Ο Bryan Adams στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

Η ευρωπαϊκή περιοδεία του συναρπαστικού ροκ καλλιτέχνη "So Happy It Hurts Tour" ξεκινά με πρώτο σταθμό την Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο Bryan Adams στην Αθήνα. Η προπώληση άρχισε!

Με τη φράση "Greeks wanna rock!" υποδέχτηκε το ελληνικό κοινό τον Καναδό ροκ σταρ Bryan Adams πριν 4 χρόνια σε μια μεγαλειώδη συναυλία που δεν ξέχασε κανείς από όσους βρίσκονταν εκεί. Ο τραγουδιστής και songwriter επιστρέφει στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο για δύο συναυλίες, στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου στο OAKA basketball arena και στη Θεσσαλονίκη στις 7 Δεκεμβρίου στο ΠΑΟΚ sports arena.

Η απίστευτη δυναμική της φωνής του και η ερμηνεία του, η ενέργεια και η εκρηκτική σκηνική παρουσία του, που όλοι όσοι τον έχουν δει live μιλούν για το performance του και τις διαρκείς αλλαγές κιθάρας που κάνει τα μάτια να μην ξεκολλούν από πάνω του, εξακολουθούν να ξεσηκώνουν το κοινό .  Ένας συγκλονιστικός καλλιτέχνης με μια μακρόχρονη και παραγωγική καριέρα που μετράει 17 studio άλμπουμ και 4 νέες κυκλοφορίες το 2022 συμπεριλαμβανομένου του "So Happy It Hurts” (προτάθηκε για Grammy) και του "Pretty Woman – The Musical”. Σε αυτά προστίθενται τα Classic pt. I και pt. II, τα οποία παρουσιάζουν νέες ηχογραφήσεις των μεγαλύτερων hits του καλλιτέχνη, τα οποία κυκλοφόρησαν ψηφιακά (ATMOS with Platoon) και είναι διαθέσιμα και ως φυσικό προϊόν (BMG).

Η μακρόχρονη καριέρα του τον έχει οδηγήσει σε αναρίθμητες βραβεύσεις και σπουδαίες τιμητικές διακρίσεις ανάμεσα στις οποίες και 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ, 4 υποψηφιότητες για Golden Globe, ένα Grammy Award και 20 Juno Awards. Η πορεία του και οι μουσικές του επιλογές δείχνουν ξεκάθαρα ότι είναι ένα ανήσυχο πνεύμα που δεν φοβάται να πειραματιστεί και πως το μουσικό του ταξίδι δεν έχει όρια.

Πέρα όμως από την αδιαμφισβήτητη καλλιτεχνική του πορεία, ο Bryan Adams είναι ένας ενεργός ακτιβιστής που αφιερώνει χρόνο, πόρους και προσοχή στην ενημέρωση σχετικά με την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, των δικαιωμάτων των ζώων και άλλα σημαντικά κοινωνικά θέματα (ενδεικτικά: Live Aid, συμμετοχή σε εκστρατείες της Διεθνούς Αμνηστείας, σε εκδηλώσεις για την συγκέντρωση χρημάτων για την βοήθεια σεισμοπαθών, καταπολέμησης του αναλφαβητισμού και υποστήριξης του δικαιώματος των παιδιών να πηγαίνουν στο σχολείο σε χώρες της Ασίας, υποστηρικτής των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και της συμπερίληψης κ.ά.).

Η προπώληση θα ξεκινήσει σύντομα.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Πολυσυλλεκτικά πλην ετερόκλητα συναυλιακά προγράμματα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών: σαγήνες και αμηχανία

Όμορφες αλλά και αμήχανες στιγμές περιελάμβαναν δύο συναυλίες της ΚΟΑ, με πληθώρα ετερόκλητων μεταξύ τους έργων και σολίστ, στην "Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης" του Μεγάρου Μουσικής στις αρχές και τα τέλη Μαρτίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
17/05/2024

Ryuichi Sakamoto: Το "κύκνειο άσμα" του παγκοσμίου φήμης Ιάπωνα συνθέτη στο Subset Festival

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την τελευταία παράσταση ενός εμβληματικού συνθέτη που επηρέασε με πρωτοποριακό τρόπο τη σύγχρονη μουσική. Οι επιλογές του Sakamoto στο "Opus" καλύπτουν ολόκληρη την καριέρα του.

Όσα δεν θα χάσουμε από τον τριήμερο προγραμματισμό του φετινού Athens Music Week

Ξεχωρίζουμε τα must-see της φετινής διοργάνωσης που επιστρέφει μεγαλύτερη από ποτέ στη γειτονιά της Τεχνόπολης (22-25/5).

"Μυστήριο 66 Φωνές στην πόλη": Ένα πάρτι για το παρόν και το μέλλον του Arkopolis

Η 2023 Ελευσίς και η ομάδα Cultterra προσκαλούν την τοπική κοινότητα της Ελευσίνας και του Θριάσιου πεδίου να συνδιαμορφώσει τον δημόσιο χώρο αλλά και να χορέψει στους ρυθμούς της eurodance μουσικής που θα επιλέξει το dj δίδυμο Arvanite Pistols από την Ελευσίνα.

Πανελλήνιοι διαγωνισμοί πιάνου, κιθάρας και βιολιού από την musicArte

Δείτε πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους διαγωνισμούς για παιδιά και νέους που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι Apocalyptica παίζουν Metallica στον Λυκαβηττό

Το νέο άλμπουμ τους "Plays Metallica Vol.2" είναι ο διάδοχος του περίφημου "Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos".

Ένα διήμερο αφιέρωμα στον Μιχάλη Αδάμη έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών τιμά έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.