O Δημήτρης Μυστακίδης και η Μάρθα Φριντζήλα μοιράζονται τη σκηνή του Faliro Summer Theater

Με κοινή βάση το χιούμορ και το μεράκι σε ό,τι κάνουν, οι δύο καλλιτέχνες που οι πορείες τους εφάπτονται πολλές φορές συναντιούνται ξανά.

O Δημήτρης Μυστακίδης και η Μάρθα Φριντζήλα © Δημήτρης Μακρής

O Δημήτρης Μυστακίδης και η Μάρθα Φριντζήλα ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή την Τετάρτη 12 Ιουλίου στο Faliro Summer Theater και την Πέμπτη 20 Ιουλίου στο Θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη. Η συναυλία στο Θέατρο Κήπου πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2023 του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δύο κόσμοι διαφορετικοί, αλλά τόσο ταιριαστοί. Δύο καλλιτέχνες που οι πορείες τους συναντήθηκαν πολλές φορές. Δύο φίλοι που αλληλοσυμπληρώνονται επί σκηνής. Η Μάρθα Φριντζήλα με σημαία την ομορφιά, την ποίηση, την τρέλα του έρωτα. Ο Δημήτρης Μυστακίδης με γνώμονα την κοινωνία, τις καθημερινές ιστορίες συλλογικής και ατομικής τρέλας, αλλά και το γλέντι, την παρέα, την εκτόνωση. Κοινή τους βάση το χιούμορ και το μεράκι σε ό,τι κάνουν.

O Δημήτρης Μυστακίδης και η Μάρθα Φριντζήλα
© Δημήτρης Μακρής

Η Μάρθα με το Kubara Project, το σίκουελ της σειράς "Kubara Project - the magical mystery tour", με τραγούδια από την δισκογραφία της αλλά και τραγούδια αγαπημένα και πειραγμένα. Οι μουσικοί που την πλαισιώνουν είναι οι: Αντώνης Μαράτος (κοντραμπάσο), Βασίλης Μαντζούκης (τύμπανα), Τάκης Φαραζής (πιάνο), Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρα), Φώτης Σιώτας (βιολί, τραγούδι) και Γιάννης Παξεβάνης (ηχοληψία).

Ο Δημήτρης με τα τραγούδια του νέου του δίσκου, με ρεμπέτικα και ό,τι τον σημάδεψε ως σήμερα. Μαζί του επί σκηνής οι: Νεκταρήλια Τσομπάνογλου (τραγούδι), Μιχάλης Ατσάλης (κιθάρες, μπουζούκι, τραγούδι), Γιώργος Μακρής (γκάιντα, τσαμπούνα, καβάλ), Πέτρος Λαμπρίδης (κοντραμπάσο), Πρόδρομος Μυστακίδης (τύμπανα) και Μάκης Πελοπίδας (ηχοληψία).

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.

Επιπλέον ημερομηνία για τους Still Corners

Η πρώτη συναυλία τους στο "Gagarin" έχει ήδη γίνει sold out.

Βαγγέλης Γερμανός & Διονύσης Τσακνής στο "Άλσος": Μια υπέροχη βραδιά "δικού μας rock"

"Κάθε Πράμα στον Καιρό του" λέγεται η παράσταση που ανεβάζουν παρέα, ανά σποραδικά διαστήματα. Εκείνοι, πάντως, αποδεικνύουν επί σκηνής ότι είναι "παντός καιρού", ενώ θυμίζουν και την ουσία ενός ηλεκτρικού τραγουδιού που μπορεί να γεννήθηκε από τα αγγλοαμερικάνικα διδάγματα, μα έγινε, τελικά, πλήρως ελληνικό.