Η οικολογία των ήχων | Open Day στη Στέγη

Η Open Day στις 16 Φεβρουαρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών έχει ως θέμα τις Μουσικές Οικολογίες. Μουσική και περιβάλλον, μουσική και χώρος, μουσική και εμείς. Με πολλαπλές δράσεις και συναυλίες με ελεύθερη είσοδο σε όλους τους χώρους της Στέγης.

Η οικολογία των ήχων | Open Day στη Στέγη

Η Open Day στις 16 Φεβρουαρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών έχει ως θέμα τις Μουσικές Οικολογίες. Μουσική και περιβάλλον, μουσική και χώρος, μουσική και εμείς. Συναυλίες και δράσεις σε όλους τους χώρους της Στέγης με ελεύθερη είσοδο από τις 4 ως τις 10.30 μ.μ.

Η οικολογία των ήχων | Open Day στη Στέγη - εικόνα 1

Η μουσική σε σχέση με το περιβάλλον και τον χώρο και σε σχέση με εμάς τους ίδιους. «Μουσικές οικολογίες» είναι το θέμα της Open Day που γίνεται σε όλους τους χώρους της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στις 16/2. Ένα γεμάτο κυριακάτικο απόγευμα με πλήθος από μουσικές δράσεις και συναυλιακά events που έχουν να κάνουν με όλα τα σημαντικά ρεύματα της σύγχρονης μουσικής του εικοστού αιώνα και που, ενδεχομένως, επανεξετάζουν έννοιες όπως «ήχος», «θόρυβος», «ρυθμός», «μουσική» κ.ά. Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν με δελτία εισόδου και το πλήρες πρόγραμμα της μέρας μπορεί να το δει κανείς παρακάτω ή στο www.onassis.org

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Πρόγραμμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O πρωτοποριακός γερμανικός θίασος Novoflot για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Τα καινοτόμα έργα "Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές" και "Η όπερα #2 – Στα σχοινιά" θα παρουσιαστούν στο ΚΠΙΣΝ.

23/09/2022

Το Guitarte ensemble σε ένα "ρεμπέτικο ταξίδι" απ’ την Σμύρνη ως τον Πειραιά και την Αθήνα

Με όχημα τον ήχο της κιθάρας και videos με αφηγήσεις των μεγάλων ιστοριών του Ρεμπέτικου, το σύνολο μετατρέπει τη σκηνή του Lux Athens σε Καφέ Αμάν.

"Η καρδιά του Σοπέν θα χτυπήσει στο Ηρώδειο": Μια συναυλία για καλό σκοπό

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Καθηγητή Καρδιολογίας Παύλου Κ. Τούτουζα.

Το "Ολύμπια" γράφει την επόμενη σελίδα της ιστορίας του

Μετά την επιτυχημένη περσινή επανεκκίνησή του Δημοτικού Μουσικού Θεάτρου "Μαρία Κάλλας", ο Ολιβιέ Ντεκότ ξεδιπλώνει τον ποικιλόμορφο προγραμματισμό του για την καλλιτεχνική περίοδο 2022-23.

Οι διεθνείς συναυλίες της εβδομάδας

Ετοιμαζόμαστε για μια μουσική εβδομάδα γεμάτη προγραμματικούς προβληματισμούς για γερούς λύτες.

Το "Πνευματικό Εμβατήριο" του Άγγελου Σικελιανού και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Συνεχίζοντας η Εθνική Λυρική Σκηνή για δεύτερη χρονιά το αφιέρωμα στον διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα συνθέτη, παρουσιάζει -στο πρώτο μέρος- το ορατόριό του Πνευματικό Εμβατήριο σε ποίηση Άγγελου Σικελιανού, καθώς και γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του σε ποίηση επίσης μεγάλων Ελλήνων ποιητών, στο δεύτερο μέρος.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του στο "Κατράκειο", μπροστά σε πιστό και ενθουσιώδες κοινό

Σε μια χορταστική συναυλία με δύο διαφορετικά μα αλληλοσυμπληρούμενα πρόσωπα, ευτύχησε να παίξει μπροστά σε κόσμο που έχει μεγαλώσει με τους δίσκους του, μα και σε νεότερους που δείχνουν να τον ακολουθούν σταθερά.