Για τους Frenzee το punk rock είναι οικογενειακή υπόθεση

Λίγο πριν φύγουν για το πρώτο ευρωπαϊκό τουρ τους, τα τρία αδέρφια δίνουν ραντεβού στο "Piraeus Club Academy".

Frenzee

Λίγους μήνες πριν ανέβουν στη σκηνή του Rockwave, και λίγο πριν φύγουν για πρώτη φορά εκτός Ελλάδος για το ευρωπαϊκό τους τουρ, οι Frenzee ανεβαίνουν στη σκηνή του "Piraeus Club Academy" το Σάββατο 1 Απριλίου στις 9 μ.μ.. Τα τρία αδέρφια, η Απολλωνία, ο Αντώνης και ο Νίκος γεννήθηκαν στην Αυστραλία, μεγάλωσαν στην Κρήτη και παίζουν το πιο καυτό punk rock.

Frenzee

Όταν ξέσπασε η πανδημία το 2020, οι Frenzee βρήκαν τον χρόνο να δουλέψουν ιδέες που είχαν για χρόνια στο μυαλό τους. Οι ιδέες έγιναν κομμάτια και το ομώνυμο, δισκογραφικό ντεμπούτο επτά κομματιών, πραγματικότητα. Ηχογραφήθηκε στο υπόγειο του σπιτιού τους με τη βοήθεια του αδελφικού φίλου και ηχολήπτη Αριστοτέλη Τέλη. Τα κομμάτια μιξαρίστηκαν από τον Nik Chimboukas των Spin Studios (NY) και το master έγινε από το ζωντανό θρύλο, Roger Lian (Soundgarden, Beastie Boys, Sting, Jeff Beck κτλ). Το ΕΡ κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022.

Τη συναυλία ανοίγουν οι The Mystic Tension. Οι νεοσύστατοι Mystic Tension δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Χαλκίδα από τους Τάσο, Γιώργο και Teo, πρώην μέλη των Routes και οι τρεις.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Piraeus Club Academy (Loulou is Present)

Πειραιώς 105
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

25/04/2024

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.

Bill Evans & the Vansband All Stars: Τέσσερις παγκοσμίου φήμης μουσικοί δίνουν ραντεβού στο "Αθηνά Live"

Μία ομάδα κορυφαίων μουσικών ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με μουσικές από τη συνολική τους πορεία και επιρροές από soul, funk, neo-jazz, pop κλπ.

Το Voés Festival επιστρέφει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Μουσική και γαστρονομία ενώνονται στη Ζήρεια για δεύτερη χρόνια.

"Νυν και αεί": Η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου γίνεται σειρά

Μια σειρά επεισοδίων στο youtube αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του μεγάλου συνθέτη.