"Ένα καλοκαίρι διαδρομή" μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Θεοφάνους

Δύο καλλιτέχνες που έχουν χαράξει τη δική τους σημαντική πορεία στην ελληνική μουσική, συμπράττουν για πρώτη φορά επί σκηνής και θα ταξιδέψουν μουσικά στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

βανδη-θεοφανους

Η Δέσποινα Βανδή, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια που εδώ και δεκαετίες μας χαρίζει αλλεπάλληλες νο1 επιτυχίες, θα δώσει φωνή στο καλοκαίρι μέσα από τις μοναδικές της ερμηνείες, με τραγούδια – σταθμούς της καριέρας της κι άλλα αγαπημένα κομμάτια. Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο σπουδαίος συνθέτης και δημιουργός που έχει γράψει αμέτρητα διαχρονικά τραγούδια και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες, δίνει το μοναδικό μουσικό του σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο συναρπαστικές μελωδίες.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους θα μεταφέρουν στη σκηνή την εξαιρετική καλλιτεχνική και προσωπική χημεία τους, η οποία μας έχει ήδη μαγέψει δισκογραφικά, μέσα από τις επιτυχίες "Ένα Τσιγάρο Διαδρομή", "Πέτρα" και "Που Λες", που κυκλοφορούν από την "Panik Records" και θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο νέο album της Δέσποινας Βανδή, με συνθέσεις του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Νίκου Μωραΐτη. Η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιουνίου στο Κατράκειο. 

Από τον Ιούνιο, οι δύο αγαπητοί καλλιτέχνες ξεκινούν τη μουσική τους βόλτα σε Ελλάδα και Κύπρο, έτοιμοι να χαρίσουν εκρηκτικές μουσικές συναντήσεις γεμάτες εκπλήξεις. Το πρόγραμμα της περιοδείας θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στάσεις στο Γήπεδο Παναχαϊκής στην Πάτρα, το Θέατρο Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία, το Θέατρο Ερωφύλλη στο Ρέθυμνο, το Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο, το Αμφιθέατρο Σίβηρης στη Χαλκιδική κ.α. Στην περιοδεία θα συμμετέχουν επίσης η Όλγα Βενετσιάνου και ο Νίκος Παπουτσής

Για κρατήσεις και αγορά εισιτηρίων δείτε εδώ ή τηλεφωνικά στο 211 1000 365

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Μελίνα Μαβίδου ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή της Αθήνας

Η ανερχόμενη μουσικός ξεσηκώνει "το Πατάρι" μ' ένα εκρηκτικό live στις 12 Δεκεμβρίου.

Greg Foat: "Το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ, είναι ότι έγινα πατέρας"

Πολυγραφότατος και συζητημένος πιανίστας στο βρετανικό τζαζ στερέωμα, έρχεται για συναυλία στην Αθήνα (Παρασκευή 12/12, στο "Gazarte"). Με την ευκαιρία, λοιπόν, μας ξεναγεί στον δημιουργικό του κόσμο, ενώ μας ανακοινώνει κι έναν καινούριο δίσκο, ηχογραφημένο στη Σάμο.

Patti Smith Quartet: Η ιέρεια της ροκ στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Ο ζωντανός θρύλος της Νέας Υόρκης επιστρέφει στην Αθήνα για μια μοναδική βραδιά.

Δισκοκριτική: Ο Διονύσης Σαββόπουλος απέναντι στο "Ροκ Του Μέλλοντός Μας"

Ο Ορέστης Πλακίδης δίνει μικρόφωνο στην Klavdia, στον Φώτη Σιώτα, στον Πάνο Μουζουράκη (και σε αρκετούς ακόμα) και προσπαθεί να φανταστεί τη σπουδαία κληρονομιά του Θεσσαλονικιού τραγουδοποιού με όρους του σήμερα και του αύριο. Όμως η μάχη αποδεικνύεται πολύ δύσκολη.