Σταύρος Σοφιανόπουλος
Η Ναταλία Ρασούλη (τραγούδι), ο Αριστείδης Χατζησταύρου (κλασική κιθάρα), ο Στέφανος Γιαννόπουλος (τσέλο) και ο Σταύρος Σοφιανόπουλος (πιάνο) σε μια βιωματική μουσική βραδιά «με συνθέσεις που αντανακλούν την εμπειρία προσωπικών γεγονότων στο πέρασμα του χρόνου». (1/2)
«En chantant»
Οι νέες και ταλαντούχες Σέμελη και Βιολέττα Σακελλαρίου - τραγούδι και πιάνο, αντιστοίχως - είναι κορίτσια από σπίτι, με το πιάνο τους, τα γαλλικά τους... αλλά και τα ελληνικά, τα ισπανικά, τα παλιά και τα καινούρια, τα γνωστά και τα λιγότερο γνωστά τραγούδια. Από τον Τσιτσάνη στον Brassens και από τον Χατζιδάκι στον Piazzolla. (8/2)
MTV Generation
Τα 80’s και 90’s επιστρέφουν δυναμικά με ένα αφιέρωμα στη γενιά του MTV από το τρίο που αποτελούν οι Χριστίνα Συριοπούλου (τραγούδι), ο Μάνος Ταβλάκης (κιθάρα) και ο Ντίνος Μάνος (κοντραμπάσο) που διασκευάζουν George Michael, Queen, Prince, Chaka Khan, Donna Summer κ.ά. (15/2)
«Rio das Flores»
Η Ειρήνη Βαρθακούρη, με αυθεντική προσέγγιση στην ερμηνεία του βραζιλιάνικου ρεπερτορίου, μαζί με τους Θάνο Χατζηαναγνώστου (ντραμς) και Λεωνίδα Σαραντόπουλο (κιθάρα), με bossa nova, samba και MPB σε συνδυασμό με δικές μας ελληνικές επιτυχίες. (22/2)