Ανακοινώθηκε και τρίτο show των Blind Guardian στην Αθήνα

Eπιστρέφουν για ένα τρίτο show στην Αθήνα, προσθέτοντας έξτρα κομμάτια στο setlist τους.

Blind Guardian


Μία βραδιά σίγουρα δεν ήταν αρκετή. Όμως, αποδείχτηκε πως δεν έφταναν ούτε δύο για να καλύψουν τη ζήτηση που υπάρχει για εισιτήρια. Έτσι, οι μεγάλοι Blind Guardian θα επιστρέψουν για ένα τρίτο show στην Αθήνα, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στο "Floyd", θέλοντας να ευχαριστήσουν το κοινό για την πρωτοφανή αγάπη και ανταπόκριση στο κάλεσμά τους, παρουσιάζοντας ορισμένα έξτρα κομμάτια στο setlist τους. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά άμεσα, προς 45 ευρώ. 

Όσες και όσοι κάτοχοι εισιτηρίων για οποιαδήποτε από τις δύο πρώτες βραδιές στην Αθήνα επιθυμούν να παρακολουθήσουν και την τρίτη, θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς του εισιτηρίου προς 30 ευρώ. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί είναι πολύ απλή. Πιο συγκεκριμένα, επισκέπτεστε αυτόν τον σύνδεσμο και πατάτε το κουμπί "κράτηση" και σας εμφανίζεται το πεδίο "παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό σας/please insert your code". Εκεί, εισάγετε τον αριθμό του barcode που αναγράφεται στο εισιτήριο σας για τις 6 ή τις 7/10 (θα το βρείτε στο pdf που λάβατε κατά την αγορά του) και στη συνέχεια ανοίγει η έκπτωση. Kάθε barcode αντιστοιχεί σε 1 εκπτωτικό εισιτήριο και μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο ΜΙΑ φορά. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας, τα εισιτήρια με τη συγκεκριμένη έκπτωση μπορείτε να τα αποκτήσετε μόνο ηλεκτρονικά και αποκλειστικά με τον παραπάνω τρόπο - όχι τηλεφωνικά ή μέσω email.

Διάθεση εισιτηρίων μέσω more.com


Οι Blind Guardian δημιουργήθηκαν το 1984 σε μια μικρή πόλη της – τότε - Δυτικής Γερμανίας και έμελλε να εξελιχθούν σε ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα του ευρωπαϊκού metal, καθορίζοντας αυτό που πλέον γνωρίζουμε ως power metal. Με μια εντυπωσιακή δισκογραφία που κορυφώθηκε στα 90s, χάρις σε ένα αξεπέραστο κουαρτέτο δίσκων ("Tales From The Twilight World”, "Somewhere Far Beyond”, "Imaginations From The Other Side”και "Nightfall in Middle-Earth”), οι Blind Guardian κατάφεραν να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του σκληρού ήχου για κάτι περισσότερο από τρεις δεκαετίες και σήμερα μοιάζουν να περνούν μια δεύτερη νιότη. Ο ολοκαίνουργιος, δωδέκατος δίσκος τους, με τον τίτλο "The God Machine”, βρίσκει το γκρουπ σε δαιμονιώδη φόρμα αφού πρόκειται για μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας τους. 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Blind Guardian

  • Metal

To αγαπημένο του ελληνικού κοινού γερμανικό σχήμα μάς διηγείται ξανά τις σκοτεινές power metal ιστορίες του για χόμπιτ, ξωτικά και μάγους, τους θρύλους της Βαλχάλα κ.ά. Μετά τη θριαμβευτική εμφάνισή τους στο Release Athens 2022, όπου είχαμε την τύχη να απολαύσουμε ολόκληρο το αξεπέραστο "Somewhere Far Beyond”, οι Blind Guardian επιστρέφουν στο πλαίσιο της The God Machine Tour 2023, για να παρουσιάσουν τον αριστουργηματικό νέο δίσκο τους, μαζί με όλα τα κλασικά τους τραγούδια. Ο ολοκαίνουργιος, δωδέκατος δίσκος τους, με τον τίτλο "The God Machine”, βρίσκει το γκρουπ σε δαιμονιώδη φόρμα αφού πρόκειται για μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας τους.

Floyd

Πειραιώς 117, Πετράλωνα
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.

29/04/2024

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.

Επιπλέον ημερομηνία για τους Still Corners

Η πρώτη συναυλία τους στο "Gagarin" έχει ήδη γίνει sold out.

Βαγγέλης Γερμανός & Διονύσης Τσακνής στο "Άλσος": Μια υπέροχη βραδιά "δικού μας rock"

"Κάθε Πράμα στον Καιρό του" λέγεται η παράσταση που ανεβάζουν παρέα, ανά σποραδικά διαστήματα. Εκείνοι, πάντως, αποδεικνύουν επί σκηνής ότι είναι "παντός καιρού", ενώ θυμίζουν και την ουσία ενός ηλεκτρικού τραγουδιού που μπορεί να γεννήθηκε από τα αγγλοαμερικάνικα διδάγματα, μα έγινε, τελικά, πλήρως ελληνικό.

Jlin: Λίγο έλειψε να αρχίσουμε τον χορό στο "Ωδείο Αθηνών"

Στον δεύτερό της ερχομό στην Αθήνα –και όχι πρώτο, όπως γράφτηκε αλλού– η Αμερικανίδα δημιουργός έδωσε μια εκπληκτική ηλεκτρονική συναυλία, που, παρά την υπέροχη εγκεφαλική της διάσταση, έκανε και τα πόδια μας να "καίγονται", με αποτέλεσμα ο κόσμος να τη ραίνει με ιαχές ενθουσιασμού, που την έκαναν να χαμογελά πάνω από τον εξοπλισμό της.

Πού ταξιδεύουν οι Πυξ Λαξ αυτό το καλοκαίρι;

Δείτε τις στάσεις της περιοδείας τους, που ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Viva la musica! Στο καλειδοσκόπιο του συναυλιακού καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν έχει "κάτι για όλους". Mας αποζημιώνει όμως με πληθώρα διεθνών καλλιτεχνών που έρχονται στην Αθήνα φορτσάτοι.