Το πρώτο Death Disco Indoor Festival είναι γεγονός

Οι Twin Tribes και Suicide Commando headliners του διήμερου event στο "Fuzz Club".

Twin Tribes

Με αφορμή τη συμπλήρωση μιας δεκαετίας στα μουσικά δρώμενα της πόλης, το club Death Disco διοργάνωσε το πρώτο του open air διήμερο φεστιβάλ το περασμένο καλοκαίρι, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Τώρα η ομάδα του Death Disco, όχι μόνο ετοιμάζεται για το δυνατό come back του open air festival το 2025, αλλά στο μεταξύ, μετακομίζει στον κλειστό χώρο του "Fuzz Club" και παρουσιάζει δύο μέρες γεμάτες από τις πιο αγαπημένες μας μπάντες της σύγχρονης - και όχι μόνο - σκοτεινής εναλλακτικής σκηνής.

Suicide Commando
© Sandra Sturm

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2024, με headliners την μεγάλη darkwave/post punk απόκάλυψη των τελευταίων ετών και μεγάλο αποθυμένο του ελληνικού κοινού Twin Tribes από το Τέξας και τους σταθερά στη κορφή της EBM/Industrial μουσικής, Suicide Commando από το Βέλγιο. Το Death Disco έχει ετοιμάσει ένα event που θα είναι και φέτος το συναυλιακό γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις της σκοτεινής σκηνής. Περισσότερα συγκροτήματα θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει μέσω του more.com.

Info: Ημερήσια εισιτήρια: € 40-32 | Εισιτήρια διημέρου: € 70 - 60.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Fuzz Live Music Club

Π. Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Νοέμβριος μέσα από 10 μουσικές στάσεις

Οι διεθνείς προσκεκλημένοι που θα υποδεχτούμε αυτόν το μήνα και φέρνουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες προτάσεις στην πόλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
04/11/2025

O Ben Klock επιστρέφει στην Αθήνα με το Photon

Το εμβληματικό οπτικοακουστικό project φέρνει στο "Universe" τους Neux, Planetary Assault Systems, Rødhåd και Stef Mendesidis.

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Σταυρό του Νότου Club

Με επιρροές από τον Γιάννη Αγγελάκα ως την Amy Winehouse, η Βασιλική παρασέρνει το κοινό στο πολύπλευρο μουσικό της σύμπαν.

Η εβδομάδα μας στο Theatre of the No

Haig Yazdjian, Harris Lambrakis Quartet, Encardia, και Alexandros Affolter Quartet συνθέτουν το πολυδιάστατο μουσικό πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Οι συναυλίες της εβδομάδας

Ben Klock, Elucid, Ola Onabulé και όσα ακόμα events θα απασχολήσουν τους μουσικόφιλους της Αθήνας αυτή την εβδομάδα (3-9/11).

Ο Νεοϋορκέζος ράπερ Elucid στο Ρομάντσο

Ο ράπερ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της avant-garde σκηνής της Νέας Υόρκης εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

"Πάμε στη Χονολουλού": Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο

Μια διαφορετική παρουσίαση βιβλίου με μουσικές από την Ελλάδα του Μεσοπολέμου ως τη Χαβάη.