Οι Lords of the Sound Orchestra μάς μεταφέρουν στο σύμπαν του "Harry Potter"

Το Christmas Theater παρουσιάζει μια παράσταση αληθινής μουσικής μαγείας — «Hogwarts Magic Symphony».

Lords of the Sound

Οι Lords of the Sound Orchestra επιστρέφουν στο Christmas Theater, στις 4 Ιανουαρίου 2025, παρουσιάζοντας μια παράσταση μουσικής μαγείας, το "Hogwarts Magic Symphony". Με ένα μαγευτικό μουσικό πρόγραμμα που ζωντανεύει τις πιο έντονες μουσικές στιγμές από τη θρυλική σειρά ταινιών που όλοι αγαπήσαμε, η συμφωνική ορχήστρα "Lords of the Sound", μας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο του Harry Potter.

Η μουσική που έντυσε τις πιο κορυφαίες και συγκινητικές σκηνές των ταινιών, ζωντανεύουν με ξεχωριστό τρόπο: από το πρώτο ταξίδι με το Hogwarts Express έως τις επικές μάχες ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις. Γινόμαστε μέρος του μαγικού αυτού κόσμου, νιώθοντας κάθε συγχορδία και μελωδία και συνδεόμαστε με ένα μαγευτικό σύμπαν.

Harry Potter
Harry Potter

Παράλληλα, ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό σόου, μας μεταφέρει σε ένα εντυπωσιακό παραμύθι, με οπτικά και φωτιστικά εφέ, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη μαγεία στη μουσική αίσθηση και στην απόλαυση της παράστασης. Επιπλέον, και άλλες εκπλήξεις περιμένουν το κοινό που θα μας μείνουν αξέχαστες. Μπορεί και ο ίδιος ο Καθηγητής Dumbledore να κάνει την εμφάνιση του αφού το Hogwarts Magic Symphony είναι όμως κάτι παραπάνω από μια συναυλία. Την παράσταση πλαισιώνουν το σύνολο της ορχήστρας, ταλαντούχοι σολίστ και χορωδία.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com 

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Μια μουσική ωδή στις "Αιώνιες Γυναίκες" στο Theatre of the NO

Η ξεχωριστή δημιουργός Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει στη σκηνή με "Το πρώτο βλέμμα", μια ζωντανή αφήγηση για τη γυναικεία ύπαρξη, όπου οι ηρωίδες της αρχαιότητας συνομιλούν με το σήμερα

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/02/2026

"Αναδρομές": Ανάμεσα στη βυζαντινή μνήμη και τη σύγχρονη ελληνική ποίηση

Μια συναυλία αφιερωμένη στο έργο του πολυσχιδή συνθέτη Περικλή Κούκου θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Grammy 2026: O Bad Bunny έγραψε ιστορία και η μουσική βιομηχανία αποφάσισε να σταματήσει να είναι "ουδέτερη"

Όλα τα highlights από τα 68α μουσικά βραβεία Grammy, μια βραδιά που η μουσική ιστορία γράφτηκε με ισπανικούς στίχους.

Δύο δυνατά ρεσιτάλ πιάνου: Γνωριμία με Οσόκινς – Επιβεβαίωση για Γουβέλη

Από τα λιγοστά ρεσιτάλ πιάνου στο πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας καλλιτεχνικής περιόδου ξεχώρισαν αυτά των Γκεόργκις Οσόκινς και Τίτου Γουβέλη.

Γιατί "κυνηγούν οι Μέλισσες" τη Φωτεινή Βελεσιώτου

Με παρέα την Κική Μαυρίδου η τραγουδίστρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα, όπου τα τραγούδια γίνονται η αφορμή για μικρές ιστορίες.

Οι Bragolin φέρνουν τις κιθάρες και τα synths τους στο Death Disco

Το νέο τους άλμπουμ "I Don’t Like What It Does To Me", όπως και παλιά τους κομμάτια, θα παίξουν οι Ολλανδοί post-punkers σε μια συναυλία γεμάτη μελωδικές κιθάρες και synths.

Οι Pet Shop Boys έρχονται ξανά στην Αθήνα

Οι Neil Tennant και Chris Lowe επιστρέφουν με μια ακόμη μεγαλύτερη παραγωγή, το Σάββατο 27 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens 2026.