Ηχητικές (Επι) δράσεις και Φυγές στο Foyer Cafe Bistro

Κάθε Παρασκευή βράδυ, το πρότζεκτ του Alex K συναντά διαφορετικές μορφές τέχνης, αλληλεπιδρά και τις μεταμορφώνει σε κάτι νέο.

Κοσμάς Καραβάς Κοσμάς Καραβάς

Αποδομώντας την πρακτική του DJ, οι Ηχητικές (Επι) δράσεις παρεμβαίνουν στον χώρο και δημιουργούν ένα νέο ανάγνωσμα σε κάθε καλλιτεχνικό έργο. Συνδέοντας υπαρκτές και απρόσμενες μουσικές ενοποιούν την ηχητική δημιουργία με το χωρικό στοιχείο και την εικαστική πρακτική. Ένας διάλογος μουσικής - αρχιτεκτονικής - τέχνης. Ένα πείραμα που εξελίσσεται και επεκτείνεται.

Κάθε Παρασκευή βράδυ (19/1 – 9/2), οι Ηχητικές (Επι)δράσεις συναντούν διαφορετικές μορφές τέχνης, αλληλεπιδρούν και τις μεταμορφώνουν σε κάτι νέο. Κάθε τέτοια συνάντηση είναι μία Φυγή… από την στερεοτυπική μορφή της τέχνης, του χώρου και της ιδέας. Με καταλύτη την πρακτική του DJ, κάθε Φυγή θα απομακρύνει τον θεατή - ακροατή από το σύνηθες, το γνωστό και το αναμενόμενο και θα τον καλεί να εγκαταλείψει την προσδοκία του και να γίνει συμμέτοχος στην επιτόπια δημιουργία ενός νέου καλλιτεχνικού αποτελέσματος.

Η σύλληψη και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Αλέξανδρου Κοντογεωργακόπουλου (Alex K). Συμμετέχουν οι Κοσμάς Καραβάς (Ένοικος) και Γιώργος Τσιρτσίκος (George Tk).

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Foyer Café Bistrot

Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 32, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

5η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου: Μια συναυλία-γιορτή για το ελληνικό τραγούδι στην Τεχνόπολη

Νέοι δημιουργοί και ερμηνευτές της 5ης Ακρόασης σε μια βραδιά αφιερωμένη στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/07/2025

Για τους Xylouris White το να εκφράζεσαι από τα σωθικά σου είναι μια τελετουργία απελευθέρωσης

Με αφορμή τη συναυλία τους στα Φ hill Sessions (θέατρο "Δόρα Στράτου", 6/8) το ανατρεπτικό ντουέτο μιλάει στο "α".

Μια μουσική βραδιά στο Ηρώδειο στη μνήμη του Χρόνη Αηδονίδη

Η συναυλία "Στον Γαλατά ψιλή βροχή" τιμά τον ερμηνευτή της παράδοσης, που με τη φωνή του ένωσε τη Θράκη με την Πόλη και όλη τη Μικρασία.

Marseaux: "Πάντα προσπαθώ να λειτουργώ σαν 'φωνή' για το κοινό μου"

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του River Party (1-3/8), η Marseaux μοιράζεται στο "α" όλα όσα κάνουν τη μουσική της βιωματική εμπειρία.

Οι Seeds προτείνουν μία "άλλη ματιά" στο Φεστιβάλ Επιδαύρου

Το μουσικό ντουέτο των Μιχάλη και Χρήστου Καλκάνη συνθέτει ένα νέο ηχητικό περιβάλλον.

Οι Χατζηφραγκέτα επιστρέφουν στην Τεχνόπολη

Το αχτύπητο δίδυμο Φραγκιαδάκης – Χατζηγιάννης έρχεται για ένα τελευταίο καλοκαιρινό πάρτι.

Το φεστιβάλ Syrreo υπόσχεται ένα αξέχαστο καλοκαίρι στη Σύρο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κυκλάδων ενηλικιώνεται και αποκτά νέα ταυτότητα.