνεχόμενα sold out.

Επιτυχημένος Κόρνγκολντ, ατελέστατος Μάλερ σε πρόσφατη συναυλία της ΚΟΑ υπό τον Γουώρνερ – Θαυμάσιος Χάυντν από Giardino Armonico / Αντονίνι στη Ροτόντα Θεσσαλονίκης

Η ατελής εκτέλεση της 5ης Συμφωνίας του Μάλερ σκίασε την πρόσφατη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ το ιστορικό σύνολο οργάνων εποχής "Il Giardino armonico" έκανε το καθυστερημένο πλην ερεθιστικό ελληνικό ντεμπούτο του με συμφωνίες του Χάυντν στη Ροτόντα της Θεσσαλονίκης

Η Αναστασία Κότσαλη και ο Μιχάλης Καλκάνης συνομιλούν με την ανεικονική γεωμετρία της Όπυς Ζούνη

Παρουσιάζουν το νέο του μουσικό εγχείρημα "Περγαμόντο" στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη.

"Μομφή": Μια μουσική performance της Μαρίκας Κλαμπατσέα και του Λεονάρδου Βαλεστσαίν

Το έργο εμπνέεται από τη ρήση του Bertolt Brecht: "Στους σκοτεινούς καιρούς θα υπάρχει και τραγούδι; Ναι, θα υπάρχει και τραγούδι. Για τους σκοτεινούς καιρούς".