Οι Lamb of God στο «Gazi Music Hall»

Ένα καταιγιστικό live από τους πρωτοστάτες του σκληρού μέταλ.

Οι Lamb of God στο «Gazi Music Hall»

Χρησιμοποιώντας ένα ευέλικτο κράμα από metalcore, thrash, punk, sludge και γκρουβάτου death metal, οι Lamb of God πρωτοστάτησαν στην ανανέωση της φύσης του αμερικάνικου μέταλ κατά την προηγούμενη δεκαετία κι έτσι έχουν μια αξιοσέβαστη θέση στο σύγχρονο πάνθεον του σκληρού ήχου. Το γκρουπ από τη Βιρτζίνια άλλαξε πριν από 20 χρόνια το όνομά του από Burn the Priest σε Lamb of God –για να μη δίνει λανθασμένες εντυπώσεις– κι επικεντρώθηκε στην καλλιέργεια του ήχου του, τον οποίο θα απολαύσουμε live στις 3/7 στο «Gazi Music Hall».

Περισσότερες πληροφορίες

Lamb of God

  • Rock-pop-folk

Η μπάντα που όρισε τον σκληρό ήχο των ’00s και πρωτοστάτησε στη νέα γενιά του αμερικανικού metal έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ένα special show με τον Chris Isaak στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

O εμβληματικός Αμερικανός τραγουδοποιός, με τη μαγευτική φωνή και με μια καριέρα που ξεπερνά τις τέσσερις δεκαετίες, έρχεται στην Αθήνα.

01/12/2025

Το παζάρι δίσκων του "An club" είναι ξανά εδώ για το καθιερωμένο ραντεβού

Το ψαχούλεμα των δίσκων θα συνοδεύσουν μουσικές από special dj sets.

Δισκοκριτική: Ο Bad Bunny σαρώνει περισσότερο κι απ' τη Rosalía. Αλλά σημαίνει κάτι αυτό;

Το "Debí Tirar Más Fotos" έχει παιχτεί πάνω από 1 δις φορές στο Spotify, το ομότιτλο άλμπουμ γράφει ιστορία στην ισπανόφωνη πλευρά του πλανήτη, ενώ η Δύση αντιμετωπίζει τον Πορτορικάνο (τ)ράπερ ως έναν από τους πιο χαρισματικούς αστέρες του 21ου αιώνα.

O Rod Stewart (επιτέλους) στην Αθήνα

Όλοι ξέρουμε ότι έπρεπε να έχει έρθει νωρίτερα και όχι τώρα που πάτησε, πια, τα 80. Ωστόσο, αυτό δεν θα εμποδίσει κανέναν από το να πάει να δει διά ζώσης έναν από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες της ποπ/ροκ κουλτούρας (Σάββατο 13/12, "Telekom Center Athens").

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου έρχεται γεμάτο διαφορετικές μουσικές διαδρομές και τις πρώτες εκδηλώσεις με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Οι Florence & Τhe Machine headliners της πρώτης μέρας του EJEKT 2026

H ιέρεια της σύγχρονης βρετανικής μουσικής μόλις κυκλοφόρησε τον έκτο δίσκο της, "Everybody Scream".

Η Βερόνικα Δαβάκη στην ιστορική Απανεμιά

Η ερμηνεύτρια θα ερμηνεύσει από ρεμπέτικ και λαϊκά έως νέο κύμα αλλά και κομμάτια της δικής της δισκογραφίας, πλάι στους Βασίλη Κορακάκη και Δημήτρη Σίντο.