Το τελικό line-up του Winter Plissken

Το Plisskën Festival έρχετα ξανά στη χειμερινή του εκδοχή στους χώρους του Piraeus 117 Academy και του Wave Athens.

Το τελικό line-up του Winter Plissken

Το Plisskën Festival επιστρέφει στο ετήσιο ραντεβού του στις 8 Δεκεμβρίου 2018 στους χώρους του Piraeus 117 Academy και του Wave Athens.

Το τελικό line-up του Winter Plissken - εικόνα 1
Φωτό: Pinelopi Gerasiomou

Μέχρι και την επιστροφή του το καλοκαίρι του 2019 στις 27 & 28 Ιουνίου, το Plisskën Festival παρουσιάζει το χειμερινό του line-up στους χώρους του Piraeus 117 Academy και του Wave Athens, με μερικούς από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες των τελευταίων δύο δεκαετιών.
Στην κορυφή, η πολυαναμενόμενη ζωντανή εμφάνιση του David August για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενός από τα καλύτερα live acts του κόσμου. Τον David August θα πλαισιώσουν οι ζωντανές εμφανίσεις τριών μοντέρνων "θρύλων" της ηλεκτρονικής σκηνής: του πρωτοπόρου της New Disco Νορβηγού Lindstrøm, του πολυπράγμονα Γερμανού μινιμαλιστή Pantha Du Prince και της ανανεωμένης μουσικής ιδιοφυϊας του Άγγλου Nathan Fake.
To lineup του Main Stage, έρχεται να συμπληρώσει η πρωτοεμφανιζόμενη Object Blue της οποίας οι πρόσφατες live εμφανίσεις λαμβάνουν διθυραμβικές κριτικές. Στο Aquarium, που θα φιλοξενηθεί στο Wave Athens, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη χώρα μας 4 από τις πιο δυναμικές και καταξιωμένες djs των τελευταίων ετών: η Elena Colombi που εκπροσωπεί το Italian New Wave, μία από τις εξέχουσες curators φεστιβάλ ανά τον κόσμο όπως η Debonair, η εκρηκτική deep house / tech Παλαιστίνια παραγωγός Sama' καθώς και η υπερδραστήρια Μεξικανή Lokier του dark electro ήχου. Μαζί τους, φυσικά, και η σημαιοφόρος της αρχαίας πόλης, Black Athena.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Πρόγραμμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Πάνος Βλάχος φέρνει... αναρχία στο Βεάκειο

Ο ηθοποιός και τραγουδοποιός έρχεται με κέφι και ορμή στον Πειραιά για μια ανατρεπτική βραδιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/07/2025

Evgeny Grinko: Ο ποιητής του πιάνου σε μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα

Ο Ρώσος συνθέτης και πιανίστας έρχεται για να μας αφηγηθεί, μέσα από το πιάνο του, μια αληθινή ιστορία.

Τι σημαίνουν τα 20ά γενέθλια του Ejekt Festival;

Ο Γιάννης Παλτόγλου, καλλιτεχνικός διευθυντής του Ejekt, μιλά στο "α" για τις πραγματικές δυσκολίες πίσω από τις εντυπωσιακές αφίσες και τη διαμόρφωση μιας φεστιβαλικής κουλτούρας στην Ελλάδα.

Για τους Bob Vylan η λογοκρισία που συνδέεται με τη γενοκτονία στη Γάζα είναι μοναδική στο είδος της

Το λονδρέζικο grime-punk duo μιλάει στο "α" λίγο πριν την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Release Athens και μαζί με τους Prodigy και τους Pendulum (4/7).

Θοδωρής Βουτσικάκης και Λίνα Νικολακοπούλου συναντιούνται στον Κήπο του Μεγάρου

Στη βραδιά υπό τον γενικό τίτλο "Το πρώτο μου τριαντάφυλλο" συμμετέχει η πολυμελής ορχήστρα Bronza Banda.

Το 2ο Jazzèt Festival έρχεται στο Θέατρο Πέτρας

Κάτω από το σύνθημα "Jazz Beyond Frontiers", το φεστιβάλ παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο ποικιλία, ενέργεια και έμπνευση.