Η Madeleine Peyroux επιστρέφει στην Αθήνα

Η πολυαγαπημένη jazz ερμηνεύτρια θα παρουσιάζει επιλογές από το album της "Careless Love".

Madeleine Peyroux

Η πολυαγαπημένη στην Ελλάδα jazz ερμηνεύτρια Madeleine Peyroux, επιστρέφει στην Ελλάδα με μια εμφάνιση στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας "Careless Love Forever”. Αφορμή, η επανακυκλοφορία του "Careless Love”, του σημαντικότερου album της που την εκτόξευσε στην κορυφή.

Σε αυτή την παγκόσμια περιοδεία της, η Peyroux παρουσιάζει επιλογές από το album σε παραγωγή του φημισμένου Larry Klein, που περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όπως τα "Dance Me to the End of Love",  "Don’t Wait Too Long", "J’ai Deux Amours", "Careless Love", "Between the Bars". Από τη συναυλία δε θα λείψουν αγαπημένα της τραγούδια από την ευρύτερη δισκογραφία της, που θα μαγεύσουν για άλλη μια φορά το κοινό.

Η Peyroux πέρασε τα νεανικά της χρόνια στο Παρίσι, όπου την γοήτευσαν οι μουσικοί του δρόμου και η μαγική ατμόσφαιρα της πόλης, με το έντονο jazz παρελθόν. Από δεκαπέντε ετών ξεκίνησε να παίζει μουσική στους δρόμους του Καρτιέ Λατέν και λίγο μετά εγκατέλειψε το σχολείο για να γυρίσει την Ευρώπη παίζοντας μουσική. Στα είκοσι της επέστρεψε στις ΗΠΑ, όπου υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο, που οδήγησε στην κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου Dreamland το 1996. Αυτόματα αναγνωρίστηκε από κοινό και κριτικούς ως μια σπουδαία τραγουδίστρια, χαρακτηρίζοντας τη ως "νέα Billie Holiday”.

Ώρα: 9.30 μ.μ | Προπώληση μέσω viva

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Σπύρος Γραμμένος γιορτάζει (ξανά) τον Άγιο Βαλεντίνο

Για ακόμη μια χρονιά, η παράδοση συνεχίζεται με το πιο εορταστικό κλήμα που μόνο ο Γραμμένος ξέρει να φτιάχνει.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/02/2026

Συναυλίες, lives και DJ sets για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δίνουμε μουσικά ραντεβού σε χώρους που υμνούν τον έρωτα και αφιερώνουν σ’ αυτόν παραστάσεις και live, για full in love καταστάσεις.

Οι Kneecap (ξανα)έρχονται στην Ελλάδα

Επιστροφή στο Rockwave Festival 2026 για το ιρλανδικό trio μια μοναδική εμφάνιση στις 20 Ιουνίου. Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 20 Φεβρουαρίου.

Η ομάδα Quilombo σε μια γιορτή με αφροβραζιλιάνικους ήχους και μπόλικο χορό

Μια αίθουσα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μετατρέπεται σε ζωντανή πίστα χορού προσκαλώντας το κοινό σε ένα αυθεντικό καρναβαλικό πάρτι.

Ένα δυναμικό συναυλιακό τετραήμερο έρχεται στο Jazzèt Music Hall

Ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα Jazz & Blues με ονόματα της εγχώριας και διεθνούς σκηνής θα βρείτε στο jazz club του Χαϊδαρίου.

"Megadeth": Το νέο άλμπουμ των Megadeth τους οδήγησε στην κορυφή της Αμερικής

Tο κύκνειο άσμα των Megadeth παράλληλα εξελίσσεται σε παγκόσμια επιτυχία τους.

Ο Danny L Harle συνεργάζεται ξανά με τη Dua Lipa και ακούγεται παντού

Ο υποψήφιος για Grammy μουσικός, παραγωγός και συνθέτης κυκλοφόρησε το ντεμπούτο-άλμπουμ του "Cerulean", από το οποίο το κομμάτι "Two Hearts" -που αποτελεί τη νέα συνεργασία του με τη Dua Lipa- ακούγεται παντού.