Τέσσερις hot φθινοπωρινές Πέμπτες στο Cafe του Νομισματικού

Το φθινόπωρο στην πόλη ταιριάζει καλύτερα με καυτές τζαζικές μουσικές.

Τέσσερις hot φθινοπωρινές Πέμπτες στο Cafe του Νομισματικού

Κατερίνα Πολέμη Quartet

Ένα εκρηκτικό σχήμα βραζιλιάνικης, jazz και gypsy jazz μουσικής - και άλλων πραγμάτων! Κάτι που ταιριάζει απόλυτα με τον μουσικό / καλλιτεχνικό χαρακτήρα της Κατερίνας που, με τον γνωστό της αυθορμητισμό και το hot ελληνοβραζιλιάνικο ταμπεραμέντο της, τραγουδάει, παίζει κιθάρα και δημιουργεί με το σχήμα της (Δημήτρης Παπαδόπουλος τρομπέτα, Πέτρος Βαρθακούρης μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος ντραμς) μια ατμόσφαιρα ζεστή, παιχνιδιάρικη, θεατρική και πανηγυρική! (28/9)

Anamateur & Pros presenting Monique

Ο Γιώργος Αναματερός (πιανίστας, τραγουδιστής), πιο γνωστός ως Anamateur, ένας εξαιρετικός jazz κωμικός με καλά κρυμένη μελαγχολική πλευρά, μαζί με τους Pros (είναι ο κιθαρίστας Πρίαμος Μωράκης και ο μπασίστας Περικλής Τριβόλης) παρουσιάζουν την νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια Μόνικα Καμπασελέ. Σε ένα πρόγραμμα με jazz standards και originals του Anamateur. (5/10)

Τίνα Αλεξοπούλου

"Let's fall in love" με αγαπημένα τζαζ κομμάτια, κεφάτα swing, γαλλικά ρομαντικά chanson, παθιασμένα κομμάτια από μιούζικαλ, ρετρό ελληνικές διασκευές του ’50 και του ’60 που μας παρακινούν να ερωτευτούμε ή, έστω, να αφεθούμε σε μια γλυκιά νοσταλγική ατμόσφαιρα. Παίζουν: Τίνα Αλεξοπούλου (τραγούδι), Brian Voll (πιάνο), Μάριος Σκούφος (μπάσο), Κώστας Καλογήρου (ντραμς). (12/10)

Tango en la noche

Οι Γιώργος Ρούλος (κοντραμπάσο), Βασιλική Τσιμπούκη (πιάνο), Κώστας Βλαχόπουλος (φυσαρμόνικα) και Roman Gomez (πιάνο, κιθάρα, μπαντονεόν), παίζουν κομμάτια του "βασιλιά του ρυθμού" Juan D'Arenzio, καθώς και των διάσημων Francisco Canaro, Anibal Carmelo και Osvaldo Pugliese, καθώς και μουσικές από ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου. Επίσης και πρωτότυπα κομμάτια του Roman Gomez. (19/10)

Περισσότερες πληροφορίες

Κατερίνα Πολέμη Quartet

  • Jazz-Blues-Ethnic

Ένα εκρηκτικό σχήμα βραζιλιάνικης, jazz, gypsy jazz και όχι μόνο από μια καλλιτέχνιδα με γνωστό αυθορμητισμό και ελληνοβραζιλιάνικο ταμπεραμέντο

Anamateur & Pros presenting Monique

  • Jazz-Blues-Ethnic

Mε την ταλαντούχα τραγουδίστρια Μόνικα Καμπασελέ σε jazz standards και original συνθέσεις του Γιώργου Αναματερού

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
25/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.