Ο κόσμος με τον Μίνω Μάτσα

Mια μοναδική συναυλία του Μίνου Μάτσα στη Ρωμαϊκή Αγορά (10/9) με ερμηνευτές την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη.

Ο κόσμος με τον Μίνω Μάτσα

«Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει». Με αυτό τον στίχο του ποιητή Τάσου Λειβαδίτη ως οδηγό, ο εξαίρετος συνθέτης Μίνως Μάτσας διαλέγει 30 τραγούδια από την 20ετή του πορεία στη μουσική μας σκηνή και τα παρουσιάζει σε μια μοναδική συναυλία στη Ρωμαϊκή Αγορά (10/9) με ερμηνευτές την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη. Είναι κομμάτια που όλοι τα ξέρουμε και τα έχουμε αγαπήσει, που διευρύνουν τα συναισθήματα και μας ταξιδεύουν όμορφα. Τα έσοδα της συναυλίας – που γίνεται με όρους υγειονομικής ασφάλειας – θα διατεθούν στην HOPEgenesis.

Περισσότερες πληροφορίες

Μίνως Μάτσας

  • Ελληνική

«Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει». Με μουσικές για τον κινηματογράφο και το θέατρο από την 20χρονη πορεία του και τραγούδια του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Να με πέρνανε τα σύννεφα": Ένα μουσικό αφιέρωμα για τη Σοφία Βέμπο στο Μέγαρο

Η Athens Chamber Orchestra, υπό τη διεύθυνση του Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη, ζωντανεύει μελωδίες από την πορεία της εμβληματικής φωνής, με τη συμμετοχή τεσσάρων τραγουδιστών και χορευτικού σχήματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/10/2025

Sarah Davachi: "Συχνά ξεκινώ με το σκίτσο μιας ιδέας και αφήνω το ίδιο το όργανο να με καθοδηγήσει"

Μια από τις σημαντικότερες σύγχρονες εκπροσώπους της πειραματικής σκηνής μιλά στο "α" με αφορμή την πρώτη εμφάνισή της στην Αθήνα -μαζί με την Kara-Lis Coverdale- εγκαινιάζοντας τη νέα σειρά συναυλιών Porosi (7/10, Gazarte Main Stage).

Μogwai: Ξανά στην Ελλάδα, με "Bad Fire" διαθέσεις

Μετρούν τρεις δεκαετίες δράσης, στις οποίες τους παραδέχτηκαν (τελικά) ακόμα και όσοι δεν τους αγαπούν, ενώ έχουν σφυρηλατήσει και μια στέρεη σχέση με το ελληνικό κοινό, που αναμένεται να ξαναζωντανέψει το βράδυ της Πέμπτης 9/10, στο "Floyd".

Μια βραδιά για τον John Coltrane από το Gilad Atzmon Quartet

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον θρυλικό τζαζ μουσικό έρχεται στο Theater of the No.

Θοδωρής Κοτονιάς και Βασίλης Δραμουντάνης σε ένα live στον Σταυρό του Νότου Plus

Μία μοναδική βραδιά παρέα με μουσικούς που θα μας ταξιδέψουν με τα τραγούδια τους από στεριές και θάλασσες σε όλη την Ελλάδα με τελικό προορισμό την Κρήτη.

Kareem Kalokoh, GXHAN και Twelvee βάζουν φωτιά στη σκηνή του Sneakerness Athens

Ένα who is who για τους καλλιτέχνες που πλαισιώνουν με τα live acts τους τη μεγάλη τριήμερη διοργάνωση για το sneaker culture (10-12/10, Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do).

No Music for Genocide: Πώς το πολιτιστικό μποϊκοτάζ ασκεί πολιτική πίεση

Από το απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική μέχρι τις διεθνείς καμπάνιες αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη, οι μουσικοί χρησιμοποιούν τη φωνή και τη δράση τους για να σταθούν απέναντι στην αδικία.