Καλοκαίρι με τον Τσιτσάνη!

Όλοι μαζί μπορούμε φέτος το καλοκαίρι με την μουσική του μεγάλου μας λαϊκού συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη.

Καλοκαίρι με τον Τσιτσάνη!

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε παρουσιάζει φέτος στις 4 Ιουλίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, τη συναυλία «Παίξε Τσιτσάνη μου» στην οποία συμμετέχουν μεγάλοι Έλληνες Καλλιτέχνες.

Καλοκαίρι με τον Τσιτσάνη! - εικόνα 1

Στη συναυλία την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Γιώργος Νταλάρας ενώ η σκηνοθεσία είναι του Σταμάτη Φασουλή. Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα προλογίσει και θα ανοίξει συμβολικά τη συναυλία στην οποία θα συμμετάσχουν μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού που θα ανακοινωθούν σύντομα. Παρουσιάζει ο Γρηγόρης Βαλτινός. Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ Προπώληση: 6€ μέχρι 15 Ιουνίου / 7€ από 15 Ιουνίου Ταμείο: 8€ ΑΡΕΝΑ (ΟΡΘΙΟΙ) -Μπροστά στη σκηνή Προπώληση: 12€ Ταμείο: 14€ ΑΡΕΝΑ (ΟΡΘΙΟΙ) - Πίσω μέρος Προπώληση: 10€ Ταμείο: 12€ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ EINAI Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 2€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Περισσότερες πληροφορίες

«Παίξε Τσιτσάνη μου»

  • Ελληνική

Μια μεγάλη συναυλία με τη μουσική του μεγάλου λαϊκού μας συνθέτη και με πλήθος σπουδαίων φωνών. Η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Γ. Νταλάρα. Αφηγείται ο Γρ. Βαλτινός, προλογίζει ο Δ. Σαββόπουλος

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Όλα όσα κρατάμε από τον εκρηκτικό Α' Ημιτελικό του Sing for Greece 2026

Οι 7 φιναλίστ, ο τυφώνας Ακύλας και το τρίο των παρουσιαστών που έκλεψε την παράσταση — είδαμε τον Α’ Ημιτελικό του Sing for Greece και συγκεντρώσαμε τα highlights της βραδιάς

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
12/02/2026

"Το Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα": O Γιάννης Αγγελάκας σε μια νέα παράσταση-εμπειρία

Ο κορυφαίος δημιουργός της ελληνικής ροκ σκηνής επανέρχεται μετά τη "Νέκυια", γεφυρώνοντας τον ροκ λυρισμό του Παύλου Σιδηρόπουλου με το διαχρονικό παραμύθι του Σαιντ-Εξυπερύ

Ο DarkMatters υπογράφει ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι από το σκοτάδι στο φως

Ο DarkMatters (a.k.a. Vaggelis Mourelatos) είναι συνθέτης και δημιουργός και παρουσιάζει τη νέα δουλειά του.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη υποδέχεται τον Jerome Kaluta στο Doors Live Art

Ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο, εκεί όπου η indie pop συναντά το funk και η νύχτα γίνεται εμπειρία.

Οι The Great Gig υπόσχονται μια πραγματική Pink Floyd εμπειρία

Οι The Great Gig παρουσιάζουν το Σάββατο 21 Μαρτίου, το καλλιτεχνικό σύμπαν του γκρουπ με προσεκτικά επιλεγμένα κομμάτια από ολόκληρη τη δισκογραφία του.

Το Death Disco Indoor Festival επιστρέφει με δυνατά ονόματα

Ένα μοναδικό διήμερο στήνεται στις 3 και 4 Απριλίου με headliners τους And Also The Trees και Selofan και συγκροτήματα που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Αποστόλης Αρμάγος: "Τα social media δίνουν τη δυνατότητα να δεις αν αυτό που κάνεις αγγίζει τον κόσμο"

Αν κι έχει σταματήσει τις συναυλίες, ο Αθηναίος μουσικοσυνθέτης αποφασίζει να ξανανέβει στη σκηνή (Σάββατο 14/2, στο "Basket"), ώστε να τιμήσει τα 10 χρόνια από τις "Ελάτε και Βλέπουμε" παραστάσεις του. Με την αφορμή, λοιπόν, μας μιλάει για την τότε εμπειρία, για τον δρόμο που έχει διανύσει στο μεταξύ, αλλά και για τη μεγάλη αγάπη που έχει για τη φωνή του Geoff Tate.