Η DTP Events παρουσιάζει το έργο του Stefan Torto feat. Blue Jays & the HeadQuarters Project στο "Gazarte"

Η ηλεκτρονική μουσική αναμειγνύεται με κλασικά έγχορδα και ανακυκλωμένα κρουστά.

Stefan Torto

Η DTP Events παρουσιάζει την πρεμιέρα του "Progressions", του έργου του Stefan Torto feat. Blue Jays & the HeadQuarters Project, όπου η ηλεκτρονική μουσική αναμειγνύεται με κλασικά έγχορδα και ανακυκλωμένα κρουστά, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο "Gazarte".

Stefan Torto

Stefan Torto

Γεννημένος στην Αθήνα και αυτοδίδακτος στην κιθάρα, το πιάνο, τα κρουστά και τη μουσική τεχνολογία, ο Στέφανος ασχολείται με διάφορες μορφές ηλεκτρονικού και φυσικού ήχου από την ηλικία των 7 ετών. 

Ως Stefan Torto έχει κυκλοφορήσει 11 στούντιο άλμπουμ, 9 EP και 7 singles. Αρκετά από τα κομμάτια του έχουν κυκλοφορήσει σε μουσικές συλλογές και έχουν χρησιμοποιηθεί για κινηματογραφικές/μικρού μήκους παραγωγές παγκοσμίως. Ως συνθέτης-σχεδιαστής ήχου έχει συνθέσει μουσική για βίντεο, προβολές χαρτογράφησης, ολογραμμάτων και παρουσιάσεις εικονικής πραγματικότητας μεγάλων εταιρειών όπως η National Geographic, η Nike, η Red Bull, η Microsoft και πολλές άλλες.

Επιπλέον, ως μουσικός σκηνής και ως ηχολήπτης, έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου και άλλες παραγωγές, περιοδεύοντας σε αρχαία ελληνικά θέατρα και παγκοσμίως. Επίσης, συνιδρυτής και συνθέτης των multi performance projects Zen Garden και Dreamakers. Τέλος, ως sound designer ερευνά και δημιουργεί ήχους για εικονικά όργανα για μεγάλες εταιρείες.

Blue Jays

Οι Blue Jays είναι ένα επαγγελματικό τρίο εγχόρδων, τρεις μουσικοί που μοιράζονται την ίδια αγάπη για την τέχνη και την αισθητική.

Το σχήμα αποτελείται από την Ίνα Αναστασίου (βιολοντσέλο), τη Μιμή Μουρατίδου (βιολί) και την Αριέτα Σαΐτα (βιολί). Στην πενταετή κοινή τους πορεία, οι Blue Jays έχουν συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής και έχουν λάβει μέρος σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις, συναυλίες και ηχογραφήσεις.

HeadQuarters Project

Οι HeadQuarters Project είναι μια ομάδα κρουστών που δημιουργήθηκε από τον Νικόλα Αλεξόπουλο και τον Χρήστο Παπαδόπουλο, δύο καταξιωμένους μουσικούς πολλαπλών συνεδριών και καλλιτέχνες του δρόμου performers. Το 2015, έχοντας ως κοινό ενδιαφέρον το πάθος τους για τα κρουστά και τη μουσική, ένωσαν το καλλιτεχνικό τους πάθος, δημιουργώντας την ομάδα HeadQuarters Project.

Η ύπαρξη, η φαντασία, η ενέργεια, η δημιουργικότητα και το μουσικό έργο της ομάδας προέρχεται και βασίζεται στην πολυετή εμπειρία και γνώση των δύο αυτών μουσικών. Η ομάδα παράγει μουσική, ήχους και ρυθμούς χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα και ανακυκλώσιμα υλικά. Η ιδιαιτερότητα αυτή οφείλεται στο ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον και την οικολογία

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Συναυλίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο βραβευμένος με Grammy John Beasley έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Theater of the No θα υποδεχτεί έναν από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς της παγκόσμιας τζαζ σκηνής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/05/2025

"The Fall Of The House Of Commons": Μπορείς να έχεις τα πάντα, αλλά να μην είναι αρκετό;

Τι σχέση έχουν οι "γοτθικές" ιστορίες του Έντγκαρ Άλλαν Πόε με τους δικούς μας προβληματισμούς για ένα μέλλον που καταφτάνει γοργά και μπερδεμένα, καλώντας σε συνύπαρξη με μορφές Τεχνητής Νοημοσύνης; Η εμπνευσμένη όπερα δωματίου των Ορέστη Παπαϊωάννου & Αλέκου Λούντζη έπεισε ότι αυτές οι πραγματικότητες δεν είναι τόσο αταίριαστες, όσο ίσως φαίνονται.

Marcus & Martinus: Τα δίδυμα αδέλφια από τη Νορβηγία για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το νορβηγικό pop ντουέτο έρχεται για μια μόνο εμφάνιση στο "Floyd".

Πού θα δούμε τη Μαρίνα Σπανού φέτος το καλοκαίρι

Λίγο μετά την κυκλοφορία του καινούργιου της δίσκου, "Μεσαία Άρκτος", η Μαρίνα Σπανού επιστρέφει επί σκηνής για να τραγουδήσει τις καλοκαιρινές της ιστορίες.

Ένα αφιέρωμα στο μουσικό σύμπαν του David Lynch

Μια βραδιά γεμάτη με τα soundtracks του εμβληματικού σκηνοθέτη στον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.

Οι Valisia Odell για πρώτη φορά live στο Ίλιον plus

Το ηλεκτρονικό ντουέτο της Valisia και του Αριστομένη Θεοδωρόπουλου θα αποκαλύψει όλη τη συναισθηματική του δύναμη του πρώτου του άλμπουμ "Shadow of a Dream".

Το Σμάρι επιστρέφει στην Αγγλικανική Εκκλησία

Η εξαμελής μπάντα έρχεται ξανά στον ιδιαίτερο χώρο για μια μουσική βραδιά που ενώνει την παραδοσιακή Ελληνική, την Αραβοπερσική, και την κλασική μουσική.