Πέθανε η Ρένα Κουμιώτη σε ηλικία 75 ετών

Εφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας η τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη, μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του "νέου κύματος".

Ρένα Κουμιώτη

Εφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας η τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη, μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του "νέου κύματος".

H είδηση του θανάτου της σπουδαίας ερμηνεύτριας, σε ηλικία 75 ετών, έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

"H Ρένα Κουμιώτη δεν είναι πια μαζί μας. "Έφυγε” σήμερα ξημερώνοντας Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 ύστερα από δύο μήνες προσωπικής μάχης με τη ζωή. Η μεγάλη ερμηνεύτρια όμως θα ζει πάντα ανάμεσά μας με τα τραγούδια της . Όσοι είχαμε τη μέγιστη τιμή, να τη ζήσουμε από κοντά , γνωρίσαμε το ήθος , την ψυχή, την σεμνότητα και την αξιοπρέπειά της . Μια μεγάλη κυρία "έφυγε” αλλά θα είναι πάντα εδώ… Δεν σταματούν έτσι του ρολογιού οι δείκτες…" αναφέρει η ανάρτηση.

Διαβάστε περισσότερα στο toc.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Naxatras σε μια φθινοπωρινή γιορτή

Το ροκ συγκρότημα έρχεται στην Αθήνα, μαζί με τους The Steams, για μια μοναδική συναυλία στη σκηνή του Gagarin 205.

01/10/2023

Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2023, μέρα 1: Επιτυχίες και αστοχίες ενός νέου θεσμού

Η καρδιά της εναλλακτικής Αθήνας χτύπησε στο ΠΛΥΦΑ, όπου μαζεύτηκε κάμποσος κόσμος, διαφόρων ηλικιών. Το πρόγραμμα, όμως, είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα ενδιαφέροντος, ενώ η απρόσμενη άνοδος της θερμοκρασίας έβαλε δύσκολα στο φιλόδοξο πλάνο για τρεις σκηνές –μία εξωτερική και δύο εσωτερικές.

Οπερατικός περίπλους στα κορυφαία ευρωπαϊκά μουσικά φεστιβάλ

Η καλοκαιρινή επιστροφή μας –σε συνθήκες μεγάλης ζέστης και υγρασίας– στα μεγάλα ευρωπαϊκά μουσικά φεστιβάλ (Μπαϊρόιτ, Πέζαρο, Σάλτσμπουργκ) και η πρώτη επίσκεψη σ’ αυτό του Γκλάιντμπορν επιβεβαίωσε την αταλάντευτα σταθερή πορεία που έχουν χαράξει οι κορυφαίοι θεσμοί, όπου παραδοσιακές και μοντέρνες οπερατικές παραγωγές τελούν σε αέναη συμπόρευση.

Tζεφ Βάνγκερ, πώς είναι να συνθέτεις μουσική για βρέφη;

Ο βραβευμένος sound artist μιλάει στο "α" για τη συμμετοχή του στο μαγευτικό χοροθέατρο για βρέφη και γονείς "Underwater", που μετά την περσινή επιτυχία επέστρεψε ξανά φέτος στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ.

Last call για τα open air συναυλιακά βράδια της Αθήνας

Τις επόμενες μέρες έχει Idles στο Θέατρο Βράχων, Γιάννη Χαρούλη σε ένα κατάμεστο θέατρο Λυκαβηττού και "Koyaaniskatsi" στο Ηρώδειο.

Sold out και οι τρεις συναυλίες του Γιάννη Χαρούλη στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Ο Γιάννης Χαρούλης ανάμεσα σε παλιά αγαπημένα, αλλά και νεότερα τραγούδια, φτιάχνει μελωδίες "πειραγμένες" με ορχηστρικά ροκ στοιχεία και δημιουργεί μια γέφυρα του χθες με το σήμερα δένοντας μοναδικά την παράδοση με τη σύγχρονη μουσική.

Koyanisqaatsi: Υπερθέαμα μουσικής και κινηματογράφου, με φόντο την Ακρόπολη

Τέσσερις δεκαετίες μετά τη δημιουργία τους (1982), η ταινία του Godfrey Reggio και το πολυσυζητημένο soundtrack του Philip Glass δεν έχουν πάψει να γοητεύουν το παγκόσμιο κοινό –και το ίδιο αναμένεται να πράξουν και στο Ηρώδειο, το βράδυ του Σαββάτου 30/9.