Alex Affolter + Δημήτρης Καλαντζής Trio
Ο Alex Affolter, τραγουδιστής jazz που γεννήθηκε στο Άμστερνταμ, με πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, επανενώνεται στη σκηνή με το τρίο του Δημήτρη Καλαντζή (που συναποτελούν οι Αλέξανδρος Δελής : μπάσο και Γεώργιος Πολυχρονάκος: ντραμς) μετά από 12 χρόνια, για να παρουσιάσει τζαζ πρότυπα (jazz standards) από το μεγάλο αμερικανικό τραγούδι. Ελάτε μαζί μας για μια βραδιά γεμάτη με τραγούδια των Cole Porter, Billie Holiday και Thelonious Monk για να αναφέρουμε μερικά. (16/3)
Γιάννης Λουκάτος Τριο
Ο Γιάννης Λουκάτος σπούδασε jazz κιθάρα και θεωρία στην ακαδημία Franz List στην Βουδαπέστη. Το 1996 επιστρέφει στην Αθήνα και από τότε μέχρι σήμερα συνεργάζεται με τους περισσότερους Έλληνες μουσικούς της jazz, εμφανίζεται σε φεστιβάλ, live clubs, μουσικές σκηνές και σε συναυλιακούς χώρους όπως Μέγαρο Μουσικής, Παλλάς, Ίδρυμα Σ. Νιάρχος, Ηalf Νote κ.α. Μαζί του είναι ο Σπύρος Παναγιωτοπουλος (ντραμς) και ο Γιάννης Παπαδόπουλος (όργανο). (17/3)
Noir Sessions
Η πρώτη εμφάνιση των Noir Sessions θα γίνει στο ZittO. Το κουαρτέτο των Noir Sessions απαρτίζεται απο την Βάσω Δημητρίου στις κιθάρες, τον Στέφανο Δημητρίου στα ντραμς, τον Αναστάσιο Κατσάρη στα πνευστά και τον Παναγιώτη Μπουραζάνη στο ηλεκτρικό μπάσο. Η μουσική των Noir Sessions αποτελείται κυρίως απο original συνθέσεις και ελάχιστες διασκευές τροποποιημένες στο ύφος της μπάντας. (20/3)