Οι Rasmus επιστρέφουν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2025

Rasmus © shutterstock.com

Οι Rasmus βγαίνουν ξανά στον δρόμο και κάνουν στάση στο "Floyd" στις 25 Οκτωβρίου 2025. Το συγκρότημα θα παίξει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και θα παρουσιάσει τα τραγούδια από τον νέο δίσκο του. Οι Rasmus θα φέρουν ένα αξέχαστο show στους θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο. "Έχει περάσει καιρός από τότε που  βγήκαμε σε  περιοδεία, οπότε είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε  σε όλο τον κόσμο το 2025", λέει ο ιδρυτής frontman Lauri Ylönen. "Θα είναι μια μεγάλη  περιοδεία και ανυπομονούμε να  συναντηθούμε με  τους θαυμαστές μας! Είμαστε σαν μια οικογένεια" - συνεχίζει.

Το νέο και κατά σειρά  ενδέκατο άλμπουμ  της μπάντας  αντιπροσωπεύει τον νέο  ήχο των Rasmus και θεωρείται το πιο βαρύ και σκοτεινό άλμπουμ της καριέρας τους μέχρι σήμερα. Οι Φινλανδοί rockers δεν έχουν σταματήσει να μας  εκπλήσσουν ξανά και ξανά  με τον πιο συναρπαστικό τρόπο από το ντεμπούτο τους στη μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αναλαμβάνοντας μεγάλη  δημιουργική ευθύνη για την οποία είναι  υπερήφανοι.  Οι βαριές κιθάρες, φουτουριστικά ηλεκτρονικά και pop hook βρίσκουν  τον δρόμο τους  για την καρδιά του κάθε μουσικόφιλου. Οι Rasmus δικαίως θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες μουσικές εξαγωγές της Φινλανδίας, πουλώντας εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και κερδίζοντας πολλά  μουσικά βραβεία. Η προπώληση  εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τις 25 Οκτωβρίου 2024.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Floyd

Πειραιώς 117, Πετράλωνα
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής ο συλλεκτικός τόμος για τον Μίκη Θεοδωράκη

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ημέρα παρουσιάζεται η έκθεση "Ο Γαλαξίας μου: Μίκης Θεοδωράκης" θα είναι ανοιχτή για το κοινό (13:00-20:30).

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

Τα καλύτερα lives της εβδομάδας

Τι συναυλίες θα δούμε στην Αθήνα από 15 έως 21 Δεκεμβρίου 2025 - και ποιες δεν πρέπει να χάσουμε.

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε με τραγούδι-σύνθημα

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε με το νέο της τραγούδι σύνθημα "Καλά να περνάτε".

Ο Δώρος Δημοσθένους κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά τραγουδώντας Elvis Presley

Ο Δώρος Δημοσθένους κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά τραγουδώντας Elvis Presley από την Παρασκευή 2 έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου.

Ο David Guetta έχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ στο Spotify

Το μοναδικό επίτευγμά του, θέλει τέσσερα διαφορετικά τραγούδια του να συγκεντρώνουν κάποια δισεκατομμύρια streams.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδάει Σαββόπουλο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσιάζει τη θρυλική "Θαλασσογραφία" του Διονύση Σαββόπουλου μέσα από το δικό του καλλιτεχνικό πρίσμα.