Πρεμιέρα για τα Eden parties με τους Optimo και Erol Alkan

Eden

Τo season opening του EDEN έρχεται αυτή την Κυριακή στο Ωδείο Αθηνών με σύνθημα "Sundays are for lovers" και προσκεκλημένους τους Optimo (Espacio) και Erol Alkan σε ένα άχαστο b2b. Special guests οι Lex και Locke. Από τις 4.30 μέχρι τα μεσάνυχτα, τα Eden Sunday Parties που έχουν γίνει θεσμός 1 φορά τον μήνα, επιστρέφουν στις 3 Νοεμβρίου, για να προσφέρουν 8 ώρες μουσικής από κορυφαία international και local acts. 

Tο θρυλικό ντουέτο από τη Γλασκώβη, JD Twitch & JG Wilkes ή αλλιώς Optimo (Espacio), γνωστό για τα πιο εκλεκτικά και εκστατικά σετ, μαζί με τον πρωτοπόρο DJ και παραγωγό Erol Alkan έρχονται στην Αθήνα για ένα all day afternoon πάρτι και υπόσχονται να "τινάξουν" το Ωδείο Αθηνών στον αέρα με έναν άχαστο μουσικό μαραθώνιο. Μαζί τους οι εκλεκτοί selectors της πόλης Lex & Locke.  

Θα υπάρχουν lounge areas και installations από τον Αλέξανδρο Κοντογεωργακόπουλο του One Continuous Lab, photo op στο Converse dance floor, και έξτρα glitter στο make-up corner της Absolut, όλα συνοδευόμενα από μια παγωμένη μπίρα Μύθος για την απόλυτη κυριακάτικη dance εμπειρία.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"That’s Amore": Μια μουσική βραδιά με άρωμα Ιταλίας έρχεται στο Παλλάς

Οι The Italian Tenors — Evans Tonon, Luca Sala και Bruno Almeida — φέρνουν στη σκηνή το αυθεντικό ιταλικό πάθος, σε μια συναυλία γεμάτη ρομαντισμό και αγαπημένες μελωδίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/01/2026

Η ανοιξιάτικη περιοδεία των dälek ευτυχώς κάνει στάση στην Αθήνα

Με το νέο τους δίσκο "Brilliance of a Falling Moon" στις αποσκευές τους οι εκπρόσωποι του experimental hip-hop από το Νιου Τζέρσεϊ έρχονται για μια δυνατή συναυλία με ηχηρό μήνυμα.

Ο Μίνως Μάτσας μοιράζεται "δικά του ή δανεικά" τραγούδια σε δύο μοναδικές παραστάσεις

Δύο Δευτέρες του Μαρτίου ο συνθέτης παρουσιάζει τραγούδια από τη δισκογραφία του, αλλά και κομμάτια άλλων που αγαπά και τον καθόρισαν μουσικά.

Οι Senser έρχονται στην Αθήνα για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια

Η μπάντα που αψηφά τα όρια από το 1989, στηρίζοντας επάξια την ταμπέλα του underground, επιστρέφει στην Αθήνα για ένα καταιγιστικό live.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν ο Τζίμης Πανούσης κυκλοφορούσε τον δίσκο "Ρομπέν των Xαζών"

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

All Star Winter Jazz Party στο Theatre of the NO

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στην τζαζ, με τη συμμετοχή κορυφαίων διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα πολυδιάστατο αφιέρωμα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ενός από τα πιο επιδραστικά μουσικά είδη.

Οι The Underground Youth επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο τελετουργικές συναυλίες όπως μόνο αυτοί ξέρουν

Η μπάντα θα εμφανιστεί στο Arch Club για δύο συναυλίες, όπου το σκοτεινό και μελαγχολικό post-punk θα μεταμορφωθεί σε ένα σχεδόν καθαρτήριο όνειρο, γεμάτο ένταση και συναίσθημα.