Οι Bob Geldof and the Bobkatz στο Sani Festival

Η επετειακή έκδοση για τα 30 χρόνια διοργάνωσης του μουσικού φεστιβάλ συνεχίζεται στον λόφο της Σάνης, στο Sani Resort.

Οι Bob Geldof and the Bobkatz στο Sani Festival!

Στον εορτασμό των 30 χρόνων του, το Sani Festival θα ροκάρει! Έτοιμος να εμπλουτίσει το φάσμα του προγράμματος, ο Bob Geldof και οι Bobkatz θα ανέβουν στον Λόφο της Σάνης, στο Sani Resort για να γεμίσουν με ήχους ροκ την καλοκαιρινή νύχτα της 30ης Ιουλίου. 

Ο Bob Geldof έγινε γνωστός ως τραγουδιστής του ιρλανδικού ροκ συγκροτήματος The Boomtown Rats στις δεκαετίες του '70 και του '80, παράλληλα με το κίνημα του πανκ ροκ. Τα τραγούδια του "Rat Trap" και "I Don't Like Mondays" βρέθηκαν στην κορυφή των βρετανικών και παγκόσμιων charts, ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε με πολλούς θρύλους της ροκ όπως ο David Gilmour των Pink Floyd και οι Thin Lizzy. Ξεκίνησε τις σόλο εμφανίσεις το 1986, ενώ είναι γνωστός και για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία Pink Floyd–The Wall των Pink Floyd το 1982.

Οι Bob Geldof and the Bobkatz στο Sani Festival!

Σημαντική ήταν η συνεισφορά του Geldof στον ακτιβισμό το 1984, με την ίδρυση του φιλανθρωπικού supergroup Band Aid για τη συγκέντρωση χρημάτων για την αντιμετώπιση του λιμού που έπληξε την Αιθιοπία και ως διοργανωτή των συναυλιών Live Aid. Για το φιλανθρωπικό του έργο, ο Geldof χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β', ενώ έχει επίσης προταθεί για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον Bob Geldof και τους Bobkatz στη σκηνή του Λόφου της Σάνης τόσο ως ροκ σταρ όσο και ως ακτιβιστή, για μια βραδιά ευγενούς σθένους, πασπαλισμένη με ροκ διαμάντια

Bob Geldof - Vocals/Guitar
Patrick Cusack - Bass Guitar/Vocals
Alan Dunn - Keyboards/Accordion/Vocals
John Turnbull - Guitar/Vocals
Robert Loveday - Mandolin/Violin/Vocals
James Russell – Percussion / Vocals

Το Sani Festival συνεχίζεται με δύο ελληνικές παραγωγές αποκλειστικά σχεδιασμένες για τα 30 χρόνια του Φεστιβάλ [6 & 13/8] και ολοκληρώνεται με τη συναυλία του πιο αγαπητού τενόρου του κόσμου Andrea Bocelli [20/8]. 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Άνοδος και πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" στη Λυρική: προσεγμένη πλην ακαδημαϊκή ανάγνωση ενός εμβληματικού έργου πολιτικού μουσικού θεάτρου

Επιτυχημένη, παρά τις αρκετές ενστάσεις, υπήρξε η πρεμιέρα της νέας παραγωγής της όπερας των Βάϊλ & Μπρεχτ "Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" που παρουσιάζεται στη Λυρική μέχρι τις 25/4.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
19/04/2024

Οι James επιστρέφουν στη χώρα μας

Για διπλή στάση, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ετοιμάζονται οι δημοφιλείς Βρετανοί τον Σεπτέμβριο.

Οι Pulp γιορτάζουν τα 30 χρόνια του άλμπουμ "His ‘N’ Hers"

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".