Οι Last Drive αποχαιρετούν το κοινό τους σε δύο τελευταίες συναλίες

Το ελληνικό ροκ συγκρότημα ζωντανά στο "Gagarin" για δύο μοναδικές συναυλίες στη πρωτεύουσα.

The Last Drive

Πέρασαν τέσσερις δεκαετίες και βάλε από τότε που κάτι πιτσιρικάδες με όνειρα, άγνοια κινδύνου, πάθος, θράσος, αφέλεια και ευγένεια, ξεκινούσαν να ροκάρουν με ό,τι μέσα διέθεταν και όπως αυτοί νόμιζαν μέσα στις τότε κοινωνικές συνθήκες, με τις προσλαμβάνουσες της εποχής και την δυναμική αφομοίωση που συμβαίνει μέσα σε έναν εικοσάρη.

Διαβάστε Επίσης

Με αυτές τις ποιότητες γεννήθηκαν οι The Last Drive. Και κάπως έτσι συνέχισαν, με το πάθος για τη μουσική και με την ουσία του rock ‘n’ roll πάντα στην κορυφή των κριτηρίων τους. Έτσι πάρθηκαν οι αποφάσεις για τα επόμενα βήματα, όχι ακριβώς συνειδητά πάντα, αλλά με αυτό το αδιόρατο ένστικτο ότι αυτό το δρόμο πρέπει να πάρεις. Μουσική, ευγένεια, επιμονή, φιλία, αλληλεγγύη, συντροφικότητα, αρχές. Έτσι δημιουργήθηκε το Drive Tribe, όχι με κάποιο σχέδιο επέκτασης της δημοφιλίας της μπάντας, αλλά ως μέσο έκφρασης μίας κοινότητας, ενεργής και ανήσυχης. Μια μπάντα που επέστρεψε μετά από χρόνια σαν να μην είχε σταματήσει ποτέ. Κι ο λόγος είναι πάντα οι άνθρωποι, οι σχέσεις, η αλληλεπίδραση.

Στις 14 και 15 Μαρτίου 2025 ένας μεγάλος κύκλος κλείνει, η ενέργεια της μηχανής μετασχηματίζεται και δίνει τις στροφές της σε άλλες ανάγκες, σε άλλα όνειρα, σε πολυεπίπεδα εγχειρήματα. Έτσι συμβαίνει στη ζωή, αυτό είναι το λογικό και όμορφο, να προχωράμε. Βαθιά ανάγκη όλων των μελών είναι ένα ευχαριστώ στο Tribe, ένας χαιρετισμός σε ό,τι έγινε και σε ό,τι θα ακολουθήσει. Ραντεβού στο Gagarin.

Προπώληση μέσω more.com εδώ

Δείτε τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Gagarin 205 Live Music Space

Λιοσίων 205 (στάση μετρό Αττική)
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Kneecap (ξανα)έρχονται στην Ελλάδα

Επιστροφή στο Rockwave Festival 2026 για το ιρλανδικό trio μια μοναδική εμφάνιση στις 20 Ιουνίου. Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 20 Φεβρουαρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/02/2026

Η ομάδα Quilombo σε μια γιορτή με αφροβραζιλιάνικους ήχους και μπόλικο χορό

Μια αίθουσα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μετατρέπεται σε ζωντανή πίστα χορού προσκαλώντας το κοινό σε ένα αυθεντικό καρναβαλικό πάρτι.

Ένα δυναμικό συναυλιακό τετραήμερο έρχεται στο Jazzèt Music Hall

Ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα Jazz & Blues με ονόματα της εγχώριας και διεθνούς σκηνής θα βρείτε στο jazz club του Χαϊδαρίου.

"Megadeth": Το νέο άλμπουμ των Megadeth τους οδήγησε στην κορυφή της Αμερικής

Tο κύκνειο άσμα των Megadeth παράλληλα εξελίσσεται σε παγκόσμια επιτυχία τους.

Ο Danny L Harle συνεργάζεται ξανά με τη Dua Lipa και ακούγεται παντού

Ο υποψήφιος για Grammy μουσικός, παραγωγός και συνθέτης κυκλοφόρησε το ντεμπούτο-άλμπουμ του "Cerulean", από το οποίο το κομμάτι "Two Hearts" -που αποτελεί τη νέα συνεργασία του με τη Dua Lipa- ακούγεται παντού.

Damon Albarn, Grian Chatten και Kae Tempest ενώνουν τις φωνές τους στο "Flags"

Σήμερα κυκλοφόρησε το σινγκλ από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ "HELP(2)" με στόχο την στήριξη της War Child που παρέχει άμεση βοήθεια σε παιδιά που πλήττονται από συγκρούσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα καλύτερα έργα του Vangelis υπό το φως των κεριών

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική βραδιά κλασικής μουσικής στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, που θα σας καθηλώσει.