Ένα ντουέτο στη σκηνή του "Jazzét Café"

Η Νάσσια Γκόφα και ο Θωμάς Μητρούσης ανεβαίνουν στη σκηνή του "Jazzét Café" για βραδιές γεμάτες τζαζ.

τζαζ 1.jpg

Η σκηνή του "Jazzét Café" τις Πέμπτες 20 και 27 Οκτωβρίου 2022, θα φιλοξενήσει μία κορυφαία τζαζ ελληνική φωνή, την Νάσσια Γκόφα, έχοντας στο πλάι της τον Θωμά Μητρούση, έναν εξαίρετο κιθαρίστα της νέας γενιάς τζαζ μουσικών που πρόσφατα κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό άλμπουμ "The Seed”, προκειμένου να φτιάξουν ένα "Duet in converation".

Όταν οι μουσικοί παίρνουν την απόφαση να υπηρετήσουν τη μουσική επί της ουσίας, γεννιέται μια ειλικρινής συνομιλία από ψυχής. Τότε επιτυγχάνεται η ψυχική ένωση με το κοινό και ο αισθητός κόσμος συναντά τον κόσμο των ιδεών, ένα "duet in conversation". Αυτό θα επιχειρήσουν, η τραγουδίστρια Νάσσια Γκόφα και ο κιθαρίστας Θωμάς Μητρούσης στη σκηνή του "Jazzét Café" με όχημα το ιδίωμα της τζαζ που και οι δύο γνωρίζουν καλά. 

Περισσότερες πληροφορίες

Jazzet Cafe

Στρ. Καραϊσκάκη 99-101, Χαϊδάρι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ένα "Ταξίδι στο κέντρο της μουσικής", αφιερωμένο στο Βάλς, έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών προσκαλεί το κοινό σε δύο μοναδικές παραστάσεις που συνδυάζουν τη μαγεία της μουσικής με την ιστορία του Βαλς, υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού, με τη συμμετοχή του πιανίστα Χρίστου Παπαγεωργίου και της ιστορικού Μαρίας Ευθυμίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/02/2026

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" ;

Με το "Ferto" ολοταχώς για τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision 2026

Η London Philharmonic Orchestra στο Φεστιβάλ της Άνοιξης του Μεγάρου Μουσικής

Έναρξη για το φεστιβάλ την Παρασκευή 7 Μαρτίου, με μια συναυλία υψηλών προσδοκιών, από τις κορυφαίες συμφωνικές ορχήστρες του κόσμου.

Ο Μάνος Πυροβολάκης ακροβατεί ανάμεσα στο Κρητικό τραγούδι και τη ροκ μουσική

Οι δυο μουσικές αγάπες του Μάνου Πυροβολάκη, το Κρητικό τραγούδι και η ροκ μουσική, αποτυπώνονται στην διασκευή του για το "Στης Γραμβούσας τ' ακρωτήρι".

50 χρόνια Αθηνόραμα: Ο Λυκαβηττός μέσα από τα μάτια του φύλακά του

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

Ο Σπύρος Γραμμένος γιορτάζει (ξανά) τον Άγιο Βαλεντίνο

Για ακόμη μια χρονιά, η παράδοση συνεχίζεται με το πιο εορταστικό κλήμα που μόνο ο Γραμμένος ξέρει να φτιάχνει.

Συναυλίες, lives και DJ sets για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δίνουμε μουσικά ραντεβού σε χώρους που υμνούν τον έρωτα και αφιερώνουν σ’ αυτόν παραστάσεις και live, για full in love καταστάσεις.