Stages A/Live: Οι Nightstalker κάνουν ποδαρικό στη νέα δράση της Στέγης Ωνάση

Μια σειρά δωρεάν συναυλιών ξεκινά με στόχο την υποστήριξη της ανεξάρτητης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Stages A/Live: Οι Nightstalker κάνουν ποδαρικό στη νέα δράση της Στέγης Ωνάση

Αν ένα χρόνο πριν μας έλεγαν πως θα περνούσαμε ολόκληρο χειμώνα χωρίς συναυλίες, χωρίς να συγκεντρωθούμε στη Λιοσίων έξω από το Gagarin 205 ή να κατεβούμε βιαστικά τα σκαλάκια του AN Club, θα γελούσαμε. Και να που μπήκαμε στο 2021 κι έχουμε από πέρσι να απολαύσουμε μια συναυλία σε κλειστό χώρο, με άγνωστο ακόμα το πότε θα έχουμε ξανά αυτήν την ευκαιρία.

Με τους συναυλιακούς χώρους, τους καλλιτέχνες αλλά και όλο το προσωπικό επαγγελματιών που συντελεί στην υλοποίηση μιας συναυλίας να έχουν βρεθεί σε (οικονομική και δημιουργική) αδράνεια μετά τους τόσους μήνες απενεργοποίησης των σκηνών, η Στέγη Ωνάση εγκαινιάζει μία σειρά συναυλιών κεκλεισμένων των θυρών, με σκοπό την ενίσχυση όλων των ανθρώπων που βρίσκονται μπροστά και πίσω από τη σκηνή, με μόνο στόχο τη δική μας μουσική απόλαυση. Με τίτλο «Stages A/Live» τα συναυλιακά venues ξαναζωντανεύουν μαζί με τους καλλιτέχνες και φυσικά όλους εμάς που νοσταλγούμε ένα καλό, συγχρωτισμένο live.

Στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouΤube θα μεταδίδονται ελεύθερα για το επόμενο διάστημα αποκλειστικές συναυλίες σε κλειστούς χώρους της Αθήνας και τις Θεσσαλονίκης, από αγαπημένες μπάντες όλου του μουσικού φάσματος. Την έναρξη σημαίνουν οι Nightstalker την Κυριακή 10 Ιανουαρίου από τη σκηνή του venue της Λιοσίων. Μια από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, οι Nightstalker κουβαλούν στην πλάτη τους πάνω από 30 χρόνια πορείας και φημίζονται για τα εκρηκτικά live τους, ακόμα κι αν θα βρεθούν σε μία άδεια από κοινό αίθουσα. Η συναυλία έχει κινηματογραφηθεί από τον Χρήστο Σαρρή. Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες και χώροι που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Stages A/Live» θα ανακοινωθούν σταδιακά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.

29/04/2024

Επιπλέον ημερομηνία για τους Still Corners

Η πρώτη συναυλία τους στο "Gagarin" έχει ήδη γίνει sold out.

Βαγγέλης Γερμανός & Διονύσης Τσακνής στο "Άλσος": Μια υπέροχη βραδιά "δικού μας rock"

"Κάθε Πράμα στον Καιρό του" λέγεται η παράσταση που ανεβάζουν παρέα, ανά σποραδικά διαστήματα. Εκείνοι, πάντως, αποδεικνύουν επί σκηνής ότι είναι "παντός καιρού", ενώ θυμίζουν και την ουσία ενός ηλεκτρικού τραγουδιού που μπορεί να γεννήθηκε από τα αγγλοαμερικάνικα διδάγματα, μα έγινε, τελικά, πλήρως ελληνικό.

Jlin: Λίγο έλειψε να αρχίσουμε τον χορό στο "Ωδείο Αθηνών"

Στον δεύτερό της ερχομό στην Αθήνα –και όχι πρώτο, όπως γράφτηκε αλλού– η Αμερικανίδα δημιουργός έδωσε μια εκπληκτική ηλεκτρονική συναυλία, που, παρά την υπέροχη εγκεφαλική της διάσταση, έκανε και τα πόδια μας να "καίγονται", με αποτέλεσμα ο κόσμος να τη ραίνει με ιαχές ενθουσιασμού, που την έκαναν να χαμογελά πάνω από τον εξοπλισμό της.

Πού ταξιδεύουν οι Πυξ Λαξ αυτό το καλοκαίρι;

Δείτε τις στάσεις της περιοδείας τους, που ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Viva la musica! Στο καλειδοσκόπιο του συναυλιακού καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν έχει "κάτι για όλους". Mας αποζημιώνει όμως με πληθώρα διεθνών καλλιτεχνών που έρχονται στην Αθήνα φορτσάτοι.

Ξεκινά η προπώληση για την "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι στο Ηρώδειο

Η "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια του Ούγκο ντε Άνα, είναι η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή όπερα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για το 2024.