"Ο Άλλος Άνθρωπος" κλείνει δέκα χρόνια ζωής και γιορτάζει στο Gagarin 205

Η συναυλία της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της κοινωνικής κουζίνας, θα μεταδοθεί και σε live streaming.

Ο Άλλος Άνθρωπος

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ξεκίνησε την πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης , Άλλος άνθρωπος" το 2011. Εδώ και μια δεκαετία  η κοινωνική κουζίνα παρασκευάζει μαγειρεμένο φαγητό κάθε μέρα και προσφέρεται δωρεάν στον κόσμο σε δημόσιους χώρους, σε όλη την Ελλάδα. Φέτος, "Ο Άλλος Άνθρωπος" κλείνει 10 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με μια μεγάλη live συναυλία στις 20 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205. Τη συναυλία θα ανοίξει ο Σταμάτης Κραουνάκης. H συναυλία θα μεταδοθεί και με livestreaming δωρεάν και τα έσοδά της θα διατεθούν για την ενίσχυση και συνέχιση του έργου της κοινωνικής κουζίνας. H προπώληση έχει ξεκινήσει και η τιμή του εισιτηρίου είναι στα € 10.

Συμμετέχουν οι: Γιακουμάκης, Γιοκαρίνης, Γioύσεφ & Grana, Δάικος, Δούκα, Δρογώσης, Ζουγανέλης, Ελευθερίου, Κατερινιού, Κερασίδης, Κεφαλά (Μπλέ), Κοργιαλάς, Κύριος Κ, Κωνσταντόπουλος, Λειβαδάς, Ματιάμπα, Μπάμπαλη, Νικολάου, Πλιάτσικας, Πυροβολάκης, Ράλλης, Σαλταγιάννης, Στρατάκης Γιώργος & Νίκος, Τσαλιγοπούλου, Τσαμπά, Tσουκιάς, Φάμελλος, Didi Fadul, Stefano Skoul, Αγία Φανφάρα, Αλούμ Τουρλούμ, Δραμαμίνη, Ζero Zero, Ζυγέα, Κήποι, Kompania, OLAouto, Sidetrack, Tsopana Rave, Υπόγεια Ρεύματα

Οι μουσικοί: Σπύρος Βρυώνης – Κιθάρες,  Μιχάλης Κεχαγιάς –Μπάσο, Αντρέας Νικόλης – Ντράμς,  Αλέξης Στενάκης– Πνευστά, Mary Ward – Βιολί, Γιώργος Κονής – Πιάνο.

Παρουσίαση:  Έλενα Αγγελοπούλου, Ζέτα Δούκα, Κλέλια Ρένεση, Αναστασία Τσιβγούλη, Δώρα Χρυσικού
Σκηνοθεσία: Νίκος Σούλης


FacebookInstagramPayPal Account

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
IBAN GR7801100840000008460940235 
ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
SWIFT / BIC: ETHNGRAA.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Τηλέμαχος Μούσας και οι "Farm" του έρχονται στο Theatre of the No

Η μουσική κολεκτίβα του συνθέτη και πολυοργανίστα Τηλέμαχου Μούσα παρουσιάζει μια μουσική βραδιά όπου η jazz συναντά τις μουσικές του κόσμου, το ροκ και την κλασική μουσική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/05/2025

Στον "Χορό των Πυρσών" του Βασίλη Ρακόπουλου συναντώνται η Χάρις Αλεξίου κι η Σαβίνα Γιαννάτου

Οι καλλιτέχνιδες συμπράττουν με σολίστ, τη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών και την Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών σε ένα μουσικό οδοιπορικό με αφετηρία μια σκοτεινή βυζαντινή τελετή.

Μα ποιοι είναι οι Majovoli που έρχονται στον Σταυρό του Νότου Plus;

Το νεανικό πενταμελές σχήμα, που ενσωματώνει και τις δύο ερμηνείες του ονόματός του, έρχεται για πρώτη φορά στον Σταυρό του Νότου Plus.

Το Piano City Athens 2025 επιστρέφει με μελωδίες σε κάθε γωνιά της πόλης

Ένας μαραθώνιος μουσικής γεμάτος έμπνευση, με περισσότερα από 100 δωρεάν ρεσιτάλ πιάνου στις γειτονιές της Αθήνας.

Kiasmos: "Μας ξάφνιασε η επιτυχία, ποτέ δεν την είχαμε φανταστεί"

Οι Ólafur Arnalds & Janus Rasmussen είναι και πάλι μαζί, κι ετοιμάζονται να έρθουν στην Αθήνα, για μια συναυλία που αρκετοί περίμεναν καιρό (Κυριακή 25/5, στο "Floyd"). Με την ευκαιρία, λοιπόν, μιλήσαμε για τον νέο τους δίσκο, για συνθεσάιζερ σαν το Juno 60 και το Korg MS20, αλλά και για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους –την Ισλανδία και τα Νησιά Φερόε.

Athens Music Week: 8 live acts που πρέπει να δεις οπωσδήποτε

Αυτά είναι τα live που δεν θα χάσουμε ανάμεσα στα 40+ showcases που έρχονται από τις 7 έως τις 10/5.