Οι Pet Shop Boys έρχονται στο Release Athens 2021

Το πιο πετυχημένο ντουέτο της βρετανικής σκηνής έρχεται με το εντυπωσιακό «Dreamworld: The Greatest Hits Live» - ένα σόου που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του γκρουπ.

Οι Pet Shop Boys έρχονται στο Release Athens 2021

Το Release Athens 2021 υποδέχεται τους Neil Tennant και Chris Lowe την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021 στην Πλατεία Νερού. Οι Pet Shop Boys, το πιο πετυχημένο ντουέτο της βρετανικής σκηνής, έρχονται στην Αθήνα με το «Dreamworld: The Greatest Hits Live», ένα σόου με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πορείας τους.

Οι Pet Shop Boys έρχονται στο Release Athens 2021 - εικόνα 1
(C) Phil-Fisk

Το Release Athens 2021, μετά την υποχρεωτική αναβολή λόγω της πανδημίας, προχωράει στον σχεδιασμό του με γρήγορους ρυθμούς έτσι ώστε όλοι οι καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν φέτος να έρθουν το επόμενο καλοκαίρι. Αλλά και εμπλουτίζοντας το αρχικό line-up.

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Η προπώληση συνεχίζεται προς € 40 και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με τρέχουσα τιμή στα € 120.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Συναυλιακό αφιέρωμα στη Σμύρνη με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Φεστιβάλ Μαραθώνα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και έξι δεξιοτέχνες μουσικοί, μάς προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι στις αρχές του 20ου αιώνα, γεμάτο από την κοσμοπολίτικη αύρα της πόλης εκείνης που θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς στην σύγχρονη ιστορία του ελληνισμού.

12/08/2022

Φεστιβάλ "Στη σκιά των Βράχων" με τη Νατάσσα Μποφίλιου

Η καλλιτεχνική τριάδα αποτελούμενη από τους Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο επιστρέφει στην Αθήνα για μια συναυλιακή βραδιά "Στη Σκιά των βράχων".

To "Anime" του Φοίβου Δεληβοριά στην Τεχνόπολη

Η πρώτη ολοκληρωμένη παρουσίαση του άλμπουμ του γνωστού καλλιτέχνη στην Τεχνόπολη από μία ομάδα ταλαντούχων συντελεστών.

Οι εκρηκτικοί Clamm τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα

Η αυστραλιανή μπάντα ανεβαίνει στη σκηνή της Death Disco και παρουσιάζει το νέο της δισκογραφικό υλικό, συνοδευόμενοι από τους Kidney Black και τους Frenzee.

Taki Tsan & Phyrosun στα Πανοραμικά Σκαλιά του Νιάρχου

Δύο θρύλοι της εγχώριας hip hop σκηνής έρχονται το φθινόπωρο στην Αθήνα ερμηνεύοντας ακυκλοφόρητα τραγούδια αλλά και παλαιότερα υλικό της δισκογραφίας τους.

Οι CHÓRES ταξιδεύουν στο παρελθόν μέσα από τους μουσικούς τόπους

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίνας Σάττι, η γυναικεία χορωδία έρχεται στο Κηποθέατρο Παπάγου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.