ADD Festival: Η μεγάλη αθηναϊκή γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής επιστρέφει με πάνω από 40 ονόματα

Η αφρόκρεμα της παγκόσμιας dance σκηνής σε τρείς εξωτερικές και εσωτερικές σκηνές για ένα πολυσυλλεκτικό διήμερο.

ADD Festival: Η μεγάλη αθηναϊκή γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής επιστρέφει με πάνω από 40 ονόματα

Τρία χρόνια και μια πανδημία μετά, το ADD, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Αθήνας για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε. Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαΐου, υπό τη φιλοξενία του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το ADD καταλαμβάνει το βιομηχανικό σύμπλεγμα της Πειραιώς 260, και έρχεται ξανά στο προσκήνιο για να υπερασπιστεί τον τίτλο του ως ένα από τα πιο συναρπαστικά ανερχόμενα χορευτικά μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης. 

Για πρώτη φορά το ADD γίνεται διήμερο και θα έχει συνολική διάρκεια 32 ώρες (oι πόρτες ανοίγουν στις 7 το απόγευμα και η μουσική θα κλείνει στις 11 το πρωί). Mε 40 και πλέον ονόματα από την αφρόκρεμα της παγκόσμιας dance σκηνής σε τρείς εξωτερικές και εσωτερικές σκηνές, ειδικά διαμορφωμένους περιφερειακούς χώρους (lounge areas, cocktail bars και πολυσυλλεκτικό food court υπό την επιμέλεια του six d.o.g.s), και φυσικά τα υψηλότερα standards παραγωγής ήχου και εικόνας, το ADD επιστρέφει ως ένα χορευτικό playground που θα σημάνει την αρχή του καλοκαιριού.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Διημέρου

Παρασκευή 27 Μαΐου
Ancient Methods Live · Apollonia · DJ Shadow · Egyptian Lover · Floating Points · Francesco Del Garda · Hector Oaks · Hunee · I Hate Models · Kim Ann Foxman · KiNK Live · Kobosil · Pangaea · Rebekah · Wallis and more tba

Σάββατο 28 Μαΐου
Anetha · Ben Klock · Francesco Del Garda · I Hate Models · Massimiliano Pagliara · Pantha du Prince Live A/V · Petre Inspirescu · Planetary Assault Systems Live · Tiga · Traumer · and more tba

Περισσότεροι καλλιτέχνες θα ανακοινωθούν σύντομα (23 από 40+).

ADD Cashless Experience by Visa

Το ADD 2022 είναι ένα Φεστιβάλ Ανέπαφων Συναλλαγών (ADD Cashless Experience). Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με τη Visa, το εισιτήριο κάθε επισκέπτη έχει τη μορφή ενός βραχιολιού, το οποίο ο επισκέπτης παραλαμβάνει στην είσοδο του Φεστιβάλ, με την επιτυχή επίδειξη του εισιτηρίου. Με το βραχιόλι ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να προαγοράσει τα προϊόντα που θέλει να καταναλώσει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Ο επισκέπτης μπορεί να αγοράζει tokens τα οποία ισοδυναμούν σε ευρώ (1 token = € 1), και να φορτίζει το βραχιόλι. Η φόρτιση του βραχιολιού μπορεί να γίνει διαδικτυακά, από το κινητό (μέσω ειδικού app), καθώς και στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και τα ταμεία του Φεστιβάλ. 

Προπώληση εισιτηρίων (€ 149-49).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα επίσημα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας έναντι του COVID-19 που θα βρίσκονται σε ισχύ την περίοδο διεξαγωγής της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Ιταλοί doomsters Messa επιστρέφουν στην Ελλάδα

Θα εμφανιστούν στο "Gazarte Ground Stage", πλαισιωμένοι από τους Empty Frame και τους Tortuga.

26/10/2025

Ο Νικόλας Αναδολής "ανοίγει" τη φετινή Jazz@megaron

Η βραδιά, υπό τον γενικό τίτλο "Αυτοσχεδιασμοί", η τζαζ συνομιλεί με τη ρομαντική και την κινηματογραφική παράδοση.

"Les Marionnettes": Η Pavlina Styl έρχεται στο Baumstrasse

Η performer κάνει το μουσικό της comeback με δύο εμφανίσεις που συνδυάζουν swing-jazz διασκευές με ηλεκτρονικό ήχο, θεατρικά στοιχεία και κινηματογραφική ατμόσφαιρα.

H Εθνική Λυρική Σκηνή ταξιδεύει στην Καλαμάτα

Ένα πλούσιο πρόγραμμα που συνδυάζει παραστάσεις χορού, μιούζικαλ, όπερα σκιών, οπερέτα και εκπαιδευτικά εργαστήρια για όλες τις ηλικίες.

Ο θρυλικός τραγουδοποιός Bob Mould στο "Gazarte"

Με ένα σετ βασισμένο σε όλη την καριέρα του, από τους Hüsker Dü και τους Sugar μέχρι τα πρόσφατα solo έργα του.

"Four Solos": Συνθέσεις του Αλέξη Πορφυριάδη στο Oν Οff Studio

Θα παρουσιαστούν έργα του καλλιτέχνη για σόλο όργανο και σόλο κίνηση που δημιουργήθηκαν μεταξύ των ετών 2011 και 2021.