Μια βραδιά με τη Ρένα Κουμιώτη

Ρεπερτόριο νοσταλγίας από την ερμηνεύτρια του «Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες» το Σάββατο 31/1 στο «Τσάι στη Σαχάρα», μαζί με τον μποέμ Παντελή Αμπαζή.

Μια βραδιά με τη Ρένα Κουμιώτη

Τραγούδησε τα «Δώσε μου το στόμα σου» και «Πρώτη φορά» του Λευτέρη Παπαδόπουλου και του Μίμη Πλέσσα στον «Δρόμο», μια από τις αξεπέραστες εμπορικές επιιτυχίες της ελληνικής δισκογραφίας, πρωτοεμφανίστηκε στην Αθήνα μαζί με έναν άγνωστο τότε ονόματι Μανώλη Μητσιά, ενώ το «Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες» είναι από μόνο του ένας λόγος να ακούσουμε ξανά τη Ρένα Κουμιώτη το Σάββατο 31/1 στο «Τσάι στη Σαχάρα». Στο νοσταλγικό πρόγραμμα «Ερμηνείες μιας ζωής» με τη σχεδόν θρυλική τραγουδίστρια συντονίζεται ο μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Γιάννης Πλούταρχος και Σταμάτης Γονίδης μαζί στο Anodos

Πότε ξεκινάει η καινούργια συνεργασία των δύο καλλιτεχνών στο κέντρο της Πειραιώς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
01/09/2025

Πέγκυ Ζήνα: H επιτυχία συνεχίζεται στο "Mezzo" με τον Αναστάσιο Ράμμο

Στο σχήμα συμμετέχουν επίσης ο Χάρης Γεωργίου και η Κική Τσαλίκη.

Η Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει στην πίστα του "Romeo"

Μαζί της ο Νικηφόρος Βυθούλκας αλλά και οι Athena Manoukian, Marilia και Jordee.

Τι μας περιμένει τον Σεπτέμβρη στην Ταράτσα του Φοίβου

Το αγαπημένο στέκι του Φοίβου Δεληβοριά συνεχίζεται ακάθεκτο, με ονόματα από τον Γιώργο Καπουτζίδη ως τον Γιώργο Νταλάρα.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκης Ρουβάς μαζί στο ‘Έναστρον’

Συνάντηση γιγάντων στη σκηνή από την ερχόμενη σεζόν, σε ένα από τα πιο δυνατά νέα σχήματα.

Στον Πύργο Πειραιά παίζει χαβανέζικο πάρτι και live DJ sets

H αφορμή για να βγεις από το σπίτι σου και να περάσεις καλά βρίσκεται στον Πειραιά και έχει dress code.