Η Τεχνόπολη υποδέχεται τον Γιάννη Αγγελάκα & 100ºC με special guest το Παιδί Τραύμα

Μια φθινοπωρινή συνάντηση ελληνικής ροκ και indie μουσικής στον γνωστό συναυλιακό χώρο.

Γιάννης Αγγελάκας & 100ºC

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μ.μ. ο Γιάννης Αγγελάκας & 100ºC και το Παιδί Τραύμα δίνουν ραντεβού στην Πειραιώς στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για μια ιδιαίτερη συναυλιακή εμπειρία.

Γιάννης Αγγελάκας & 100ºC

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Αγγελάκα με τους 100°C μοιάζουν περισσότερο με γιορτή παρά με συναυλία. Με μια μεγάλη λίστα από διαχρονικές ροκ επιτυχίες, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου υπόσχονται να μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι που ξεκινά από τις "Τρύπες" και έχει τελευταία στάση τον δίσκο "Έχω κέφια", τον οποίο κυκλοφόρησαν το 2022.

Τους 100°C αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα, Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι.

Γιάννης Αγγελάκας

Παιδί Τραύμα

Το Παιδί Τραύμα γράφει τραγούδια σε μια ψηλή πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης. Η πραγματική του ταυτότητα αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στο νέο του άλμπουμ "Μέινστριμ", που κυκλοφορεί από την United We Fly. Σ’ αυτό κατέγραψε όλες τις δραστηριότητες μιας οικογένειας που τον φιλοξένησε στο σπίτι της το περασμένο καλοκαίρι. Με τις μπαλάντες και τους ιδιαίτερους στίχους του, ο Τάσος Καρτέρης, γνωστός ως Παιδί Τραύμα, έρχεται να μας συντροφεύσει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ως Special Guest.

Οι μουσικοί που πλαισιώνουν το Παιδί Τραύμα είναι οι: Αιμιλία Παπαθεοχάρη στα πλήκτρα και φωνητικά, Αντώνης Παπαδόπουλος στις κιθάρες, ο Κώστας Γρούντας στο μπάσο και το synth και ο Δημήτρης Γρηγοριάδης στα drums.

Παιδί Τραύμα

Προπώληση μέσω viva.gr.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.

Επιπλέον ημερομηνία για τους Still Corners

Η πρώτη συναυλία τους στο "Gagarin" έχει ήδη γίνει sold out.

Βαγγέλης Γερμανός & Διονύσης Τσακνής στο "Άλσος": Μια υπέροχη βραδιά "δικού μας rock"

"Κάθε Πράμα στον Καιρό του" λέγεται η παράσταση που ανεβάζουν παρέα, ανά σποραδικά διαστήματα. Εκείνοι, πάντως, αποδεικνύουν επί σκηνής ότι είναι "παντός καιρού", ενώ θυμίζουν και την ουσία ενός ηλεκτρικού τραγουδιού που μπορεί να γεννήθηκε από τα αγγλοαμερικάνικα διδάγματα, μα έγινε, τελικά, πλήρως ελληνικό.

Jlin: Λίγο έλειψε να αρχίσουμε τον χορό στο "Ωδείο Αθηνών"

Στον δεύτερό της ερχομό στην Αθήνα –και όχι πρώτο, όπως γράφτηκε αλλού– η Αμερικανίδα δημιουργός έδωσε μια εκπληκτική ηλεκτρονική συναυλία, που, παρά την υπέροχη εγκεφαλική της διάσταση, έκανε και τα πόδια μας να "καίγονται", με αποτέλεσμα ο κόσμος να τη ραίνει με ιαχές ενθουσιασμού, που την έκαναν να χαμογελά πάνω από τον εξοπλισμό της.

Πού ταξιδεύουν οι Πυξ Λαξ αυτό το καλοκαίρι;

Δείτε τις στάσεις της περιοδείας τους, που ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.