Τα «Κινηματογραφικά» της Ελένης Καραΐνδρου διαδικτυακά από το Νιάρχος

Η συναυλία της Ελένης Καραΐνδρου που δόθηκε την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Τα «Κινηματογραφικά» της Ελένης Καραΐνδρου διαδικτυακά από το Νιάρχος

Η συναυλία της Ελένης Καραΐνδρου που δόθηκε την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ από την Παρασκευή 8/1 στις 11π.μ. έως την Κυριακή 10/1 στις 11μ.μ.. Σ’ αυτή τη συναυλία η κορυφαία μας συνθέτρια παρουσίασε μια επιλογή από τις καλύτερες συνθέσεις της για το σινεμά πλαισιωμένη από μιαν ορχήστρα που αποτελείται από πρώτης τάξεως σολίστ. Η μαγευτική ατμόσφαιρα που μας χάρισε αυτή η συναυλία είναι στη διάθεσή μας για ένα πλήρες τριήμερο.

Οι μουσικές της Ελένης Καραΐνδρου για τις ταινίες του Θόδωρου Αγγελόπουλου, του Λευτέρη Ξανθόπουλου, της Τώνιας Μαρκετάκη, του Χριστόφορου Χριστοφή κ.ά. αποτελούν ένα ιδιαίτερο αισθητικό σώμα που έχει περίοπτη θέση στη σύγχρονη διεθνή σκηνή της κινηματογραφικής μουσικής. Η πορεία της Ελένης Καραΐνδρου συνεχίζεται με νέες συνεργασίες όπως η πρόσφατη με τον ξεχωριστό σκηνοθέτη Terence Malick στη νέα του ταινία «The Last Planet».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Katatonia, Οι μελαγχολικοί Σουηδοί "βασιλιάδες" του metal ,επιστρέφουν στην Αθήνα

Οι Katatonia, Οι μελαγχολικοί Σουηδοί "βασιλιάδες" του metal ,επιστρέφουν στην Αθήνα την Παρασκευή 8 Μαΐου, στο Floyd Live Music Venue.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
22/12/2025

Το Release Athens 2026 υποδέχεται τους Ashes of Ares, στις 10 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Μια βραδιά που συμπυκνώνει την ιστορία και το παρόν του heavy metal.

Thievery Corporation, The Wailers και BALTHVS, στην Πλατεία Νερού.

Οι σύγχρονες, ηλεκτρονικές και ρυθμικές εκφάνσεις της παγκόσμιας σκηνής συναντούν τη διαχρονική μουσική κληρονομιά του Bob Marley.

Οι χριστουγεννιάτικες συναυλίες που θα δούμε στην Αθήνα

Με την πόλη να βρίσκεται σε τροχιά εορτών, μπαίνουν πια και οι τελευταίες πινελιές στο μουσικό πρόγραμμα που θα συνοδέψει τα στολίδια και τα λαμπιόνια της φετινής σεζόν.

Καστ αστέρων για την αναβίωση της "Τόσκας" του Πετρόπουλου στη Λυρική – Ρεσιτάλ Γκεόργκιου για τα 25 χρόνια του Μεγάρου της Θεσσαλονίκης

Σημαντικά λυρικά γεγονότα παρείχαν την ευκαιρία να "σμίξουν" ξανά μετά από χρόνια -έστω… εξ αποστάσεως- στην Εθνική Λυρική Σκηνή και το Μέγαρο της Θεσσαλονίκης ο τενόρος Ρομπέρτο Αλάνια και η υψίφωνος Άντζελα Γκεόργκιου, το το μέχρι πρότινος διασημότερο ζευγάρι της όπερας.

Τι ξέρουμε έως τώρα για το Heavy Psych Sounds Fest 2026

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα του line-up για το Heavy Psych Sounds Fest 2026, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 3 και 4 Απριλίου 2026.