Η Beth Hart έρχεται στο Θέατρο Βράχων για μια μοναδική βραδιά

Μια αυθεντική blues rock συναυλία από την οποία δεν θα λείψει κανείς.

Beth Hart

Πέρασαν τρία χρόνια από την τελευταία εμφάνιση της Beth Hart στην Ελλάδα και όποιος είχε την τύχη να ζήσει την ανεπανάληπτη εκείνη βραδιά, με την Beth Hart κυριολεκτικά να γίνεται ένα με το κοινό κατεβαίνοντας από τη σκηνή, το θυμάται ακόμη. Το καλοκαίρι του 2022, η rock star να επιστρέφει στην Αθήνα το Σάββατο 4 Ιουνίου, δίνοντας μία μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων για την οποία τα early bird εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί.

Με αφορμή το νέο album "A Tribute to Led Zeppelin”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου, ξεκινάει την άνοιξη το "Thankful Tour”. Μετά από την υποχρεωτική συναυλιακή αποχή, η τραγουδίστρια με τη χαρακτηριστική βραχνή φωνή και τη δυναμική σκηνική παρουσία, διανύει μία από τις πιο δυναμικές περιόδους της καριέρας της, ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο, καθηλώνοντας το κοινό σε κάθε της εμφάνιση, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τι μας χτύπησε πιο δυνατά και μουσικά μέσα στο 2025

Πολλά ήρθαν κι έφυγαν αλλά σήμερα λέω να σταθούμε σε ότι μας χτύπησε πιο δυνατά μέσα στο 2025. Δισκογραφία, παλιοί και νέοι ήρωες, πρωταγωνιστές και νέες τάσεις. Όλες οι κινήσεις που χαρακτήρισαν τη μουσική χρονιά είναι εδώ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
30/12/2025

Τι είναι το μεταλακανικό πρωτοπάνκ του Θέμου Σκανδάμη και πότε το ακούμε live στο Baumstrasse

Ο Θέμος Σκανδάμης και η μπάντα του θα τραγουδήσουν τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ του "Χρυσάνθη" και όχι μόνο την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου.

Η "Δηιδάμεια" του Χαίντελ διά χειρός Γιώργου Πέτρου εντυπωσιάζει στο φετινό Φεστιβάλ Όπερας του Γουέξφορντ – "Πεπίτα Χιμένεθ" στη Μαδρίτη

Από το Γουέξφορντ μέχρι τη Μαδρίτη, σπάνιες όπερες, διεθνείς πρωταγωνιστές και μαγευτικές σκηνικές αφηγήσεις που εντυπωσίασαν.

Το Jazzèt Music Hall δίνει ρυθμό στη νέα χρονιά

Συναυλίες, DJ sets, αυτοσχεδιασμοί και εικαστικές παρεμβάσεις σηματοδοτούν την αρχή του 2026.

30 ελληνικοί δίσκοι που κρατάμε από το 2025

Το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι το είχε η Άννα Βίσση, ενώ στο Spotify σάρωσε ο Toquel, παραμένοντας μεγάλο αστέρι στις νεότερες ηλικίες. Πέρα από τη λαμπερή βιτρίνα μαζικής δημοφιλίας, όμως, συμβαίνουν πολλά πράγματα, άσχετα με την προβολή που (δεν) λαμβάνουν.

H Μελίνα Κανά μας περιμένει στο Κύτταρο

Μελίνα Κανά: Θα τραγουδήσει στο Κύτταρο παλιές επιτυχίες από την πλούσια δισκογραφία της, αλλά και από τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

O Haig Yazdjian, ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της world music, live στην Αθήνα

O Haig Yazdjian, ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της world music, live στην Αθήνα στη σκηνή του Theatre of the NO στις 3 Ιανουαρίου.