6 hot live πριν από την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας

Ξεχωριστές συναυλίες του τριημέρου (Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο του Λαζάρου). Πριν από την κατανυκτική ατμόσφαιρα που θα ακολουθήσει...

6 hot live πριν από την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας
6 hot live πριν από την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας - εικόνα 1

Alex Drakos Trio Με αφετηρία την jazz και παράλληλους δανεισμούς στοιχείων από πολλά διαφορετικά είδη μουσικής όπως το rock, η pop, η electronica αλλά και η παραδοσιακή Ελληνική μουσική. Όλα αυτά σε συνδυασμό με προηχογραφημένη αφήγηση, ποίηση και λόγο. (Gazarte, 7/4)

6 hot live πριν από την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας - εικόνα 2

Blues Festival Με Blues Wire, Ζωρζ Πιλαλί & Soufra Band, Vavoura Band και Simos Kokavesis & Co. Υπόσχονται μια τετράωρη πανδαισία με τις τις ιστορίες να ζωντανεύουν και τις κιθάρες να παίρνουν φωτιά σε ένα μουσικό ταξίδι “All Over The World”, σε μια μεγάλη και ιστορική βραδιά... (Κύτταρο, 7/4)

6 hot live πριν από την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας - εικόνα 3

Karl Hector & the Malcouns "Ρίχνουμε ματιές στα funk και ψυχεδελικά fusions της Μέσης Ανατολής και σε ποικίλους ethnic δίσκους, από τους οποίους επηρεαζόμαστε ηχητικά αλλά και μουσικά" λέει ο JJ Whitefield ή Karl Hector. "Προσπαθούμε να συνδυάσουμε τον παγκόσμιο πειραματισμό του krautrock με funk γκρούβες". Αυτό τα λέει όλα. (Death Disco, 7/4)

6 hot live πριν από την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας - εικόνα 4

Apocalyptica Το φινλανδικό αυτό γκρουπ βιολοντσέλων έδωσε άλλη ηχητική διάσταση στη μουσική των Metallica με το πρώτο άλμπουμ του «Apocalyptica plays Metallica by four cellos» (1996). Πέρυσι, με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από αυτό το γεγονός, το εν λόγω άλμπουμ επανακυκλοφόρησε σε remastered κι εμπλουτισμένη μορφή – πράγμα που συνεπάγεται και το live στο «Gazi Music Hall» (7/4).

6 hot live πριν από την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας - εικόνα 5

Bοlzer Το ντουέτο από την Ελβετία, KzR (κιθάρες, φωνητικά) και HzR (τύμπανα), με ορμή σφυρηλατεί ένα ξεχωριστό death metal που αντλεί έμπνευση από μια αρχαία και παγανιστική Ευρώπη... και τα λοιπά. (Second Skin, 8/4)

6 hot live πριν από την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας - εικόνα 6

Kollektiva Το συγκρότημα ταυτόσημο των εκρηκτικών live! Ένα από τα πιο αξιόλογα και δυναμικά group της ελληνικής rock σκηνής πάντα επίκαιρο και αντισυμβατικό, για πρώτη φορά στη σκηνή του Gagarin για ένα live με μοναδικούς Special Guests. (Gagarin, 8/4)

Περισσότερες πληροφορίες

Alex Drakos Trio

  • Jazz-Blues-Ethnic

Παρουσιάζει το άλμπουμ του «Tora» συνοδεία της video art της Όλγας Τζίμου

Karl Hector and the Malcouns

  • Soul-Funk-R&B

Ένα live με βάση το funk και μια αστείρευτη διάθεση να εξερευνήσει τα όρια του συγκεκριμένου μουσικού είδους

Blues Wire, Ζωρζ Πιλαλί, Vavoura Band, Simos Kokavesis

  • Rock-pop-folk

Η αφρόκρεμα της ελληνικής blues-rock σκηνής σε μια τετράωρη πανδαισία, με τις κιθάρες να παίρνουν φωτιά

Kollektiva

  • Rock-pop-folk

«The cradle will rock» με ένα από τα πιο αξιόλογα και δυναμικά γκρουπ της ελληνικής rock σκηνής και special guests

Apocalyptica

  • Rock-pop-folk

Live με αφορμή τη remastered επανακυκλοφορία του επικού πρώτου άλμπουμ τους «Apocalyptica Plays Metallica by four cellos»

George Gaudy & Sun

  • Rock-pop-folk

Με ιδιοσυγκρασιακό και μελαγχολικό ήχο, με επιρροές από την ψυχεδελική rock μέχρι την jazz και την κλασική, με ανήσυχη ποιητική ματιά και με καλούς φίλους σε μια προσωπική του συναυλία

Βασίλης Λέκκας, Σαλίνα Γαβαλά

  • Jazz-Blues-Ethnic

Απρόβλεπτα ντουέτα και διασκευές, jazz ρυθμοί και υπέροχες μελωδίες σχηματοποιούν ένα «Film noir» και μια ατμόσφαιρα νοσταλγική

Bolzer

  • Rock-pop-folk

Το ελβετικό death-μεταλλικό ντουέτο των KzR (κιθάρες, φωνητικά) και HzR (ντραμς) για πρώτη φορά ως headliners στη χώρα μας. Μαζί τους οι Soulskinner

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".

Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

Οι SORITES συστήνονται με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο"

Η μουσική τους αποτελείται από ένα μείγμα ηλεκτρονικής-ποπ, με επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.