Καλοκαίρι με τον Τσιτσάνη!

Όλοι μαζί μπορούμε φέτος το καλοκαίρι με την μουσική του μεγάλου μας λαϊκού συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη.

Καλοκαίρι με τον Τσιτσάνη!

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε παρουσιάζει φέτος στις 4 Ιουλίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, τη συναυλία «Παίξε Τσιτσάνη μου» στην οποία συμμετέχουν μεγάλοι Έλληνες Καλλιτέχνες.

Καλοκαίρι με τον Τσιτσάνη! - εικόνα 1

Στη συναυλία την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Γιώργος Νταλάρας ενώ η σκηνοθεσία είναι του Σταμάτη Φασουλή. Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα προλογίσει και θα ανοίξει συμβολικά τη συναυλία στην οποία θα συμμετάσχουν μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού που θα ανακοινωθούν σύντομα. Παρουσιάζει ο Γρηγόρης Βαλτινός. Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ Προπώληση: 6€ μέχρι 15 Ιουνίου / 7€ από 15 Ιουνίου Ταμείο: 8€ ΑΡΕΝΑ (ΟΡΘΙΟΙ) -Μπροστά στη σκηνή Προπώληση: 12€ Ταμείο: 14€ ΑΡΕΝΑ (ΟΡΘΙΟΙ) - Πίσω μέρος Προπώληση: 10€ Ταμείο: 12€ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ EINAI Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 2€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Περισσότερες πληροφορίες

«Παίξε Τσιτσάνη μου»

  • Ελληνική

Μια μεγάλη συναυλία με τη μουσική του μεγάλου λαϊκού μας συνθέτη και με πλήθος σπουδαίων φωνών. Η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Γ. Νταλάρα. Αφηγείται ο Γρ. Βαλτινός, προλογίζει ο Δ. Σαββόπουλος

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ένα special show με τον Chris Isaak στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

O εμβληματικός Αμερικανός τραγουδοποιός, με τη μαγευτική φωνή και με μια καριέρα που ξεπερνά τις τέσσερις δεκαετίες, έρχεται στην Αθήνα.

01/12/2025

Το παζάρι δίσκων του "An club" είναι ξανά εδώ για το καθιερωμένο ραντεβού

Το ψαχούλεμα των δίσκων θα συνοδεύσουν μουσικές από special dj sets.

Δισκοκριτική: Ο Bad Bunny σαρώνει περισσότερο κι απ' τη Rosalía. Αλλά σημαίνει κάτι αυτό;

Το "Debí Tirar Más Fotos" έχει παιχτεί πάνω από 1 δις φορές στο Spotify, το ομότιτλο άλμπουμ γράφει ιστορία στην ισπανόφωνη πλευρά του πλανήτη, ενώ η Δύση αντιμετωπίζει τον Πορτορικάνο (τ)ράπερ ως έναν από τους πιο χαρισματικούς αστέρες του 21ου αιώνα.

O Rod Stewart (επιτέλους) στην Αθήνα

Όλοι ξέρουμε ότι έπρεπε να έχει έρθει νωρίτερα και όχι τώρα που πάτησε, πια, τα 80. Ωστόσο, αυτό δεν θα εμποδίσει κανέναν από το να πάει να δει διά ζώσης έναν από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες της ποπ/ροκ κουλτούρας (Σάββατο 13/12, "Telekom Center Athens").

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου έρχεται γεμάτο διαφορετικές μουσικές διαδρομές και τις πρώτες εκδηλώσεις με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Οι Florence & Τhe Machine headliners της πρώτης μέρας του EJEKT 2026

H ιέρεια της σύγχρονης βρετανικής μουσικής μόλις κυκλοφόρησε τον έκτο δίσκο της, "Everybody Scream".

Η Βερόνικα Δαβάκη στην ιστορική Απανεμιά

Η ερμηνεύτρια θα ερμηνεύσει από ρεμπέτικ και λαϊκά έως νέο κύμα αλλά και κομμάτια της δικής της δισκογραφίας, πλάι στους Βασίλη Κορακάκη και Δημήτρη Σίντο.