"Τα λαϊκά που αγάπησα" με την Ηρώ επανέρχονται στο Half Note

Η τραγουδίστρια επιστρέφει στη σκηνή του Jazz Club για να ερμηνεύσει διαλεγμένα λαϊκά με το δικό της μοναδικό ύφος.

Ηρώ

 Η Ηρώ, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της, επιστρέφει στη σκηνή του Half Note Jazz Club, για να ερμηνεύσει "Τα λαϊκά που αγάπησα – Μέρος 2ο" με το δικό της μοναδικό ύφος, το Σάββατο 26, την Κυριακή 27 & τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου. Έναρξη: Σάββατο: 22:30 – Κυριακή & Δευτέρα: 21:30.

"Μέσα στη θάλασσα των λαϊκών τραγουδιών κολύμπησα πέρυσι. Κι ήταν μια αναγνωριστική βουτιά σε ένα βυθό πλούσιο, όσο και τα λαϊκά μας βιώματα. Σε ένα βυθό φωτεινό από σπουδαία ποίηση, από "μεγάλα" τραγούδια. Αλλά και ένα βυθό σκοτεινό από εποχές παράξενες και πονετικές, αμφιλεγόμενες μα και πολλά υποσχόμενες. Ο έρωτας και η επανάσταση κατοικούν στο ίδιο σπίτι, την ίδια στιγμή μέσα από τα λαϊκά τραγούδια. Καθώς αγκαλιάσατε αυτό το εγχείρημα με αγνή, καθαρή αγάπη, θα το συνεχίσω, συνδέοντας την ιστορία αυτού του τόπου με τα τραγούδια του. Εκεί που ο ένας άνθρωπος συνδέεται με τον άλλον κι ας διαφέρουν δραματικά. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι το προνόμιο της λαϊκής μας μουσικής."

Μουσικοί

Θανάσης Βασιλάς - Α’ μπουζούκι
Γιάννης Ματσούκας - Β’ μπουζούκι
Δημήτρης Τριανταφυλλίδης - Κιθάρα-φωνή
Θανάσης Κελεπούρης - Ακορντεόν
Χρήστος Κεχρής –Μπάσο

Σημαντικές πληροφορίες

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.
*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.
*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

Προπώληση μέσω more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ηρώ

  • Ελληνική

«Τα λαϊκά που αγάπησα»: Χωρίς παρωπίδες και αναστολές αγκαλιάζει το λαϊκό τραγούδι σε όλες του τις μορφές, ακριβώς όπως η ίδια ξέρει να «μεταφράζει» τη μουσική. Η Ηρώ κάνοντας για άλλη μια φορά την ανατροπή και την υπέρβαση, τραγουδάει με την αυθεντική της φωνή και το δικό της ύφος τα λαϊκά τραγούδια.

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι prog/power metallers Suburst επιστρέφουν για μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα

Special guests στη συναυλία στο "Κύτταρο" θα είναι οι Oria και Corrupted Symmetry.

22/10/2025

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Αριστοφάνης

"Ο "Πλούτος" είναι η σάτιρα του νεοπλουτισμού και του λάιφ στάιλ" δήλωνε στη μεγάλη συνέντευξή του "α" ο τραγουδοποιός για την παράσταση που ανέβαζε στην Επίδαυρο το 2013.

Το περιβόλι του τρελού, ο Διονύσης Σαββόπουλος και του ‘60 οι εκδρομείς

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλά για τα ελληνικά 60s όταν ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ του "Το περιβόλι του τρελού".

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε αλλά οι χοροί ας κρατήσουν για πάντα

Αποχαιρετούμε τον Διονύση Σαββόπουλο, τον κορυφαίο των Ελλήνων τραγουδοποιών, τον αγαπητό Νιόνιο που δεν είναι πια μαζί μας.

"From Cabaret to Rock n' roll... and Αll that Jazz!": Μια λαμπερή μουσική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ

Η εποχή του ρετρό ζωντανεύει μέσα από μια παράσταση γεμάτη από ήχους και ρυθμούς από το 1890 ως το 1960.

Μάριος Στρόφαλης και Roman Gomez: Δυο μαέστροι του nuevo tango συνομιλούν

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι μαέστροι βαδίζουν σε Tango και Jazz μονοπάτια.

Δύο βραδιές με τον Wim Mertens στο Ωδείο Αθηνών

Ο Βέλγος συνθέτης παρουσιάζει το νέο του δίσκο σε πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα στην Αθήνα.