Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Megadeth

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες, κάτι που συμβαίνει για τρίτη φορά στη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Τον Αύγουστο του 2016, οι Megadeth είχαν παίξει ένα μικρό ακουστικό σετ έξω από το ξενοδοχείο τους, ενώ δύο χρόνια αργότερα, τον Μάιο του 2018, ο Dave Mustaine είχε κάνει το ίδιο μόνος του στην πόλη της Μεντόσα.

Οι Megadeth είχαν προγραμματίσει μία εμφάνιση στο Μπουένος Άιρες, η οποία έγινε sold out μέσα σε ελάχιστα λεπτά και προστέθηκε μια ακόμα ημερομηνία. Μέσα σε δύο ώρες είχαν εξαφανιστεί και πάλι τα εισιτήρια, με αποτέλεσμα να προστεθεί και μια τρίτη. Και κάπως έτσι, οι Dave Mustaine, James LoMenzo, Teemu Mäntysaari  και ο Dirk Verbeuren αποφάσισαν να επιβραβεύσουν τους οπαδούς τους και να βγουν έξω από το ξενοδοχείο τους για να παίξουν τα "Trust", "Angry Again" και "Symphony of Destruction". 

Οι Megadeth έρχονται και στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, η παρέα του Dave Mustaine θα ανέβει στη σκηνή της Πλατείας Νερού, και μαζί με τους Blind Guardian και τους Grand Magus, θα μας χαρίσουν μια από τις κορυφαίες metal βραδιές του καλοκαιριού. 

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.

29/04/2024

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.

Επιπλέον ημερομηνία για τους Still Corners

Η πρώτη συναυλία τους στο "Gagarin" έχει ήδη γίνει sold out.

Βαγγέλης Γερμανός & Διονύσης Τσακνής στο "Άλσος": Μια υπέροχη βραδιά "δικού μας rock"

"Κάθε Πράμα στον Καιρό του" λέγεται η παράσταση που ανεβάζουν παρέα, ανά σποραδικά διαστήματα. Εκείνοι, πάντως, αποδεικνύουν επί σκηνής ότι είναι "παντός καιρού", ενώ θυμίζουν και την ουσία ενός ηλεκτρικού τραγουδιού που μπορεί να γεννήθηκε από τα αγγλοαμερικάνικα διδάγματα, μα έγινε, τελικά, πλήρως ελληνικό.

Jlin: Λίγο έλειψε να αρχίσουμε τον χορό στο "Ωδείο Αθηνών"

Στον δεύτερό της ερχομό στην Αθήνα –και όχι πρώτο, όπως γράφτηκε αλλού– η Αμερικανίδα δημιουργός έδωσε μια εκπληκτική ηλεκτρονική συναυλία, που, παρά την υπέροχη εγκεφαλική της διάσταση, έκανε και τα πόδια μας να "καίγονται", με αποτέλεσμα ο κόσμος να τη ραίνει με ιαχές ενθουσιασμού, που την έκαναν να χαμογελά πάνω από τον εξοπλισμό της.

Πού ταξιδεύουν οι Πυξ Λαξ αυτό το καλοκαίρι;

Δείτε τις στάσεις της περιοδείας τους, που ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Viva la musica! Στο καλειδοσκόπιο του συναυλιακού καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν έχει "κάτι για όλους". Mας αποζημιώνει όμως με πληθώρα διεθνών καλλιτεχνών που έρχονται στην Αθήνα φορτσάτοι.