Οι ΣΟΥΑΡέ ξανά στη "Σφίγγα"

Επιστρέφουν τον Οκτώβριο για μια βραδιά παρέα με τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Πέτρο Βαγιόπουλο.

ΣΟΥΑΡέ

Μια ακόμα ξεχωριστή βραδιά παρέα με τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Πέτρο Βαγιόπουλο επιφυλάσσουν οι ΣΟΥΑΡέ live στις 13 Οκτωβρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα, έπειτα από τις εμφανίσεις τους τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι ΣΟΥΑΡέ αποτελούν μια ιδιαίτερα δραστήρια μουσική παρέα. Πρόκειται για ένα μουσικό συγκρότημα φίλων μουσικών που για δεκαετίες εμφανίζονται μαζί ενώ τα τελευταία οκτώ χρόνια που πήραν μια πιο σταθερή δομή, αναδεικνύουν το χαρακτήρα και τον ήχο που τους συνδέει. Στο πρόγραμμά τους θα περιλαμβάνονται οι επιτυχίες από τη δισκογραφική τους παρουσία καθώς και επιλογή αγαπημένων τους τραγουδιών από λαϊκά και ρεμπέτικα μέχρι ρετρό και καντάδες με τη γνωστή μοναδική τους αισθητική, τον ιδιαίτερο ήχο και τις χαρακτηριστικές πολυφωνίες. Δισκογραφικά τους γνωρίσαμε στο τραγούδι "Καλημέρα" με τον Ορφέα Περίδη από το άλμπουμ "Σμίλη" του Πέτρου Βαγιόπουλου, σε στίχους της Μερόπης Γραμμένου, το οποίο κυκλοφορεί σύντομα από το ''Όγδοο''. Στον ίδιο κύκλο τραγουδιών περιλαμβάνονται συνεργασίες τους με κάποιους από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως με τον Κωστή Μαραβέγια, τον Σωκράτη Μάλαμα, τη Νατάσσα Μποφίλιου, τη Λιζέτα Καλημέρη, ενώ παράλληλα δουλεύουν και τα δικά τους τραγούδια, από τα οποία ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο single τους ο "Άμυαλος".

Τους ΣΟΥΑΡέ αποτελούν οι: Λευτέρης Βαϊόπουλος (τραγούδι, κιθάρα), Μιχάλης Δάρμας (κόντραμπάσο), Γιάννης Δάφνος (τραγούδι, πιάνο, ακορντεόν), Ανατολή Κουγιουμτζίδου (τραγούδι), Αλκαίος Σουγιούλ (τραγούδι, μπουζούκι, μαντολίνο), Κώστας Σπυράτος (κρουστά).

Για περισσότερες πληροφορίες: 6987844845, 2114096149, sfigamusic@gmail.com 

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Bryan Adams επιστρέφει στην Αθήνα

Πέρασαν τρία χρόνια από την τελευταία συναυλία του διάσημου καλλιτέχνη στην Αθήνα και επιστρέφει υποσχόμενος μια ροκ βραδιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/02/2026

Η Έλλη Πασπαλά σε μία μοναδική παράσταση με πολύ jazz στο Θέατρο Ολύμπια "Μαρία Κάλλας"

Μία παράσταση αφιερωμένη στην μουσική παράδοση της jazz και στα θρυλικά τραγούδια που σφράγισαν ανεξίτηλα την ιστορία της παγκόσμιας μουσικής, από την Έλλη Πασπαλά, έρχεται στις 22 Απριλίου.

30 χρόνια Ημισκούμπρια στο Release Athens

"Αν κοιμηθώ νωρίς θα σηκωθώ νωρίς και θα παρκάρω νωρίς." Των φρονίμων τα παιδιά πριν γίνει sold out το live τους θα αγοράσουν εισιτήριο για το επικό reunion.

Η Eleni είναι μια πολύ ψαγμένη μουσική περσόνα

Η Eleni μόλις κυκλοφόρησε τον ελληνικό δίσκο της ‘Ξανά΄, μια βουτιά σε αγαπημένες ελληνικές συνθέσεις, και σύντομα θα μοιραστεί ένα καινούργιο δίσκο εμπνευσμένο από την φολκλόρ της Λατινικής Αμερικής με τίτλο Cielo.

Πέντε κοντσέρτα για πιάνο του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν στο Μέγαρο Μουσικής

Η Ορχήστρα Δωματίου της Ευρώπης και ο πιανίστας Κίριλ Γκέρσταϊν ενώνονται τον Μάρτιο σε μια μοναδική μουσική εμπειρία για 2 βραδιές.

Τα σπάει το νέο άλμπουμ του Bruno Mars: Το νέο single του "Risk it all" κυριαρχεί παντού

Το "I Just Might", το πρώτο single από το τέταρτο σόλο άλμπουμ του Bruno Mars με τίτλο "The Romantic" δίνει τη θέση του στο "Risk it all" .

Afasia: "Τα 17χρονα και 18χρονα ακούνε ό,τι γίνεται τάση ή ό,τι έτυχε να ανακαλύψουν"

Μια παρέα εφήβων βγάζει το πρώτο της άλμπουμ σε "μάλλον ροκ, όχι ακριβώς" μονοπάτια, λίγο πριν έρθει αντιμέτωπη με τις πανελλαδικές εξετάσεις. Με αφορμή, λοιπόν, την επικείμενη συναυλία τους στο "ΙΛΙΟΝ plus" (Κυριακή 1/3), μας ξεναγούν στη σκέψη τους για τη μουσική και τη ζωή στη σύγχρονη Ελλάδα.